Πως να στηριξω την κοπελα μου ?
Μήνυμα #97958 από XalaraGr στις 14 Απριλίου 2012, 1:23μμ
μέλος από: 21/1/2012 μηνύματα: 104 0 |
Λοιπον παιδια η κοπελα μου λεει πως εβγαλε ραγαδες και δεν θα μπορει να πηγαινει παραλια και διαφορες τετιες ιστοριες ! Μου ειπε επισης πως αυτα τα σημαδια δεν περνανε ποτε ! Δεν το πιστευω ! Επισης εδω και 2 μερες μου μιλαει γιαυτο το προβλημα και δεν μπορει να το ξεχασει ! Επισης λεει πως θα την παρατησω επειδη ειναι χοντρη ασχημη και με ραγαδες ! Πραγμα που δεν παιζει να κανω οτι και να εχει ! Μπορειτε να με βοηθησετε πως να την στηριξω και να το ξεχασει ? Και επισης οι ραγαδες περνανε ?(ειναι λιγοτερο απο 50 κιλα και δεν καταλαβαινω πως μπορει να εχεις ραγαδες) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97977 από myname στις 14 Απριλίου 2012, 4:37μμ
μέλος από: 27/11/2011 μηνύματα: 160 0 |
Oι ραγαδες απο οτι ξερω εμφανιζοντε σηνηθως μετα απο εγκυμοσηνες δηλαδη σχεδον ολες οι γυναικεσ μετα που γεννανε εμφανιζουν ραγαδες,επισης ομως και στην εφηβεια εμφανιζοντε οι ραγαδες η οταν το ατομο εχει αποτομη αυξηση βαρους η αποτομη αυξηση υψους οπωτε πιθανον στην κοπελα σου να ισχυει το δευτερο.Τωρα οι ραγαδες τελειως φευγουν μονο με λειζερ η με αλλες χημικες θεραπειες αλλα και η πιο συνηθες λυση ειναι οι κρεμες που υπαρχουν για τις ραγαδες στα φαρμακια,δεν τις εξαφανηζουν εντελως αλλα βελτιονουν την αντιαισθητικη τους εμφανιση. Τωρα για να την στηρηξεις πες της διαφορα ρε παιδι μου,παρτην αγγαλια κρατα την σφιχτα εξηγησε της οτι δεν ειναι τιποτα και οτι το λιγοτερο για σενα ειναι αυτο και πως δεν σε ενδιαφερει και οτι την αγαπας οπως και να ειναι και να μην το σκεφτετε και δωστης και ενα φιλι κ εισαι ενταξει απλα πρεπει να σε νιωσει οσο πιο κοντα της γινετε και οσο της λες οτι δεν σε ενδιαφερει και οτι την αγαπας και τετοια θα το ξεπερασει! GOOD LUCK |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #97982 από Arthas στις 14 Απριλίου 2012, 5:05μμ
μέλος από: 11/1/2011 μηνύματα: 347 0 |
Πες της οτι ουτε καν φαινονται και οτι μονο η ιδια τα παρατηρει και οτι πολλες κοπελες εχουν ραγαδες απλα δεν τα παρατηρουν τριτοι συνηθως |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98029 από tuxh-vouno στις 15 Απριλίου 2012, 5:22πμ
μέλος από: 18/3/2012 μηνύματα: 70 0 |
Έχω το ίδιο πρόβλημα με κάτι σημάδια...το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να της δείξεις ότι την θέλεις,ότι σε ελκύει ρε παιδί μου...Σε καμία περίπτωση μην υποβαθμίσεις το πρόβλημα, του τύπου "δεν είναι τίποτα"¨.Πες της ότι κατανοείς πως αισθάνεται άβολα γιατί θέλει το σώμα της αλλιώς,αλλά εσύ σαν αγόρι δεν θα κοιτάξεις τη ραγάδα!Ακόμη και να την κοιτάξεις κλαιν μαιν.Απλά το θέμα είναι να της δείξεις ότι είναι ακόμη ποθητή,ότι η ραγάδα δεν της χαλάει την εικόνα,δεν γίνεται μπάζο εξαιτίας αυτής!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98034 από Aitherovamwn στις 15 Απριλίου 2012, 2:15μμ
μέλος από: 5/11/2010 μηνύματα: 421 0 |
Οι ραγαδες εμφανιζονται οταν παχαινεις αποτομα..οταν πρωτοβγαινουν ειναι κοκκινες και μετα γινονται στο χρωμα του δερματος!οσο λοιπον ειναι κοκκινες αν πας σε δερματολογο σου δινει κρεμα και φευγουνε! για να τη στηριξεις το μονο που μπορεις να κανεισ ειναι να τις λες οτι εσυ δεν εχεις προβλημα με αυτο και οτι κι ετσι σαρεσει και διαφορες τετοιες μπουρδες που αρεσουν σε κοπελες να τους λενε :Ρ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98086 από Euaki100 στις 16 Απριλίου 2012, 12:17πμ
μέλος από: 16/4/2012 μηνύματα: 11 0 |
να της λες συνεχεια οτι οπως κι να ειναι εσυ την αγαπας και οτι 6α εισαι κοντα τησ οτι κι αν χρειαστει κι για σενα ειναι οι πιο ομορφη απο ολες...στα κοριτσια αρεσει να ακουν γλυκολογα που 6α τις κανουν να νιωσουν καλυτερα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |