Μήνυμα στις 10/8/2014 στις 11:48 @Sex
δεν του χω κανει στοματικο γτ νομιζω οτι ειναι λιγο νωρις και ειμαι 16 απλα θα ταν η πρωτη φορα π θα προχωρουσαμε και ειχα παει σπιτι του και ειπα να ξεκινησω απο κει
Πήγαινε στο θέμα: μαλακια
Μήνυμα στις 10/8/2014 στις 01:08 @Sex
την επαιξα πρωτη φορα πριν λιγες μερες στο αγορι μ που χουμε δυο μηνες κ'ενω εκεινου εδειξε να τ αρεσει εγω δεν εντυπωσιαστηκα ιδιαιτερα...καθολου για την ακριβεια...εγινε κατι λαθος ή εστι κι αλλιως απο την πλευρα των κοριτσιων δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο?
Πήγαινε στο θέμα: μαλακια
Μήνυμα στις 10/6/2013 στις 22:08 @Sex
Το χαπι της επομενης μερα δουλευει και αν ξεχασεται να παρεται προφυλαξεις καλο ειν να το παρεις. Ωστοσο δν πρεπει να τα παιρνει συστηματικα ( δν κανει καλο στον οργανισμο σου) το καλυτερο ειναι να παιρνεται προφυλαξεις πριν το κανεταιωδν πρεπει να το ρισκαρεις
Πήγαινε στο θέμα: 8 ημερες καθυστερηση
Μήνυμα στις 10/6/2013 στις 22:01 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καντω αν εισαι σιγουρος οτι το θελει κι αυτη! Η αληθεια ειναι οτι ειναι παρανομο αλλα αν δν το μαθουν οι γονεις που ενδεχομενος να εχουν προβλημα τοτε ολα καλα! χδΠήγαινε στο θέμα: Σεξ με μικροτερη
Μήνυμα στις 10/6/2013 στις 21:55 @Sex
Ααα οκ ευχαριστω! Για τι ηλικια μιλαμε;; Εγω ειμ 14-15 και αυτος ενα χρονο μεγαλυτερος (δν τα εχουμε απλα θα κανουμε φαση) και εχω τις αμφιβολιες μου...
Πήγαινε στο θέμα: Φαση
Μήνυμα στις 10/6/2013 στις 17:00 @Θ. Κλημεντίνη
Κατα τη γνωμη μ ειναι η ανοριμοτητα των αγοριων γτ ειναι γεγονος οτι ενα αγορι και ενα κοριτσι ιδιας ηλικιας δν εχουν ιδια ορημοτητα. Ακομα αμα ειναι μεγαλυτερος ειναι και πιο εμπειρος και νταξει νομιζω σε ολες αρεσει αυτο! χδ
Πήγαινε στο θέμα: Κοριτσια και ηλικια !!! |