Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Γιατί δεν βλέπουμε στις ειδήσεις τον τίτλο Ψυχοπαθής κερδίζει το Lotto;
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Χαπι της επομενης μερας

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #90750 από constantinaa στις 12 Δεκεμβρίου 2011, 10:54μμ

constantinaa

μέλος από: 27/10/2011
Μου ειπανε οτι το χαπι της επομενης ημερας μπορει να σου αλλαξει τα φωτα στον κυκλο σου και να μην δεις περιοδο για μεχρι και 1 με 2 χρονια.. Ξερετε αν ισχυει κατι τετοιο??

Επειδη πηρα πριν 2 μηνες και ακομα να αδιαθετησω.. Εκανα και τεστ εγκυμοσυνης, ολα αρνητικα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #90753 από constantinaa στις 12 Δεκεμβρίου 2011, 10:58μμ

constantinaa

μέλος από: 27/10/2011
κανεις?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #90765 από dark4 στις 13 Δεκεμβρίου 2011, 2:19πμ

dark4

μέλος από: 29/8/2010
Δεν ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει τόσο πολύ, αλλά ότι αλλάζει τα φωτα στον κύκλο σου είναι αλήθεια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #90878 από zemer στις 14 Δεκεμβρίου 2011, 10:26μμ

zemer

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2011
δεν υπαρχει αυτο.1 με 2 χρονια? ελεος! και εγω το εχω παρει το χαπι 3 φορες. απλα.. ισως σου καθυστερισει η περιοδος σου! παντως δεν ειανι καλο να το παιρνεις. Σου κανει τοσο κακο που ειναι σαν κανεις εκτρωσεις! κατι τετοιο γινεται μεσα σου οταν το παιρνεις! αν το εχεις παρει το χαπι μεσα σε 24 ωρες απο την σεξουαλικη σου επαφη τοτε μην φοβασαι καθολου.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #95746 από zouzounaki@ στις 04 Μαρτίου 2012, 8:10μμ

zouzounaki@

Εικονίδιο
μέλος από: 4/3/2012
Παιδια βοήθεια..... Πριν απ κάποιες εβδομάδες στην επαφή π ειχα μ τ αγορι μ εσπασε τ προφυλακτικο... Αμέσως πήγαμε κ πήραμε τ χαπι της επόμενης ημέρας.... Σήμερα ηταν ν μ ερθει περίοδος αλλα δν μ ήρθε....Πονάει βεβαια τ στήθος μ οπως καθε φορα π προκειται ν μ ερθει περιοδος, αλλα τπτ.... Εχω αγχωθει.... Τ χαπι π πηρα ειναι τ ella***...μν κανω κ διαφημιση.... Πειτε μ λοιπον, υπαρχει περιπτωση ν συμβει τ ανεπιθύμητο?????? Η φαρμακοποιος μ ειπε ν μν ανησυχω.....Περιμενω τις απαντησεις σας προς ανακουφιση μ.....

Ευχαριστώ εκ των προτέρων....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #95749 από zouzounaki@ στις 04 Μαρτίου 2012, 8:34μμ

zouzounaki@

Εικονίδιο
μέλος από: 4/3/2012
Σας παρακαλω απαντηστε μ ειναι μ ε γ α λ η αναγκη....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #95753 από panagiotiC στις 04 Μαρτίου 2012, 11:49μμ

panagiotiC

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2010
zouzounaki@ αφου πηρες το χαπι αμεσως δεν εχεις φοβο να ανησυχεις,απλα πρεπει να χαλαρωσεις και να μην αγχωνεσαι γιατι το αγχος θεωρειται ανασταλτικος παραγοντας για να ερθει η περιοδος στην γυναικα.Απλα να ξερεις οτι το χαπι αυτο χαλαει τον κυκλο της περιοδου μιας γυναικας.Τυχαινει να εχει συμβει και σε μια πρωην μου και να φανταστεις εκεινη το ειχε παρει την δευτερη μερα και απο το πολυ το αγχος καθυστερησε να της ερθει περιοδος αλλα τελικα της ηρθε και ολα οκ.Μην ανησυχεις,δεν θα εχεις τιποτα,απλα χαλαρωσε..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login