Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Ένα βρώμικο βιβλίο είναι σπάνια ένα σκονισμενο βιβλίο.
Δευτέρα, 7 Απριλίου

Σας αρέσει η ραπ μουσική;

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #35573 από deathsinger... στις 29 Ιουλίου 2006, 2:56πμ

deathsinger...

μέλος από: 5/7/2006
(παρ όλα αυτά πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις καταστάσεις...τώρα μιλάμε για rap...καλή πάντως αυτή η ωραία παρένθεση για το rock που ανοίξαμε)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #35645 από moga στις 01 Αυγούστου 2006, 4:17μμ

moga

Εικονίδιο
μέλος από: 29/7/2006
Η rap ειναι τρομερό ειδος μουσικής, για μενα το καλύτερο.
Απο Ελληνικά συγκροτήματα οι going through εχουν βγάλει κάποια κάλα τραγούδια, με νόημα. Απο ξένους καλλιτέχνες ο eminem ειναι τρομερός raper όπως και ο 50cent, ενώ πολύ καλό συγκρότημα είναι και οι fort minor...

προφίλάλλα...
Μήνυμα #35646 από McAntonio στις 01 Αυγούστου 2006, 5:52μμ

McAntonio

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 24/7/2006
Αναφορά: (moga@01 Αυγούστου 2006)
Η rap ειναι τρομερό ειδος μουσικής, για μενα το καλύτερο.
Απο Ελληνικά συγκροτήματα οι going through εχουν βγάλει κάποια κάλα τραγούδια, με νόημα. Απο ξένους καλλιτέχνες ο eminem ειναι τρομερός raper όπως και ο 50cent, ενώ πολύ καλό συγκρότημα είναι και οι fort minor...

2pac έχεις δοκιμάσει ?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #35648 από moga στις 01 Αυγούστου 2006, 9:18μμ

moga

Εικονίδιο
μέλος από: 29/7/2006
Κόιτα, δεν ξέρω πολλά απο rap και δεν ακούω κάποιο συγκεκριμένο συγκρότημα ή τραγουδιστή, απλά οτι πέσει στα χέρια μου.

Θα ψάξω να βρώ 2pac και ελπίζω να αξίζει...

έχεις τίποτα αλλα να μου προτήνεις απο συγκροτήματα ή τραγουδιστές?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #35658 από deathsinger... στις 02 Αυγούστου 2006, 8:10πμ

deathsinger...

Ρε συντρόφοι τώρα συγγνώμη....οι goin through τι μηνυματα παιρνάνε? "Ελλάδα συγγνώμη μα δεν αλλάζω γνώμη?"....και περαν αυτού....τους βρίσκω πολύ ανώριμους...σαν τα imiskoubria ένα πράγμα..(προσωπική άποψη έτσι)....όχι βέβαια σε τόσο μεγάλο βαθμο αλλα μην πω τώρα οτι πιο πολύ ουσία έχουν τα "τραγούδια" των imiskoubria με το "μπαμπα....μπαμπα...χαζομπαμπα....." απο των goin through...εντάξει μετά ο eminem κάτι λέει (μόοονο ένα-δυο τραγούδια του)....τον 50cent δεν τον ακούω...γενικά δεν είμαι rap τύπος αλλά έχω σχηματίσει άποψη...δεν είναι και τόσο δύσκολο να καταλάβεις τι παίζει....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #35663 από !me! στις 02 Αυγούστου 2006, 9:41πμ

!me!

Εικονίδιο
μέλος από: 27/7/2006
Παλια το rap ήταν άποψη, τρόπος ζωής, ήταν η μουσική του γκέτο, ο μόνος τρόπος έκφρασης των ανθρωπων των γκετο ο μόνος τρόπος να ακουστολυν αλλα και πολλές φορές ο μόνος τρόπος να ξεφυγουν.
Τωρα πια είναι όλο bling bling και κώλους και θα σου κανω θα σου μπηξω και αμα δεν γουσταρεις χεστηκα
Για να μην αρχισω για το ελληνικο rap που τι ελληνικο rap το μονα καλα συγκροτηματα που εχω ακουσει ειναι στην αφανεια και παιζουν σε κατι ακυρες μουσικες σκηνες για τους φιλους τους και για τους λιγους τυχερους που θα βρεθουν εκει
Γιατι στην Ελλαδα αμα δεν εισαι απο φωνη μ..νι και απο μ..νι φωναρα η αν δεν εισαι καραγκιοζης δισκο δεν βγαζεις, βγαζεις?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #35669 από deathsinger... στις 02 Αυγούστου 2006, 11:17πμ

deathsinger...

Δεν βγάζεις.....γιατί αν ήτανε να περιμένω να κάνω οφθαλμόλουτρο με την κάθε trendoκάποια άστα....και η ματσούκα να τραγουδούσε γυμνή δεν θα πήγαινα να πάρω cd...θα προτιμούσα τα 20ευρώ που θα έδινα να τα έκανα ρολλάκι και να τα κάπνιζα που λέμε......πάει έχει ξεφύγει το πράγμα..μου έρχεται να ξεράσω πια όταν βλέπω (δυστυχώς ακόμα και μεγάλα παιδία, 16-18 ετώ) να μαλλιοτραβιούνται όταν βλέπουν αυτό το πράγμα με το μαλλί αφάνα και το μπλούζα-φόρεμα να λέει νανουρίσματα....(Χρύσπα νομίζω τν λένε η κάτι τέτοιο)...γενικά όλοι αυ΄τοι οι εποχιακόι τραγουδιστες μου τι σπάνε...μάθαμε τώρα το γλύκα γλύκα....από την μύτη μας το βγάλανε...όλα τα νέα ελληνικά τραγούδια pop και rap μια ανακύκλωση...όλα στις ίδιες γραμμές....ευτυχώς το ελληνικό rock έχει καλούς υποστηρικτες ακόμη....
προφίλάλλα...
Μήνυμα #35672 από McAntonio στις 02 Αυγούστου 2006, 1:36μμ

McAntonio

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 24/7/2006
Αναφορά: (moga@01 Αυγούστου 2006)
Κόιτα, δεν ξέρω πολλά απο rap και δεν ακούω κάποιο συγκεκριμένο συγκρότημα ή τραγουδιστή, απλά οτι πέσει στα χέρια μου.

Θα ψάξω να βρώ 2pac και ελπίζω να αξίζει...

έχεις τίποτα αλλα να μου προτήνεις απο συγκροτήματα ή τραγουδιστές?

Ψάξε να βρείς: Stereo Mike: Ο άλλος Μπάμπης (Ελληνικό)
                          Ιce Cube: Until we rich
                          2pac: Changes
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36505 από weirdlena στις 31 Οκτωβρίου 2006, 12:58πμ

weirdlena

Εικονίδιο
μέλος από: 7/9/2006
Αν και με τεράστια καθυστέρηση (αφού μόλις τώρα είδα το θέμα) θα συμφωνήσω απόλυτα με τον McAntonio... η rap είναι ένα είδος μουσικής με απίστευτα νοήματα αν ξέρεις τι ακούς... ΟΚ, πολλοί πιστεύουν πως οι rappers μιλάνε μόνο για όπλα, ναρκωτικά, γκόμενες και τα ρέστα αλλά δεν είναι έτσι... Η σημερινή rap (βλ 50cent, eminem κτλ) δε με εκφράζει καθόλου, δε μου λέει τίποτα και τη θεωρώ αρκετά δήθεν και εμπορευματοποιημένη..Το ίδιο πιστεύω και για τους Έλληνες rappers....Ίσως να γενικεύω ή απλά να μην το χω ψάξει αρκετά, δεν ξέρω, απλά αυτό πιστεύω!Πάντως η old school rap μετράει πάάάάάρα πολύ, ειδικά ο 2pac ήταν απίστευτα ταλανατούχος και δημιουργικός!Πραγματικά, αν ακούσετε τους στίχους του changes θα καταλάβετε! Επίσης λατρεύω τη latin rap, είναι ισπανόφωνη με πολύ καλό στίχο που συνδιάζει τους απίθανους latin ρυθμούς με rap beatακια....Όποιος ενδιαφέρεται ας ακούσει orishas!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #36519 από Praetorian στις 31 Οκτωβρίου 2006, 9:22μμ

Praetorian

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 7/1/2006
Deathsinger νομίζω ότι αναφέρεσαι στην Τάμτα(από περιγραφή έμοιαζε)...Νομίζω έχει 1 καλό τραγουδάκι αλλά εντάξει το να ξεμαλλιαστείς κιόλας είναι μαλακία(με το συμπάθειο δηλαδή)
Τώρα από ραπ. Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις...
Θεωρώ ότι η ραπ είναι διαφορετική από τη hip hop μουσική (και όλες αυτές διαφορετικές από την ελληνική ραπ). Η ελληνική ραπ πάει κατα διαόλου, όπως το λέτε είναι αμα μας γουστάρεις είσαι μάγκας αμα δεν μας ακούς είσαι μαλάκας. Δεν είναι έτσι η ραπ μουσική, ούτε αναφέρεται όλο σε γκόμενες(αξέχαστο το Γυναίκες των GoingThrough και το Ωωω από κάτι άλλους μαλάκες που δεν θυμάμαι το όνομά τους). Η ραπ προσπαθεί να περάσει ένα μήνυμα για την καθημερινότητα που ζούμε, πράγμα που δεν φαίνεται στη σύγχρονη τουλάχιστον μορφή της. Οι ρόδες είχαν 2-3 καλά κομμάτια και ο eminem επίσης, ο 50cent απλά το γάμησε το θέμα.
Οπότε και εγώ στη σύγκρουση rock-rap ψηφίζω rock δαγκωτό...Νοήματα υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα ροκ τραγούδια(βλ όλο σχεδόν το cd των Green Day το American Idiot)
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login