Μήνυμα στις 15/6/2013 στις 14:11 @Κλάψιμο
λοιπον επειδη και εγω ειχα μια τετοια περιπτωση παρομοια σε καταλαβαινω απολυτως!!! και εγω ετσι ενοιθα! αλλα δεν ειναι κατι παρανομο σερβοτορος ειναι και εσυ δεν εισαι και νηπιο ερωτας ειναι αυτος! Πήγαινε στο θέμα: πως να πλησιασω εναν μεγαλυτερο
Μήνυμα στις 13/6/2013 στις 15:23 @Θ. Κλημεντίνη
εγω ειμαι 17 και ειμαι ερωτευμενη με πολυ μεγαλυτερο μ γιατι ειναι εκεινος που μπορω να βασιστω επανω του, να με συμβουλεψει και ξερει τι θελει!
Πήγαινε στο θέμα: Κοριτσια και ηλικια !!!
Μήνυμα στις 13/6/2013 στις 15:14 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπον παρε την κατασταση στα χερια σου σαν αγορι. Ασε τις ντροπες και τωρα τ καλοκαιρι πες της να βρεθειτε για εναν καφε να τα πειτε η στειλτης μηνυμα σταράτα και πες της οτι την θες!
Πήγαινε στο θέμα: την θελω αλλα...
Μήνυμα στις 27/5/2013 στις 14:04 @Sex
εγω ειμαι η ζετα, 17 χρονων...θα πονεσει η πρωτη μου φορα?? θελω τα σχολια σας...! να μου πειτε γιατι ειμαι απειρη τελειως Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορα σεξουαλικη πράξη
Μήνυμα στις 27/5/2013 στις 13:56 @Θ. Κλημεντίνη
να της το δειξεις, να εισαι ντοπρος! σε τετοια θεματα δεν υπαρχουν παρεξηγησεις!!!! θα το εκτιμησει..αν της το πεις στα ισα! Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω??
Μήνυμα στις 27/5/2013 στις 13:54 @Sex
εγω λεω να μην κανεις τιποτα..και επωδυνο και βλακεια! καλυτερα ετσι και να του εξηγησεις του καινουργιου σ συντροφου με ειλικρινια! ετσι ειναι τ σωστο..αλλα σιγα μην εχει προβλημα! Πήγαινε στο θέμα: Παρθενοραφη |