Μήνυμα στις 22/8/2007 στις 17:48 @Διάφορα
υπαρχει καποιος που να γνωριζει καποιο site σχετικο με ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ ή καποια τοποθεσια απο οπου να μπορω να βρω παλιες φωτο της συγκεκριμενης ομαδος;;;;χλωμο μου φαινεται βεβαια να γνωριζετε κατι(χε χε)αλλα αν κατα τυχη καποιος εχει κατι υποψη του θα με βοηθουσε πολυ!!!!!!!ευχαριστω παιδια
Πήγαινε στο θέμα: ερωτηση
Μήνυμα στις 12/6/2007 στις 17:03 @Μηχανήματα
υπαρχει περιπτωση νοικιαζοντας ενα dvd να το περασω στο pc μου κ να το αντιγραψω;και αν ναι,πως;επισης,καποιο site απο το οποιο να μπορω να κατεβασω ταινιες υπαρχει;;;
Πήγαινε στο θέμα: πολυ απλο;;
Μήνυμα στις 9/6/2007 στις 13:12 @Διάφορα
υποτιθεται ομως οτι η εννοια της υπαρξης του πολιτικου ειναι να συμβαλλει στην καλυτερη λειτουργια της κοινωνιας,στην δικαιοσυνη,στην ισοτητα,στην τηρηση των νομων κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ!!!!!!!σαφως και το προβλημα ειναι παγκοσμιο,αλλα βρε αδελφε,αφου υπαρχουν χωρες οι οποιες βρισκονται σε πολυ καλυτερο επιπεδο απο το δικο μας,βιοτικο και πνευματικο,γιατι οχι και εμεις;;;;;δεν μιλαω για τελειοτητα,μιλαω τουλαχιστον για τα στοιχειωδη!!!μια ανθρωπινη περιθαλψη οταν αρρωστησεις και μια αντιστοιχη του πολιτισμου μας παιδεια!ημαρτον.....
Πήγαινε στο θέμα: Πολιτική-Τι να ψηφίσω?
Μήνυμα στις 8/6/2007 στις 01:31 @Μηχανήματα
καποιος που να εχει εχει προβλημα με αυτο το ρημαδι και να βρηκε λυση;;;;;;;;;
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με binkw32.dll
Μήνυμα στις 8/6/2007 στις 01:19 @Διάφορα
παιδια διαβασα προσεκτικα ολη την συζητηση και θα ηθελα να εκφρασω και εγω την αποψη μου....θεωρω οτι το προβλημα με την πολιτικη κατασταση στην ελλαδα ειναι το εξης:για λογους που οι πεερισσοτεροι απο εμας λιγο πολυ γνωριζουμε,και για καποιους αλλους λογους που επισης οι περισσοτεροι απο εμας αδυνατουμε να φανταστουμε,συμβαινουν τα εξης εκπληκτικα:τιποτα στην χωρα μας δεν απολαμβανει αυτη την στιγμη τον σεβασμο και την θεση την οποια θα επρεπε να εχει....απο τον πιο μικρο θεσμο,απο τον πιο"ασημαντο"νομο,απο τους στοιχειωδεις κανονες συμπεριφορας,απο το υψος στο οποιο θα επρεπε να βρισκονταν ιδεες και ιδεολογιες οποιασδηποτε παραταξης και χρωματος!προσωπικα θεωρω οτι καμια πολιτικη παραταξη δεν ειναι ικανη να προσφερει πχ την παιδεια,το συστημα υγειας καθως επισης και το σοφρωνιστικο συστημα που επιβαλλεται να εχει μια πολιτισμενη και εν δυναμει,τουλαχιστον ανεπτυσσομενη χωρα.με λιγα λογια δεν θεωρω κανεναν κυριο και καμια κυρια της βουλης αξιοπιστο ατομο,οχι για κανεναν αλλο λογο,απλως γιατι 20 χρονια τωρα,μαθαινω,ενημερωνομαι,ρωταω,παρακολουθω και ξερετε τι βλεπω;;οτι το μονο πραγμα που συμβαινει με διαφορετικο τροπο σε τουτη εδω την αμοιρη γη,ειναι ο τροπος με τον οποιο θα ακουστουν τα ψεματα!και κλεινοντας για να μην σας κουρασω περισσοτερο και για να μην τα ριχνουμε ολα στους πολιτικους εχω μαζεμενα και για λους εμας τους"απο κατω"....εγω τουλαχιστον αηδιαζω,οταν βλεπω ανθρωπους της λεγομενης αριστερας να κανουν πορειες και διαδηλωσεις φορωντας nike,adidas και bulgary αρωματακι και στο τελος αφου εχουν εκτελεσει κατα γραμμα τις εντολες της εκαστοτε"μαμας"και του εκαστοτε"μπαμπα"να πηγαινουν στο κολωνακι για freddocino!οπως επισης αηδιαζω να βλεπω τον γνωστο κυριο αυτοαποκαλουμενο"εθνικιστη"και"πατριδολατρη"να βγαινει στο καναλι του μαζι με τον αδελφο του και να ισοπεδωνουν τα παντα χωρις να σε αφηνουν να βγαλεις ενα νοημα!κλεινοντας,και ζηταω συγγνωμη για που σας κουρασα τοσο,θελω να πω οτι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ,Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΘΕΥΤΟ ΤΩ ΑΠΟΨΕΩΝ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ,ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ,ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ,ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ,ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ....ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΛΟΙ.
Πήγαινε στο θέμα: Πολιτική-Τι να ψηφίσω?
Μήνυμα στις 2/6/2007 στις 14:03 @Διάφορα
annetta σε ευχαριστω πολυ!θα το ψαξω!
Πήγαινε στο θέμα: ανοικτο πανεπιστημιο
Μήνυμα στις 30/5/2007 στις 12:47 @Θ. Κλημεντίνη
φιλε oblivion δεν εχει να κανει με το οτι ειναι σταση ζωης να τα φτιαχνω με μεγαλυτερους,απλα εκατσε!αν στην θεση του ηταν καποιος αλλος ανθρωπος,μικροτερος σε ηλικια και μου κινουσε εξισου το ενδιαφερον....θα ημουν μαζι του,τοσο απλο!τωρα,οσο για το:"πατερας η παππους",μαλλον ειναι το μεγαλυτερο διλημμα που αντιμετωπιζουμε αυτη την στιγμη,γιατι και ο ανθρωπος μου ξερει πολυ καλα τι του γινεται και ισως αντιλαμβανεται τα προβληματα γρηγοροτερα και πιο εντονα απο εμενα και ειναι κατι που τον ποναει πολυ.....
Πήγαινε στο θέμα: διαφορα ηλικιας
Μήνυμα στις 29/5/2007 στις 12:12 @Διάφορα
παιδια γνωριζει κανεις τι ακριβως γινεται με το ανοικτο πανεπιστημιο σε σχεση με τα χρηματα που πρεπει να πληρωνει κανεις για τα μαθηματα που θα παρακολουθει;ή εστω καποιος να γνωριζει ενα διαφωτιστικο site?
Πήγαινε στο θέμα: ανοικτο πανεπιστημιο
Μήνυμα στις 29/5/2007 στις 09:25 @Διάφορα
σταματησε το οσο ειναι καιρος.λεμε τωρα για την υγεια αλλα ειναι κατι που θα φανει σχετικα μακροπροθεσμα,οποτε θα σου πω κατι που θα φανει αμεσα:πας να φιλησεις καποιον και ξενερωνει απο την αναπνοη σου,μυριζουν τα χερια,τα μαλλια και τα ρουχα σου,εχεις μονιμως μια ασχημη γευση-αισθηση στο στομα σου και το κυριωτερο;;;;;;δεν εχεις αντοχες,σκεψου να κανεις ερωτα και να κοπεις απο ελλειψη οξυγονου!!!δεν κανω πλακα,ισχυει αυτο που λεω!και οσο για τον μυθο οτι παχαινεις μολις το κοψεις....παραμυθια!!(για να μην πω αλλη λεξη)προπαγανδα των καπνοβιομηχανιων για να μας κρατανε εγκλωβισμενους στη μαλακια!εγω το εχω κοψει εναμιση μηνα και εχω χασει 3 κιλα!
Πήγαινε στο θέμα: Καπνισμα
Μήνυμα στις 29/5/2007 στις 09:10 @Θ. Κλημεντίνη
αυτο προσπαθω να κανω,να περναω καλα χωρις να σκεφτομαι πολλα πολλα....κι αν αυριο μεθαυριο αλλαξω τελικα γνωμη,ποιος ξερει,θα φανει....
Πήγαινε στο θέμα: διαφορα ηλικιας |