Μήνυμα στις 31/7/2012 στις 03:15 @Sex
Σιγα το πράγμα...Εσύ απλά το βλέπεις σαν πρόβλημα και το μεγαλοποιείς...Αν η άλλη είναι κολλημένη μαζί σου σιγά μην σταθεί στη λεύκη...αν είναι έτσι όσοι έχουν ακμή να μην ζουν, όσοι έχουν καρκίνο να πηγαίνουν μόνο με όσους έχουν καρκίνο και ούτω κάθε εξής...Χαλάρωσε και ζήσε τη ζωή σου.Και στην τελική, σε όποιον αρέσουμε
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι 19 και δεν εχω κανει σεξ ακομα
Μήνυμα στις 9/7/2012 στις 20:34 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Έχετε δίκιο σε ό,τι είπατε...απλά άκουσα από κάποια αγόρια ότι είναι μαλακία να είσαι με παρθένα και να πρέπει να περιμένεις, ή ότι είμαστε παράξενες και δεν μας προτιμούν τα αγόρια...διάφορα τέτοια και γι'αυτό με έπιασε μία κρίση
Πήγαινε στο θέμα: Παρθένα-ανησυχία
Μήνυμα στις 9/7/2012 στις 01:39 @Θ. Κλημεντίνη
Τώρα τελευταία με ανησυχεί το γεγονός ότι είμαι 19 και ακόμη παρθένα...βλέπω τις φίλες μου γύρω μου να προσπαθούν να κάνουν σχέση μόνο και μόνο για να κάνουν σεξ και απορώ με τον εαυτό μου που εγώ δεν το κάνω...Απλά δεν νιώθω τόσο μεγάλη ανάγκη να ολοκληρώσω εδώ και τώρα όπως φαίνεται ότι θέλουν οι φίλες μου. Οι μέχρι τώρα σχέσεις μου έτυχε να ήταν "άτυχες" γιατί δεν είχα προχωρήσει καθόλου σεξουαλικά.Έστω όμως και βρίσκω τον "κατάλληλο"...σε τέτοια ηλικία που είμαι ένα αγόρι θα γελάσει που είμαι παρθένα, θα του αρέσει ή θα ξενερώσει τη ζωή του? Μέχρι που έχω φτάσει σε σημείο να ντρέπομαι γι'αυτό ...
Πήγαινε στο θέμα: Παρθένα-ανησυχία
Μήνυμα στις 3/7/2012 στις 00:31 @Διάφορα
Εγώ θα πρότεινα κερί σε roll-on με alloe vera. Μετά μπορείς να βάλεις κεραλοιφή που είναι πολύ καταπραιντική ώστε να μην έχεις ερεθισμό μετά
Πήγαινε στο θέμα: Αποτρίχωση
Μήνυμα στις 29/6/2012 στις 00:42 @Θ. Κλημεντίνη
Μπορείς να πάρεις ένα μαξιλάρι και να τυπώσεις πάνω μία φωτογραφία που είστε μαζί...ή να του πάρεις κάτι άσχετο που σου αρέσει και να εσωκλείσεις στο δώρο και μία κορνίζα με τη φωτογραφία σας...Δυστυχώς τα αγόρια δεν είναι σαν εμάς που αν δεν μας ξέρουν καλά παίρνουν ένα κόσμημα και τέλος...
Πήγαινε στο θέμα: δωρο
Μήνυμα στις 28/6/2012 στις 23:51 @Θ. Κλημεντίνη
Ίσα ίσα...εγώ το θεωρώ καλό! Δεν είναι ανάγκη να είσαι κολλημένος στην τηλεόραση και τα video games για να θεωρείσαι αγόρι...καλό είναι να να φροντίζεις και το μυαλό σου λίγο
Πήγαινε στο θέμα: βιβλια
Μήνυμα στις 26/6/2012 στις 22:51 @Sex
Υπάρχουν περιπτώσεις που έγκυες έχουν περίοδο μέχρι και τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης...είναι εξαιρέσεις αλλά όχι σπάνιο φαινόμενο. Όπως είπαν και επάνω, η περίοδος επανέρχεται λίγους μήνες μετά τον τοκετό.
Πήγαινε στο θέμα: περιοδος-εγκυες
Μήνυμα στις 26/6/2012 στις 01:23 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Ως ένα βαθμό ναι...εσύ αυτό που περιγράφεις είναι λίγο τραβηγμένο...η άλλη θα νομίζει ότι δεν την συμπαθείς καν! Είπαμε να είναι ντροπαλό το αγόρι αλλά όχι σαν ευνούχος, φέρσου λίγο σαν αγόρι και μην τα περιμένεις όλα από το κορίτσι...γι'αυτό έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι σήμεραΠήγαινε στο θέμα: Αρέσει στις γυναίκες?
Μήνυμα στις 24/6/2012 στις 19:29 @Sex
Σεξ δεν κάνω αλλά αυνανίζομαι...δεν νομίζω να φταίει αυτό...οι φίλες μου με κοροιδεύουν ότι ο οργανισμός μου θέλει σεξ...αλλά πιστεύω λένε μπούρδες...αν ήταν έτσι τότε οι μισοί θα βλέπαμε σεξ στον ύπνο μας...και έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικό γιατί βλέπω σχεδόν κάθε βράδυ...
Πήγαινε στο θέμα: έχω σεξουαλικά όνειρα
Μήνυμα στις 24/6/2012 στις 19:27 @Sex
Εντάξει αν είναι για λόγους υγιεινής καλά θα κάνεις.Απλά αν έχεις τρίχες και στο υπόλοιπο σώμα θα φαίνεται κάπως να έχεις ξυρισμένη μασχάλη. Ο αδερφός μου που έχει το ίδιο θέμα απλά τις παίρνει πολύ κοντά με ξυριστική μηχανή
Πήγαινε στο θέμα: ξυρισμα μασχαλες αγορια |