Μήνυμα στις 20/6/2012 στις 15:54 @Sex
Υπαρχουν και αλλοι τροποι να τραβηξεις μαλακια ? γιατι κατι ειχα δει στο φορουμ με μπουκαλια και σφουγγαρακια .. Αληθευει ?
Πήγαινε στο θέμα: Τροποι για να τραβηξεις μαλακια
Μήνυμα στις 17/6/2012 στις 00:41 @Διασκέδαση
Λοιπον ειμαι ελληνας και υποστηριζα ρωσσια ετσι για την καβλα μου ! Και μου λεει ενας αφου ζεις στην Ελλαδα πρεπει να υποστηριζεις ,αμα δεν σαρεσει να φυγεις απο δω ! Εχουν δικιο ? Πήγαινε στο θέμα: Ελλαδα-Ρωσσια
Μήνυμα στις 15/6/2012 στις 09:27 @Διάφορα
Προχθες εφαγα 3 κονσερβες φασολια και μετα δεν ειχα ορεξη να φαω το βραδυ ! Πηγα για υπνο γιατι ενιωθα μια ζαλαδα και ξυπνησα κατα τις 1 και ετρεμα ! Ολη την νυχτα δεν κοιμηθηκα και το πρωι σηκωθηκα να παω να πιω νερο και να κατουρησω !Ηπια το νερακι μου και ενω κατουρουσα που ερχετε το ξερασμα ! Ξερναω στην τουαλετα και βγαινει οτι ειχα φαει την προηγουμενη μερα ! Μετα απο αυτο μ επεσε ο πυρετος και ειμουν καλα αλλα δεν ειχα ορεξη ! Ετσι δεν εφαγα τπτ ολη μερα εκτος απο μια σουπα π μ φτιαξε η αδερφη μ ! Την αλλη μερα εφαγα 2 φετες μερεντα με γαλα ! Και το μεσημερι τηγανιτες πατατες με αγγουροσαλατα ! Κοιμηθηκα και ξυπνησα στις 7 η ωρα με εναν πονο στην κοιλια και παλι πυρετο ! Και να τωρα 9.30 η ωρα και ακομα νιωθω εναν πονο στην κοιλια , σαν να θελει κατι να βγει εξω ! Εμμ σαββατο κανω παρτυ και θελω να ειμαι καλα ! Μπορειτε να με συμβουλευσετε σε κατι ? Ευχαριστω για τον χρονο σας Πήγαινε στο θέμα: Τροφικη Δηλητιριαση
Μήνυμα στις 6/6/2012 στις 16:52 @Sex
εγω μπηκα αργα στην εφηβεια και εξπερματωσα στα 16 μ :)
Πήγαινε στο θέμα: Εξπερματωση
Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 22:19 @Κλάψιμο
Παρτην αποδεκτη σου :) Μηπως ξες τι να τρωω για να κανω λιγο ογκο ! Μην φανταστεις οτι κανω πολλες ασκησεις ! Μια 8αλεπτη και μια 12 συνολογ 20 λεπτα ασκηση την ημερα !
Πήγαινε στο θέμα: Πονος απο γυμναστικη
Μήνυμα στις 29/5/2012 στις 18:05 @Κλάψιμο
Λοιπον χθες βρηκα 2 workouts απο το youtube και ξεκινησα να τα κανω ! Ηταν μια οχταλεπτη ασκηση για κοιλιακους και 12 λεπτη για στηθος ! Σημερα μου ποναει το στηθος :( Φταιει οτι το παραεκανα η απλα στην αρχη ετσι ειναι παντα ? Επισης να κανω σημερα τις ασκησεις η να περιμενω να μου φυγουν ? ειμαι 16 χρονων αν αυτο βοηθαει σε κατι ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Πονος απο γυμναστικη
Μήνυμα στις 28/5/2012 στις 16:51 @Διάφορα
Οχι ρε τρελε δεν κοβεσαι ισα ισα εθεσες σωστα την εκθεση σου ! Εγω επειδη δεν ειχα προλαβει ειχα γραψει μιση εκθεση και παλι περασα μην αγχωνεσαι ;) Πήγαινε στο θέμα: γραμμα αγγλικων εξετασεων
Μήνυμα στις 27/5/2012 στις 20:10 @Διασκέδαση
Εχεις μαθει περι φιλοσοφιας ?
Πήγαινε στο θέμα: Τι γνωμη εχετε για το παρκουρ ?
Μήνυμα στις 26/5/2012 στις 12:33 @Μηχανήματα
Παιδια ξερει κανεις πως ανοιγεις τις φωτογραφιες σου στο φασεβοοκ ωστε να μπορουν να κανουν λικε και σχολια φιλοι φιλων ?
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση για φασεβοοκ |