Τι μουσικη ακουτε??
Σελ. 4
Μήνυμα #36679 από georgia στις 22 Νοεμβρίου 2006, 8:22μμ
thx akatanomaste...η αληθεια ειναι οτι τα κομματια του λιγο πολυ μοιαζουν αλλα μ αρεσει αυτο το ειδος...μαζι με θηβαιο και παπακων/νπυ ειναι απο τους πιο αγαπημενους καλλιτεχνες...ευχαριστως να στο στειλω αλλα επειδη ειμαι λιγο ασχετη απο υπολογιστεσ θελω οδηγιες για το πως...
| |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36680 από Breakthru στις 22 Νοεμβρίου 2006, 10:05μμ
![]() |
χεχε...ΟΚ! Θα σου στείλω οδηγίες τη Τρίτη που θα επιστρέψω... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36687 από deathsinger... στις 23 Νοεμβρίου 2006, 3:36μμ
Χασμα ποιος έχει ακούσει? ενα συγγρότημα μικρό απο την Αθήνα είναι...τους ανακάλυψα εντελώς τυχαία απο ένα torrent site. Πάιζουν παρόμοια με τα κίτρινα ποδήλατα και υπόγεια ρεύματα. Τα παιδιά σκίζουν μιλάμε.... | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36757 από cptstelios στις 27 Νοεμβρίου 2006, 10:58μμ
![]() |
mono ellhnika!!!esy?? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #36767 από braveheart στις 28 Νοεμβρίου 2006, 1:42πμ
![]() |
παιδια την πιο δυσκολη μουσικη παιζουν οι................................................ d r e a m t h e a t e r............................................μακραν,δυσκολη,τεχνικη,μη αντιγραψιμη......αξιοι αντικαταστατες των pink floyd,kansas,who και πολλων αλλων progresive rock-metal groups. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39472 από Stone_Cold στις 18 Μαΐου 2007, 5:46μμ
![]() |
QUEEN for ever. Αν και τους ανακαλυψα πριν απο 3 χρονια εχω ψαξει τα παντα στο internet για αυτους. ειναι μοναδικοι. Μετα τον θανατο του Mercury δεν εβγαλαν πολλα καινουρια τραγουδια αλλα ακομα και σημερα τα παλια τους τραγουδια παιζουνε ακομα. Τα καλυτερα απο αυτα ειναι(παντα υποκειμενικα) Bohemian Rhapsody We are the Campions I want it All I want to break free και πολλα ακομα... απο κει και περα ακουω: Guns 'N' Roses, Red hot ,Scorpions, Metallica κ.α. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39563 από eleftheria στις 20 Μαΐου 2007, 10:09μμ
![]() |
Ακούω ελληνική και ξένη μουσική!Μ'αρεσει πολυ η ροκ,κυριως δεκαετιας 70-80!Επισης ακουω πολυ Ελευθερια Αρβανιτάκη. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39569 από senza paura στις 21 Μαΐου 2007, 1:55μμ
Λόγο ιταλικής καταγωγής (ο πατέρας μου) και επειδή μιλάω άπταιστα ιταλικά και ισπανικά ακούω πολύ Laura Pausini... | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39571 από little baby στις 21 Μαΐου 2007, 3:45μμ
![]() |
εμενα μου αρεσει να ακουω τα παντα δεν εχω καμοια προτιμηση στα τραγουδια αρκει να μου αρεσουν σαν τραγουδι και σαν μουσικη |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39720 από eugenaki στις 26 Μαΐου 2007, 2:31μμ
![]() |
παιδια με τις απαντησεις σας καταλαβα οτι μονο εγω ειμαι σκυλου(χα χα)και ακουω γονιδη,μελλα και χριστοδουλοπουλο!!!απο ξενα γουσταρω τρελα sepultura και θα ηθελα να με βοηθησει καποιος με ενα τραγουδι των dream theater....λεει(στο περιπου):look at the pain around you,this is what i would die for......καπως ετσι παει παιδια,και αν καποιος καταλαβε για ποιο τραγουδι μιλαω please ας μου δωσει τον τιτλο!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
προφίλάλλα... |