Μήνυμα στις 24/9/2012 στις 01:47 @Sex
καντο και μην αγχωνεσε! απλα χαλαρωσε και απολαυσε το.. και συμφωνω, να το πεις στην φιλη σου να το ξερει γιατι μπορει να γινει καμια στραβη αθελα της και αν δεν γνωριζει δεν θα μπορει να σε καλυψει! Πήγαινε στο θέμα: Παιδιαααα !! βοηθεια πλζζ !!
Μήνυμα στις 24/9/2012 στις 01:44 @Sex
ννοειτε πως μπορεις, αλλα καλυτερα να βαλει προφυλακτικο το αγορι γιατι υπαρχουν και αφροδισια νοσηματα και η σιγουρια του χαπιου ειναι 99,9%.. οποτε να βαλει,
Πήγαινε στο θέμα: αντισυλληπτικά HELP !
Μήνυμα στις 10/8/2012 στις 02:40 @Sex
Βασικα, δεν ειμαι σε γονιμες μερες, αυριο μεθαυριο πρεπει να αδιαθετησω.. απλα δεν μου λεει με σιγουρια αν εχυσε ή οχι και αγχωθηκα πολυ.. και μου το προτινε μονος του να παμε σε καποιο φαρμακειο γ το χαπι Πήγαινε στο θέμα: ΧΑΠΑΚΙ
Μήνυμα στις 10/8/2012 στις 00:58 @Sex
βασικα δεν τελιωσε αλλα επειδη το τσουτσουνι του καθησε (δεν μπορω να το πω πιο σεμνα) δεν μπορει να ειναι σιγουρος αν βγηκαν υγρα.. =/
Πήγαινε στο θέμα: ΧΑΠΑΚΙ
Μήνυμα στις 10/8/2012 στις 00:49 @Sex
τι εννοεις αν εγινε κατι? οχουυυ, ελπιζω τουλαχιστον να ειναι μια δυο μερες και οχι περισσοτερο γιατι το αγχος δεν το γλιτωνω Πήγαινε στο θέμα: ΧΑΠΑΚΙ
Μήνυμα στις 10/8/2012 στις 00:42 @Sex
Βασικα ενα περνεις.. Σε περιπτωση ομως που κανεις εμετο στις 3 ωρες που το παρεις πρεπει να παρεις αλλο.. Δεν θελει συνταγη.. πασ στο φαρμακειο και σου το δινει..
Πήγαινε στο θέμα: ΧΑΠΑΚΙ
Μήνυμα στις 10/8/2012 στις 00:33 @Sex
Ναι αλλα αν σπασει το προφυλακτικο και μεινεις εγγυος τι θα κανεις? Δεν θελω να το ρισκαρω.. Ειμαι μολις 20 ετων,, δεν θελω να φερω ενα παιδι στη ζωη και να μην ειναι επειδη το θελω.. Αυτο που πηρα ειναι ενα καινουργιο και λεει οτι δεν ειναι ορμονη Πήγαινε στο θέμα: ΧΑΠΑΚΙ
Μήνυμα στις 10/8/2012 στις 00:09 @Sex
Γεια σας. θελω την βοηθεια σας για κατι που μου συνεβησε.. ηρθα σε σεξουαλικη επαφη με τον φιλο μμου και εσπασε το προφυλακτικο.. βασικα δεν το καταλαβαμε οποτε δεν ξερουμε αν εσπασε κατα τη διαρκεια της σεξουαλικης επαφης ή οταν τελιωσαμε και το τραβηξε.. οποτε, επειδη δεν ειμαστε σιγουροι πηγαμε σε ενα φαρμακειο για το χαπι της επομενης μερας.. Νομιζω πως χρειαζεται για να ειμαστε σιγουροι.. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι, πηρα ακομη δυο φορες το χαπι στο παρελθον, για παλι ατυχηματα.. Μπορει αυτο να μου προκαλεσει καποιο προβλημα ή τυχον στηροτητα? και δευτερον, κανονικα αυριο μεθαυριο πρεπει να αδιαθετησω. επηρεαζεται η περιοδος μου? PEASE HELP MEEEEE!!!!! Πήγαινε στο θέμα: ΧΑΠΑΚΙ
Μήνυμα στις 5/7/2012 στις 08:59 @Sex
Τι παρενεργειες εχει το χαπι της επομενης ημερας εκτος απο το ενδεχομενο ζαλαδας ή ναυτιας που λεει στο κουτι? Η επομενη περιοδος ερχεται κανονικα ή καθυστερει? Και καθε ποσο μια κοπελα ''επιτρεπετε'' να το περνει? Πήγαινε στο θέμα: χαπι της επομενης ημερας |