Μήνυμα στις 28/8/2007 στις 22:48 @Διάφορα
Τραγουδια απο Queen εχω να προτεινω τα παρακατω: 1 Bohemian Rhapsody 2 Hammer to Fall 3 Crazy little thing called love 4 Tie your mother down 5 Show must go on 6 I want to break free 7 Who wants to live for ever 8 Your my best friend 9 I want it all 10 Another one bites the dust 11 Love of my Life 12 We are the champions 13 Radio Ga Ga 14 Innuendo Αυτα για τωρα.. θα κανω μια πιο προσεκτικη μελετη και θα επιστρεψω.... Πήγαινε στο θέμα: Ιδέες για Rock συγκροτήματα-καλλιτέχες
Μήνυμα στις 24/6/2007 στις 17:14 @Διάφορα
ego skeftomai meta to xeimona na paro ena pitbullaki... einai glykitata.... Πήγαινε στο θέμα: Exete katikidio?
Μήνυμα στις 27/5/2007 στις 14:25 @Διάφορα
Ναι αλλα στα νησια του Ειρηνικου οι ηθαγενης λατρεβουν χταποδομορφους θεους.
Πήγαινε στο θέμα: Μυθολογία Κθουλου: Πραγματικότητα ή όχι?
Μήνυμα στις 22/5/2007 στις 17:37 @Διάφορα
Τα Anime ειναι: The Japanese contraction and pronunciation of the English word animation. Anime refers to traditional hand painted cel animation, but also applies to animation created in part or in whole by Computers. Πήγαινε στο θέμα: Anime/Manga...
Μήνυμα στις 22/5/2007 στις 17:31 @Θ. Κλημεντίνη
Απο προσωπικη εμπειρια καλο θα ηταν να κατσεις στα αυγα σου και να ψαξεις για κατι σε μεγαλυτερη ηλικια. Βαση λογικης η διαφορα 13-18 σ'αυτην την ηλικια ειναι τεραστια... Πριν απο τεσσερα χρονια ημουν στο ιδιο ακριβως δηλημα και αποφασησα να μην το κανω αν και μετα απο αρκετο καιρο το εχω μετανιωσει. Στην δικη μου περιπτωση οι ηλικιες ηταν ιδιες 13-18. Σημερα μετα απο 4 χρονια υπαρχουν στιγμες τις οποιες μετανιωνω που δεν εκανα κατι. Βεβαια αυτες οι στιγμες ειναι ελαχιστες. Η δικη μου συμβουλη ειναι να μην το προχωρησεις. Πραγματικα δεν αξιζει οσο ωρημη και να ειναι η κοπελα. Απο ενα σημειο και μετα μπαινεις σε αδιεξοδο και θα αργησεις πολυ να βγεις και οταν βγεις και σκεφτεις αυτα που περασες θα δεις οτι τελικα δεν αξιζε. Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη φυσικα. Πήγαινε στο θέμα: 18hronos--13hroni ????
Μήνυμα στις 21/5/2007 στις 16:52 @Διάφορα
Ηθλενα να σας ρωρησω την γνωμη σας για την Μυθολογια Κθουλου και κατα ποσο υπαρχει περιπτωση να ειναι κατι πραγματικό ή απλα η φαντασια του Λαφκραφτ αποφάσησε να μας βασανίζει με το ερωτημα αυτο. Οσοι απο σας γνωρηζουν και εχουν διαβασει καποια βιβλια του Λαφκραφτ ή του Ντερλεθ ισως να τους βασανιζει το ιδιο ερωτημα. Εχω σπαταλισει απειρες ώρες ψάχνωντας στο ιντερνετ και απειρες ωρες συζητησης με φιλους μου αλλα και παλι δεν μπορω να καταλυξω καπου. Θα ηθελα πολυ να ακουσω την αποψη σας. Πήγαινε στο θέμα: Μυθολογία Κθουλου: Πραγματικότητα ή όχι?
Μήνυμα στις 21/5/2007 στις 16:44 @Διάφορα
Για το Elfen lied το ειδα και μπορω να πω οτι ειναι καταπληκτικο. Ενα αλλο anime που ειδα και μου αρεσε ηταν το Samurai X ή πιο γνωστο ως Kenshin. ηταν παρα πολυ καλο. Η σειρα ειναι 95 επεισοδια συν 4 OVA συν αλλα δυο. Ειναι παρα πολυ καλη σειρα. αν αντεχεται να τα δειτε αξιζει. Πήγαινε στο θέμα: Anime/Manga...
Μήνυμα στις 21/5/2007 στις 16:36 @Διασκέδαση
και το καλοκαιρι ετοιμαζουμε κατι ακομα πιο δυνατο. Σε λιγους μηνες θα κυκλοφορισει και βιβλιο που θα ονομαζεται "Καφριλιον" και θα εχει ολες τις πλακες και καφριλες που εχουμε κανει. Οταν κυκλοφορισει (παρανομα μεταξυ μας) οποιος ενδιαφερεται μπορει να ζητηση αντιγραφο. Πήγαινε στο θέμα: η χειρότερη πλάκα
Μήνυμα στις 20/5/2007 στις 14:34 @Μηχανήματα
Oσο για το οτι η πληροφορικη ειναι χτυσμενη γυρο απο την microsoft θα διαφωνησω. Η πληροφορικη που ειναι χτυσμενει γυρο απο την Micro ειναι ενα ECDL kai τα παιχνιδια... που στην τελικη αν θελεις να παιξεις παιχνιδια παρε ενα PS2-3. Γνωρησα καποιον προγραμματιστη ο οποιος μου ειπε οτι στην εταιρεια που δουλεβει οτι κανουν το κανουν σε linux.. Ειναι ακομα πολυ απειρος χρηστης των linux και δεν μπορω να πω περισσοτερα. Πήγαινε στο θέμα: Linux Or Windows???
Μήνυμα στις 20/5/2007 στις 14:29 @Μηχανήματα
Εκανα την εγκατασταση χθες το βραδυ. με συμβατοτητες δεν ειχα απολυτος κανενα προβλημα. Μπικα στο ιντερνετ χωρις κανενα προβλημε και χωρις να βαλω drivers για το router ενω στα windows πρεπει. Παρα πολυ σταθερο. προσπαθησα να το laggaro αλλα δεν τα καταφερα. Παρα πολυ ευχαριστημενος.!!! Πήγαινε στο θέμα: Linux Or Windows??? |