Μήνυμα στις 10/10/2007 στις 00:46 @Μηχανήματα
Βασικά τελικά είναι WPA encryption...βρήκα πληροφορίες αλλά το πρόβλημα τώρα είναι πως πάω να μπω ως root δόνοντας su αλλά δεν δέχεται το password το οποίο όταν το ζητάει για άλλες εντολές το δέχεται...Με αποτέλεσμα όταν πάω να δώσω τις παρακάτω εντολές που πρέπει να μου λέει access denied.. Επίσης αν και με το iwilist scan βλέπει τα δίκτυα ο network manager πλέον δεν τα βλέπει... Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με το wireless σε linux
Μήνυμα στις 9/10/2007 στις 01:37 @Μηχανήματα
Με έσωσες!! Μόνο αυτό έχω να σου πω! 100000000 ευχαριστώ,μπήκα στο kubuntu updates και πήρα ότι χρειάζομαι...έκανα και install, παίζει και mp3 και όλα!! Για το wireless μάλλον είναι πιο πολύπλοκη η διαδικασία άρα από αύριο!! Και πάλι 10000 ευχαριστώ! Αν καταφέρω κάτι με το wireless θα σε ενημερώσω tnxxxxxxxxxx Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με το wireless σε linux
Μήνυμα στις 8/10/2007 στις 17:31 @Μηχανήματα
Βασικά έχω ένα γενικότερο πρόβλημα με την κονσόλα, χεχε! Ενώ δίνω τις εντολές, μου κάνει extraxt το αρχείο όταν πάω να το κάνω install μου βγάζει error (στην περίπτωση του firefox πχ μου λέει make: *** No targets specified and no makefile found. Stop.) Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει όταν πάω να βάλω τους codecs που έχω κατεβάσει... Για το wireless τώρα... Βλέπει τα δίκτυα αλλά όποτε πάω να συνδεθώ με οποιοδήποτε κολλάει στο 28%... Στις ρυθμίσεις του wireless λέει για WEP...Βασικά κατέβασα κάτι drivers και γενικά ακολούθησα κάποιες οδηγίες που βρήκα για αυτό το θέμα αλλά σκάλωσε πάλι στο install... Επίσης, προσπαθώ να κάνω install κάποια packages από τον adept manager αλλά πάει πάάάρα πολύ αργά...Δεν ξέρω καν αν προχωράει... Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με το wireless σε linux
Μήνυμα στις 7/10/2007 στις 15:03 @Μηχανήματα
Βασικά έχω ήδη κατεβάσει το libxine1-ffmpeg κ προσπαθώ να το τρέξω αλλά μου βγάζει error γιατί λέει η αρχιτεκτονική του πακέτου (alpha)δν ταιριάζει με του υπολογιστή (i386). Τώρα για το wireless, πες μου τι λετομέρειες χρειάζεσαι να μάθεις... Δεν ξέρω αν βοηθάει να σου πω τι κάρτα έχω...intel PRO/Wireless 3945ABG Network Card... Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με το wireless σε linux
Μήνυμα στις 7/10/2007 στις 13:00 @Μηχανήματα
Γεια σας! Ύστερα από πολλή σκέψη αποφάσισα να βάλω linux στο pc μου και ξεκίνησα με kubuntu. Το θέμα είναι πως ενώ βλέπει το wireless δίκτυο μου, κολλάει και δεν κάνει connect. Έχω ένα laptop acer aspire 9113wlmi αν αυτό είναι χρήσιμο... Επίσης λόγω πλήρους ασχετοσύνης με το linux δεν έχω καταφέρει να βρω codecs για mp3..Please κάποιος να με βοηθήσει λίίίίγο....
Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με το wireless σε linux
Μήνυμα στις 5/12/2006 στις 02:04 @Διάφορα
Αυτό δεν είναι σαν το γρίφο του einstein? το χω λύσει μία φορά αλλά με εθνικότητα, κατοικίδιο, ποτό κ μάρκα τσιγάρων νομίζω...Όχι πάλιιιι....αν έχετε όρεξη λύστε το, lol!!!
Πήγαινε στο θέμα: Gregs Mystery
Μήνυμα στις 30/11/2006 στις 22:10 @Διάφορα
Cada segundo que pasa cada espacio en que no estas tu ausencia perfora mi alma me asesinas sin piedad intento pensar pretendo olvidar pero me atrapa la realidad una vevrdad que me ataca y me pone a suplicar.. orishas...."ausencia" Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημενοι Στιχοι... αστειοι και μη!
Μήνυμα στις 19/11/2006 στις 23:59 @Διάφορα
Με μπέρδεψες.... το ξύλο είχε να κάνει με τη δουλειά του Γρηγόρη ή τέλος πάντων με κάτι που τον αφορούσε άμεσα?
Μήνυμα στις 19/11/2006 στις 23:47 @Διάφορα
ε τότε έγκλημα έχει κάνει ο Δημήτρης.... Αλλα ο Γρηγόρης είναι ύποπτος?
Μήνυμα στις 19/11/2006 στις 23:16 @Διάφορα
Ο Γρηγόρης έχει κάνει κάποιο έγλημα να υποθέσω?
Πήγαινε στο θέμα: Gregs Mystery |