Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 17:12 @Θ. Κλημεντίνη
Οκ! σε Ευχαριστω παρα πολυ...
Πήγαινε στο θέμα: Τον γουσταρω η οχι???
Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 16:55 @Sex
Οτι σε 6ελει πολυ. και σε βλεπει και ερωτικα
Πήγαινε στο θέμα: τι σημαινει..........
Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 16:50 @Θ. Κλημεντίνη
Ναι αλλα δεν μιλαμε για τα προσωπικα μας ......Και φαινετε να ειναι ντροπαλος αν δεν ηταν 6α μου το ελεγε δηλ??
Πήγαινε στο θέμα: Τον γουσταρω η οχι???
Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 16:44 @Θ. Κλημεντίνη
Πιστευεις οτι νιω6ει κατι?? Και γιατι δεν μου το λεει?? Και εγω ετσι νομιζω οτι δεν νιω6ω κατι για αυτον.. Σε ευχαριστω παντως... Πήγαινε στο θέμα: Τον γουσταρω η οχι???
Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 16:27 @Θ. Κλημεντίνη
Εδω και ενα χρονο περιπου μου αρεσει ενα αγορι ...αλλα πριν απο λιγο τα Χριστουγεννα συγκεκριμενα ενα παιδι απο την τα3η αρχιζε και μου εδινε πολυ σημασια..δεν ειναι ιδιαιτερα ομορφος αλλα μονο και μονο επειδη μου εδινε σημασια με τραβουσε!! και η6ελα ολο και πιο πολυ να μου μιλαει και πηγαινα και εγω και του μιλαγα και ηρ6αμε πιο κοντα δεν εχει γινει τιποτα γτ εμενα μου αρεσει ο αλλος που σας ειπα στην αρχη και αυτον 6ελω αλλα με το αυτον που ειναι στην τα3η μου δεν 3ερω κατι νιω6ω αλλα οχι δυνατο...και δεν 3ερω τι να κανω Εσεις τι λετε τον γουσταρω ?? ή νιω6ω ετσι επειδη ολο μου κολλαει και ασχολειται μαζι μου?? Υ.Σ.Πριν αρχιζει να να ασχολειται μαζι μου δεν τον ειχα προσε3ει και δεν ασχολιομουν μαζι του κα6ολου ενω τωρα..... Πήγαινε στο θέμα: Τον γουσταρω η οχι???
Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 16:09 @Κλάψιμο
Πρεπει απλα να καταφερεις να τους αντιμετωπισεις απο κοντα..μην φοβασαι τον ε3ω κοσμο..
Πήγαινε στο θέμα: Προδότης φίλος
Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 16:03 @Sex
Ναι γιατι σε ολες αρεσουν τα παιδια που προσπα6ουν να μοιασουν σε καποιον ποδοσφαιριστη πχ.Ροναλντο ή Μεσσι σιγουρα ειναι πιο ελκυστικοι
Πήγαινε στο θέμα: Ποδόσφαιρο και γυναίκες
Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 00:21 @Sex
Οταν 3ερουμε οτι καποιος μας γουσταρει τον βλεπουμε αλλιως..με καλυτερο τροπο αρχιζομε να ενδιαφερομαστε για αυτον και να 6ελουμε να μα6ουμε περρισοτερα για αυτον...
Πήγαινε στο θέμα: Γνώμες κοριτσιών
Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 00:17 @Θ. Κλημεντίνη
να της λες συνεχεια οτι οπως κι να ειναι εσυ την αγαπας και οτι 6α εισαι κοντα τησ οτι κι αν χρειαστει κι για σενα ειναι οι πιο ομορφη απο ολες...στα κοριτσια αρεσει να ακουν γλυκολογα που 6α τις κανουν να νιωσουν καλυτερα
Πήγαινε στο θέμα: Πως να στηριξω την κοπελα μου ?
Μήνυμα στις 16/4/2012 στις 00:13 @Θ. Κλημεντίνη
Μην κανεις τιποτα αν οντως σε γουσταρει 6α στο πει απο μονος του απλα χρειαζεται τον χρονο του..οταν νιωσει ετοιμος 6α ερ6ει ..εγω εκανα την βλακεια και πηγε και του το πω σε αυτον που μου αρεσε κι απο τοτε δεν μου δινει κα6ολου σημασια μου ειπε οτι η6ελε να το πει αυτος οταν 6α ενιω6ε ετοιμος ..και βλακειες μην κανεις το ιδιο λα6ος..αλλα αν δεν υπαρχει αλλοσ τροπος κι εισαι απελπισμενη πες του να νιωσεις καλτερα αλλα σκε4ου το ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!
Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω;;;;; απαντηστε πλιζ |