Μήνυμα στις 20/2/2012 στις 23:15 @Διάφορα
καλησπέρα! Παιδια εχω ένα μεγάλο πρόβλημα... θέλω να μάθω πως γινεται η μηνυση διαδυκτίου.... ειναι που μεγαλη αναγκη. σας παρακαλώ πολύ.... απαντήστε μου όσο πιο γρήγορα μπορείτε.
Πήγαινε στο θέμα: μήνηση διαδυκτιίου
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 22:20 @Sex
Κοίτα επειδή το έχω περάσει και εγώ αυτό το στάδιο. Δεν άφηνα το αγόρι μου να με γλύψει γιατί φοβόμουν ότι δεν είμαι καλά ξυρισμένη από κάτω και άλλα τέτοια. Μην την πιέσεις. Απλά πες της ότι σου αρέσει πάρα πολύ. Και ότι θα ήθελες να το κάνετε κι αυτό. Και στο σεξ δεν υπάρχει φυσιολογικό και μη φυσιολογικό...!!!
Πήγαινε στο θέμα: Δεν με αφήνει να την γλυψω
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 22:17 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:μην ντρέπεσαι. Το να παίρνεις προφυλακτικά είναι κάτι πολύ φυσιολογικό. Μην ντρέπεσαι. Ίσα ίσα που όταν βλέπουν ότι η νεολαία χρησιμοποιεί προφυλακτικά χαίρονται που προφυλάσονται. Γι' αυτό άραξε!!!Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικα...
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 22:14 @Sex
Στο πλάι είναι ωραία, να είναι η γυναίκα από πάνω (έχεις και ωραία θέα) και στα 4 αλλά εκείνη να είναι στο κρεβάτι και ο άντρας να είναι όρθιος μπροστά από το κρεβάτι. Την τελευταία στάση θα προτημούσα.
Πήγαινε στο θέμα: σταση σεχ
Μήνυμα στις 12/1/2012 στις 22:09 @Sex
Καλησπέρα σας! Έχω μία ερώτηση και αν μπορείτε βοηθήστε με! Όταν μία κοπέλα είναι παρθένα γίνετε αφού το αγόρι, της βάλει δάχτυλο να μην είναι παρθένα? Μία φίλη μου το έπαθε αυτό και μετά, αφού της έβαλε δάχτυλο το αγόρι της είδε στο εσώρουχο της λίγο αίμα και δεν ήταν αίμα περιόδου. Όποιος ξέρει παρακλώ απαντήστε μου!
Πήγαινε στο θέμα: προκατακτικά και παρθενιά
Μήνυμα στις 29/12/2011 στις 19:13 @Κλάψιμο
ναι.. εμενα... απλα πρεπει να το σταματησεις... οταν θες να πιπιλισεις το δαχυλο σου κανε κατι αλλο... συμφωνω με Mr.Bad εκανα κατι παρομοιο και τωρα πλεον το εχω κοψει
Πήγαινε στο θέμα: Πιπιλα
Μήνυμα στις 29/12/2011 στις 19:10 @Sex
στα 4 η γυναικα απο πανω στα πλαγια και η 69 που εκανα προσφατα!!!
Πήγαινε στο θέμα: Γνώμες
Μήνυμα στις 29/12/2011 στις 19:09 @Sex
δε χρειαζεται να της το πεις.. απλα... να της το δειξεις... εκει που θα την φιλας, πηγαινε το χερι σου προς το κατω... βγαλε της την μπλουζα... πες της οτι βλεπεις την σχεση σας πιο σοβαρα και οτι θα ηθελες να προχωρησετε... αν δεν ειναι ετοιμη να της πεις οτι την καταλαβαινεις και αλλα τετοια... ελπιζω να σε βοηθησαα!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ρε παιδια δεν μπορω να τον βαλω
Μήνυμα στις 29/12/2011 στις 18:31 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:κατα 99,9% οχι... εγω με το αγορι μου το κανω συχνα χωρις προφυλακτικο και απλα οταν ειναι να χυσει τραβιεται... δεν υπαρχει καμια περιπτωση για εγκυμοσυνη!!Πήγαινε στο θέμα: Xωρις προφυλαξεις |