Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Mητρόπολη Αθηνών Κυριακή στην ΕΡΤ, υποδειγματικό βυζαντινό ψάλσιμο: Χαμήν, Χάγιος χο Θεός, Χάγιος χισχυρός, Χάγιος χαθάνατος, χελέησον χημάς
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Κοριτσια και ηλικια !!!

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #102154 από tuxh-vouno στις 02 Ιουνίου 2012, 2:37μμ

tuxh-vouno

Εικονίδιο
μέλος από: 18/3/2012
Εσένα το θέμα σου είναι ότι οι συνομήλικές σου τα φτιάχνουν με μεγαλύτερους και το θεωρείς λάθος και ότι τις εκμεταλλεύονται ή ότι δεν μπορείς να βρεις γκόμενα? Και αφού λες ότι οι συνομήλικές σου είναι οι ανώριμες γιατί δεν ψάχνεις καμία μεγαλύτερη?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102160 από Vasilis13 στις 02 Ιουνίου 2012, 4:47μμ

Vasilis13

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 31/5/2012
Έγραψε:(tuxh-vouno@02 Ιουνίου 2012)
Εσένα το θέμα σου είναι ότι οι συνομήλικές σου τα φτιάχνουν με μεγαλύτερους και το θεωρείς λάθος και ότι τις εκμεταλλεύονται ή ότι δεν μπορείς να βρεις γκόμενα? Και αφού λες ότι οι συνομήλικές σου είναι οι ανώριμες γιατί δεν ψάχνεις καμία μεγαλύτερη?

Αν εννοεις εμενα εχω γκομενα.Εχω βρει την καταλληλη στην ηλικια μου και τα παμε πολυ καλα.Εγω μιλαω γενικως...και δεν ειπα οτι ειναι ολες ανωριμες η οτι ολα τα αγορια ειναι οριμα απλα λεω οτι το να τα φτιαχνεις με μεγαλυτερο ειναι μοδα και δεν το κανεις για λογους οριμοτητας αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και οταν λεω μεγαλυτερο δεν εννοω 1 χρονο αλλα 3-4+
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #103475 από vanoula etc στις 19 Ιουνίου 2012, 3:46μμ

vanoula etc

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 15/6/2012
κοιτα λενε πως τα κοριτσια στην εφηβια ωριμαζουν πιο γργορα απο τα αγορια...με αποτελεσμα να τις ελκυουν αγορια με μεγαλυτερη ωριμοτητα απο τους συνομηλικους τους...;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120878 από tolouloudakiS στις 08 Ιουνίου 2013, 4:12μμ

tolouloudakiS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/6/2013
να πω και εγω την γνωμη μου μιας και ειμαι κοριτσι !! τα κοριτσια θελουν ενα μεφαλυτερο για καποια θελουν ενα οριμο κιας δεν ειναι το κοροτσι γιατι αμμα δεν ειναι το κοριτσι οριμο θα το καθοδειγισει το αγορι γιατι νιοθει πιο ασφαλες το κοριτσι εγω θελω να τα φτιαχνω καπιον με.την ηλικια μου και δεν με νοιαζει αμμα το αγορι σαν χαρακτιρας φερεται ανπριμα εμενα με νοιαζει αμμα εχει συνεσθιματα για εμενα !!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120903 από Luscious στις 09 Ιουνίου 2013, 8:58μμ

Luscious

μέλος από: 24/11/2012
Ρε παιδιά συγνώμη αλλά δεν ευθύνονται μόνο τα κορίτσια! Εγώ είμαι 20 χρονών και αρκετά εμφανίσιμη και αγόρια της ηλικίας μου τόσα χρόνια δεν μου την έχουν πέσει ποτέ ούτε καν στο Λύκειο. Στο Λύκειο δεν μου την έπεσε ΠΟΤΕ ούτε ένας συνομήλικος και στην σχολή τα τελευταία 3 χρόνια συνολικά μου την έπεσαν 2-3 άτομα. Ε πως να κάνω σχέση με συνομήλικο εφόσον αυτοί δεν με θέλουν. Και εγώ με συνομήλικο θέλω να κάνω σχέση και έχω συνειδητοποιήσει πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει παρά μόνο με θαύμα. Ενώ οι μεγαλύτεροι που έχω γνωρίσει και με προσεγγίζουν και είναι και πολύ ωραίοι και με θέλουν και τα αγόρια της ηλικίας μου +/- 2 με 3 χρόνια δεν με θέλουν. Άρα το ερώτημα είναι εσείς τα αγόρια τι κάνετε. Εγώ ας έβρισκα συνομήλικο και ας ήταν και άσχετος δεν με πείραζε καθόλου. Το πρόβλημα είναι δικό σας και το λέω ειλικρινά, ενώ συνήθως τους άντρες υποστηρίζω και όχι της γυναίκες. Κάτι κάνετε λάθος όμως. Και καταρχήν και τα αγόρια 20 χρονών πχ πως να τα φτιάξουν μαζί μου αν πηγαίνουν με τις 16χρονες; Κάτι που το θεωρώ πραγματικά ελεεινό. Αυτή είναι η δική μου άποψη που ψάχνω να βρω συνομήλικο γιατί πιστεύω πως θα ήταν το σωστό και το καλύτερο για μένα και δεν μπορώ. Ε πλεον το έχω πάρει απόφαση ότι δεν θα γίνει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120913 από Stay unique στις 10 Ιουνίου 2013, 5:00μμ

Stay unique

μέλος από: 9/6/2013
Κατα τη γνωμη μ ειναι η ανοριμοτητα των αγοριων γτ ειναι γεγονος οτι ενα αγορι και ενα κοριτσι ιδιας ηλικιας δν εχουν ιδια ορημοτητα. Ακομα αμα ειναι μεγαλυτερος ειναι και πιο εμπειρος και νταξει νομιζω σε ολες αρεσει αυτο! χδ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #120973 από zeta96 στις 13 Ιουνίου 2013, 3:23μμ

zeta96

Εικονίδιο
μέλος από: 20/5/2013
εγω ειμαι 17 και ειμαι ερωτευμενη με πολυ μεγαλυτερο μ γιατι ειναι εκεινος που μπορω να βασιστω επανω του, να με συμβουλεψει και ξερει τι θελει!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #121492 από elenh ch στις 02 Ιουλίου 2013, 11:48πμ

elenh ch

Εικονίδιο
μέλος από: 26/6/2013
λοιπον,υπήρξα απόλιτα κάθετη στις σχέσεις με μεγάλη διαφορά.Ωσπου έφτασα στο αμήν.ήθελα σχέση κ ενώ στουσ συνομίλικους άρεσα δεν μου την έπευταν μόνο κοίταζαν.Πήγα σε νέο σχολειο κ μου αρεσε ενα παιδι(ενα χρόνο μεγαλύτεροσ).ενώ του άρεσα είπε πως θέλει να αφοσιωθεί στο διάβασμα (βασίκα μετά έμαθα πως έκανε παρέα με τον πρώην μου κ δεχόταν επιρροές) .ΚΕΡΑΜΙΔΑ!Ηθελα σχεση γαμότω μου!και από όσους μου το ζητούσαν κανενας δεν με κάλυπτε...ήθελα εξυπνάδα,να με ταπώνει στις ατάκες,οριμότητα αλλα κ χιούμορ,συζητήσεις με ενδιαφέρον κ μια μέτρια εμφάνιση.Μου κόλλαγε ενας 20ρης κ καθώς έβλεπα έναν άντρα με όλα αυτα που ζήτουσα στο πρόσωπο του...έπεσα.ήμασταν σε κρυφή σχέση 5 μήνες...5 επικοδομιτικοί μήνες μου φερόταν πλ καλά αλλά πάντα μας απασχολούσε η ηλικία.Ετσι,το κόψαμε κ ας είχαμε ερωτευτεί.Τώρα κ οι 2 νιώθουμε ηθηκά καλύτερα κ έτσι για να παριγοριθούμε κ συναισθηματικά είπαμε πως θα κάνουμε κάτι στο μέλλον.ΠΟΙΌΣ ΦΤΑΊΕΙ ΛΟΊΠΟΝ!?ΟΙ ΣΥΝΟΜΊΛΙΚΟΙ Κ ΕΓΩ.Αφού από τους 16-17-18 χρονών δεν βλέπω προκοπή...θα το ρίξω στο διάβασμα
Γι' αυτό κοιτάμε μεγάλους.Έχουν αναπτήξει ήδη μια προσωπικότητα που δεν την αλλάζουν για να ταιριάξει στα μέτρα της κάθε γκόμενας.Επίσης τους τρέχουν τα σάλια σε φυσιολογικά πλέσια...οι έφηβοι όποια κ να δουν που να θυμίζει πορνοστάρ προσπαθούν να την ρίξουν.αντιθέτως σαν δουν μία που να έχει κ εμφάνιση κ χαρακτήρα μόνο να την κοιτάζουν ξέρουν
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login