Μήνυμα στις 8/7/2013 στις 23:56 @Θ. Κλημεντίνη
ειμαι 16χρονων κ κοπελα...πάντα οι τύποι π τα εφτιαχνα αρεσαν σε πολλες(ενω δεν ηταν κ μοντελα) κ οι 3 στους 5 φορουσαν σιδερακια. Καποια που της αρεσεις,την γοητεύουν ως κ τα σιδεράκια σου
Πήγαινε στο θέμα: Σιδερακια
Μήνυμα στις 8/7/2013 στις 23:39 @Sex
εξαρτατε,αναλογα απο τα χρωματα...οι αρκετα ασπροι με ξανθιες τριχες,δεν νομιζω πως χριαζεται να κανουν κατι.ουτε εκεινοι με πλ μελαχρινο δερμα.οι σχετικα ασπροι με καστανες τρίχες ειναι το θεμα!Κατ'αρχας το φρύδι αναμεσα!πολλοι το ξεχνανε κ ειναι δυσαρεστο θέαμα!2ον στην πλατη κ το στιθος ειναι καπως αντιαισθητικο επίσης. χερια δεν με νοιαζει οση τριχα κ να εχουν,ουτε στην κοιλια.Πόδια οσοι το εχω συζητησει τις κοντενουν απλως...προσωπο μου αρεσουν τα extrim γενάκια
Πήγαινε στο θέμα: Ξυριζονται οι ΑΝΤΡΕΣ?
Μήνυμα στις 2/7/2013 στις 11:48 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπον,υπήρξα απόλιτα κάθετη στις σχέσεις με μεγάλη διαφορά.Ωσπου έφτασα στο αμήν.ήθελα σχέση κ ενώ στουσ συνομίλικους άρεσα δεν μου την έπευταν μόνο κοίταζαν.Πήγα σε νέο σχολειο κ μου αρεσε ενα παιδι(ενα χρόνο μεγαλύτεροσ).ενώ του άρεσα είπε πως θέλει να αφοσιωθεί στο διάβασμα (βασίκα μετά έμαθα πως έκανε παρέα με τον πρώην μου κ δεχόταν επιρροές) .ΚΕΡΑΜΙΔΑ!Ηθελα σχεση γαμότω μου!και από όσους μου το ζητούσαν κανενας δεν με κάλυπτε...ήθελα εξυπνάδα,να με ταπώνει στις ατάκες,οριμότητα αλλα κ χιούμορ,συζητήσεις με ενδιαφέρον κ μια μέτρια εμφάνιση.Μου κόλλαγε ενας 20ρης κ καθώς έβλεπα έναν άντρα με όλα αυτα που ζήτουσα στο πρόσωπο του...έπεσα.ήμασταν σε κρυφή σχέση 5 μήνες...5 επικοδομιτικοί μήνες μου φερόταν πλ καλά αλλά πάντα μας απασχολούσε η ηλικία.Ετσι,το κόψαμε κ ας είχαμε ερωτευτεί.Τώρα κ οι 2 νιώθουμε ηθηκά καλύτερα κ έτσι για να παριγοριθούμε κ συναισθηματικά είπαμε πως θα κάνουμε κάτι στο μέλλον.ΠΟΙΌΣ ΦΤΑΊΕΙ ΛΟΊΠΟΝ!?ΟΙ ΣΥΝΟΜΊΛΙΚΟΙ Κ ΕΓΩ.Αφού από τους 16-17-18 χρονών δεν βλέπω προκοπή...θα το ρίξω στο διάβασμα Γι' αυτό κοιτάμε μεγάλους.Έχουν αναπτήξει ήδη μια προσωπικότητα που δεν την αλλάζουν για να ταιριάξει στα μέτρα της κάθε γκόμενας.Επίσης τους τρέχουν τα σάλια σε φυσιολογικά πλέσια...οι έφηβοι όποια κ να δουν που να θυμίζει πορνοστάρ προσπαθούν να την ρίξουν.αντιθέτως σαν δουν μία που να έχει κ εμφάνιση κ χαρακτήρα μόνο να την κοιτάζουν ξέρουν Πήγαινε στο θέμα: Κοριτσια και ηλικια !!!
Μήνυμα στις 27/6/2013 στις 13:47 @Κλάψιμο
με βοήθησες πλ...σε ευχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: προτάσεις για να βρεθούν οι κλίσεις μου
Μήνυμα στις 26/6/2013 στις 16:56 @Θ. Κλημεντίνη
Φυσικά και έχουν!Αρκετές φορές είναι ακριβώς αυτό που είπες!μας κλείνετε σε μια βιτρίνα. Για να θεωριθεί μια κοπέλα "για σχέση" πρεπει να έχει το κατάλληλο κοινωνικό στάτους(μετάφραση να είναι χαζοκοινωνικη) και να ΜΗΝ εχει προσωπικότητα.
Πήγαινε στο θέμα: Έχουν οι γκόμενες προβλήματα;
Μήνυμα στις 26/6/2013 στις 16:19 @Διασκέδαση
Ακούω μουσική που λίγα παιδιά στα καγκουρο-μέρη μου ακούνε με μικρό ακροατήριο στην ηλικία των 16. Έτσι,σκέφτηκα να απεφθηνθώ σε εσας που όλο και με κάποιον θα ταιριάζουν τα γούστα μου και θα μπορέσει να μου προτείνει κάτι νέο. Λοιπον,ενδικτικά αναφέρω Razastarr,Ασιμο Νικόλα, χατζηφραγκέτα ,Violent Femmes .Ακούω προτάσεις
Πήγαινε στο θέμα: μουσική που ακούνε λίγοι
Μήνυμα στις 26/6/2013 στις 15:54 @Κλάψιμο
Γεία σας!Συγνώμη για λάθη στην ορθογραφία μα είμαι δυσλεκτικό και αποφευγω τα ελληνικά στον Η/Υ,αλλα ειπα να υπακούσω στους κανόνες.Δεν σκοπευα το 1ο θεμα μου να ηταν στο <<κλαψιμο>> μα τεσπα θα βγάλω στην φορα ολα μου τα ψυχολογικά . ΛΟΙΠΟΝ,από μικρή στο σπιτι με δουλεύανε οτι καλά που εχω μια εμφάνιση γιατί από μυαλο το πήρε ολο ο αδελφός μου(το έλεγαν γτ μιλάω ναζιάρικα και ειμαι επιρεπής στις γκαφες και ο μπρο φοβερό ταλέντο σε φυσική,έκθεση,μαθηματικά με πολλά χόμπι που ξεχώριζε όπου κ αν πήγενε).Τώρα μεγάλωσαμε και πράγματι εκείνος πέτυχε ενώ εγω ως το γυμνάσιο διέψεβα αυτά που έλεγαν(γονίδια!οχι να το πενευτώ μα ειμαι κ εγω κάπως ευστροφη αν κ παραμένω ολα τα παραπάνω),μόλις πήγα λύκειο ξανάρχισαν...πήρα το χαρτί τις δυσλεξίας κ ανακουφίστηκα,πιστευοντας πως με την προφορική εξεταση θα ειμαι καλύτερη.ΒΛΑΚΕΙΕΣ!Σήμερα ειδα τα γραπτά μου,μόνο έκθεση,ν.ε και στα άκυρα έγραψα.Η αλήθεια ειναι πως δεν διαβαζω,μα πάντα με βοηθούσε το μυαλό μου...πλέον δεν βοηθά ούτε αύτο ,λες και εχώ χαζεψει γενικώς τελευταία(ο μαθηματικός ειπε εν ολιγης πώς τα 10 μου τα έβαλε χαριστήκα κ πως στα πρώτα μαθήματα πίστευε πως θα φτάσω πλ ψηλα μα τον απογοήτευσα).Δεν έχω ουτε ταλέντα ζωγράφιζα μικρή καλά μα το παράτησα για λόγους υπομονής,επαιζα κιθάρα μα καναμε παρουσίαση κ έκανα τρελες γκάφες κ ντράπηκα να την ξαναπιάσω στα χέρια μου,όσο και αν αγαπώ την μουσική κ ασχολούμε μαζι της όλη μέρα.Μέσα σε ολα αυτά ειμαι ΚΑΙ άμπαλη. Το μόνο που έχω είναι καλό μουσικό αυτί,γινομαι συμπαθής,διαφορετική αντίληψη των πραγματων (που το θεωρώ θετικό)και μια κάλη εμφάνιση.Δεν νιώθω καλά για αυτά όμως,όσο πιστεύω πως ίσως να είμαι παντελώς χαζή.Νιώθω πως τα τελευταία χρονια ειμαι ένα κοινητο πρόβλημα,μα δεν το έχω πει πουθενά ως τώρα .Αν μπορείτε δώστε μου προτάσεις για ασχολίες στον ελέυθερο χρονο αλλά και πώς να σωθώ στις πανελλήνιες που δείνω σε 2 χρόνια κ πρέπει να περάσω Αθήνα για οικονομικούς λόγους Πήγαινε στο θέμα: προτάσεις για να βρεθούν οι κλίσεις μου |