Μήνυμα στις 22/5/2007 στις 15:12 @Θ. Κλημεντίνη
σαν τι σημαδι να του δωσω για να καταλαβει οτι τον θελω παρα πολυ????/ εεεεεεεεεεεε...........
Πήγαινε στο θέμα: τι πρεπει να κανω για να ελκυσω τα αγορια
Μήνυμα στις 22/5/2007 στις 15:11 @Διάφορα
ναιιιιιιιιιι ειναι πολυ ωραιο να σε ρωτησω και κατι αλλο το ti amo ειναι ιταλικο ΄΄η οχι????????? Πήγαινε στο θέμα: ποιο ειναι το αγαπημενο σας χομπυ?
Μήνυμα στις 22/5/2007 στις 15:01 @Διάφορα
μπραβο σου sensa paura αν δεν κανω λαθος το nickname σου ειναι ιταλικο ή ισπανικο? Πήγαινε στο θέμα: ποιο ειναι το αγαπημενο σας χομπυ?
Μήνυμα στις 22/5/2007 στις 14:59 @Θ. Κλημεντίνη
κατα τη γνωμη μου νομιζω οτι αν θελουν και τα κοριτσακια να κανουν αυτο μαζι σου big man τοτε δεν υπαρχει κανενα απολυτοσ προβλημα μονο μην βγει της κοπελας το ονομα γιατι θα ειναι κριμα οι κοπελιτσες σε τι φταινε?? Πήγαινε στο θέμα: Παιδεραστεία
Μήνυμα στις 22/5/2007 στις 14:57 @Θ. Κλημεντίνη
δηλαδη εχετε το ιδιο ανχος οπωςεχουμε εμεις τα κοριτσια οταν ειμαστε μαζι σας? Πήγαινε στο θέμα: τι πρεπει να κανω για να ελκυσω τα αγορια
Μήνυμα στις 22/5/2007 στις 13:14 @Θ. Κλημεντίνη
μπορει να ειμαι 18 χρονων αλλα τι πρεπει να κανω για να τραβηξω πιο πολυ την προσοχη των αγοριων και να ερθω πιο κοντα τους η κατι αλλο?????????? ας μου απαντησει καποιος σε αυτο το θεμα ειναι πολυ σημαντικο για μενα ..........
Πήγαινε στο θέμα: τι πρεπει να κανω για να ελκυσω τα αγορια
Μήνυμα στις 22/5/2007 στις 13:10 @Διάφορα
εμενα μου αρεσει παρα μα παρα παρα παρα πολυ να ακουω μουσικη και να να διαβαζω παρα παρα μα παρα πολλα βιβλια εσας ποια ειναι τα αγαπημενα σας χομπυ και τι κανετε στον ελευθερο σας χρονο? Πήγαινε στο θέμα: ποιο ειναι το αγαπημενο σας χομπυ?
Μήνυμα στις 22/5/2007 στις 13:08 @IRC admin
δεν ξερω τι να σου πω για αυτο το θεμα angel 2 γιατι δεν ξερω τι ειναι αυτο που εγραφες παραπανω αν ηξερα θα σε βοηθουσα αν μπορουσα
Πήγαινε στο θέμα: You are permanently banned (x)
Μήνυμα στις 22/5/2007 στις 13:04 @Θ. Κλημεντίνη
δεν πρεπει να πας να κανεις αυτο το πραγμα με το ζορι στα μικρα κοριτσια. ξερουμε ολοι οτι οι περισσοτεροι αντρες κοιταζουν παντα μικρα κοριτσια γιατι μου εχει συμβει σε μια φικη μου που να την κοιταζουν ολη την ωρα μεγαλοι αντρες και αυτο την εκνευριζαι αφανταστα και μου ελεγε οτι αυτοι δεν εχουν γυναικες για να κανουν αυτα που πρεπει να κανουν???????? για αυτο big man σκεψου καλα πριν κανεις κατι με καμοια μικρη αυτη ειναι η συμβουλη μου για σενα Πήγαινε στο θέμα: Παιδεραστεία
Μήνυμα στις 22/5/2007 στις 12:33 @Διάφορα
παιδια να ροτησο και εγω κατι μπορειτε να μου πειτε τι ειναι αυτα τα anime??????????? γιατι ολη την ωρα βλεπω για αυτα τα anime και δεν ξερω μπορειτε να μου πειτα τι ειναι??????????? αλλα μην με κοροιδεψετε επειδη δεν ξερω τι ειναι αυτα τα anime?????????? να μου απαντησετε αν γινεται.............. παρακαλω Πήγαινε στο θέμα: Anime/Manga... |