Μήνυμα στις 25/10/2006 στις 04:26 @Διάφορα
μονο 5? 5.000 χιλιάδες θα ήθελα να διώξω... Πήγαινε στο θέμα: Ποιον θα εξοριζατε?
Μήνυμα στις 25/10/2006 στις 04:24 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Τον Παντελή...Πήγαινε στο θέμα: Μια πολυ σοβαρη ερωτησις(λεμε τωρα...)
Μήνυμα στις 17/9/2006 στις 16:22 @Sex
Αναφορά: (deathsinger...@14 Σεπτεμβρίου 2006) αηδια εισαι ρε deathsinger... Πήγαινε στο θέμα: Οι γυναίκες καταπίνουν το σπέρμα...???
Μήνυμα στις 30/8/2006 στις 17:34 @Διάφορα
και κατι αλλο. θα μπορούσε να πέσει ο Ιωνικος ο Πανιώνιος ο Ατρόμητος το Αιγάλεω, η Καλαμαριά και να ανέβουν ομαδες οπως η λάρισα που εχουν πολυ περισσοτερο κοσμο απο αυτες που προανεφερα. Υ.Γ. εγω λέω να χτισουμε γηπεδα. οχι οτι υπάρχουν. με καινουρια υπερσυνχρονα γηπεδα που προσφερουν ολες τις ανεσεις ο κοσμος θα παει στο γηπεδο και θα το γεμιζει, να εισαι σίγουρος. και μιλαω παντα για επαρχιακες ομαδες. Πήγαινε στο θέμα: Ελληνικο Ποδοσφαιρο
Μήνυμα στις 30/8/2006 στις 17:29 @Διάφορα
Αναφορά: (Praetorian@29 Αυγούστου 2006) που τους ειδες τους καλους Ελληνες παικτες ρε? πλακα μας κάνεις? συγκρινε τους κορυφαίους Ελληνες παικτες με τους αντιστοιχους Ιταλούς, Γαλλους, Αγγλους, Πορτογαλλους, Ισπανους Τσέχους, Ουκρανους, και θα δεις την αλήθεια. Ακου εκει! καλοι ελληνες παίκτες! σαν ανεκδοτο ακούγεται... Πήγαινε στο θέμα: Ελληνικο Ποδοσφαιρο
Μήνυμα στις 29/8/2006 στις 18:20 @Διάφορα
ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΟΣΗ -ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ- ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΕΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ . ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΛΕΥΤΑ. ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΧΡΟΝΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ Η ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Α ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ. Πήγαινε στο θέμα: Ελληνικο Ποδοσφαιρο
Μήνυμα στις 9/8/2006 στις 20:37 @Θ. Κλημεντίνη
Πάρε της ενα δαχτυλίδη ή ενα δονητή
Πήγαινε στο θέμα: Θέλει να της κάνω έκπληξη
Μήνυμα στις 2/8/2006 στις 14:56 @Sex
Η γυναίκα απο πάνω, στα 4, απο κάτω, πάνω στο γραφείο με την φάτσα προς εμένα, πάνω στο γραφείο με την φάτσα προς προς την αντίθετη πλευρά, στην καρέκλα με την φάτσα προς εμένα, στην καρέκλα με την φάτσα προς την αντίθετη πλευρά, με το κεφάλι της στο κεφάλι μου (το κάτω), με το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της, την σηκώνω με τα χέρια και την ακουμπάω στον τοίχο στον τοίχο αλλα με την πλάτη προς εμένα αυτά τα λίγα... Πήγαινε στο θέμα: Ποιες ειναι οι αγαπημενες σας στασεις?
Μήνυμα στις 2/8/2006 στις 14:38 @Θ. Κλημεντίνη
Τραβήξει την προσοχή μιας γυναίκας? Τί πρέπει να κάνει? Πώς μπορεί να την κάνει να ασχοληθεί μαζί του? Πήγαινε στο θέμα: Πώς την κάνεις να σε προσέξει;
Μήνυμα στις 1/8/2006 στις 21:18 @Κλάψιμο
Κόιτα, δεν ξέρω πολλά απο rap και δεν ακούω κάποιο συγκεκριμένο συγκρότημα ή τραγουδιστή, απλά οτι πέσει στα χέρια μου. Θα ψάξω να βρώ 2pac και ελπίζω να αξίζει... έχεις τίποτα αλλα να μου προτήνεις απο συγκροτήματα ή τραγουδιστές? Πήγαινε στο θέμα: Σας αρέσει η ραπ μουσική; |