Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Γιατί οι γυναίκες δεν μπορούν να βάλουν μάσκαρα με το στόμα κλειστό;
Πέμπτη, 17 Απριλίου

Ενας ανεπιθυμητος ηχος!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #89925 από natalakii στις 27 Νοεμβρίου 2011, 8:31μμ

natalakii

Εικονίδιο
μέλος από: 27/11/2011
λοιπον εχω να εξομολογηθω μια ιστορια μου και θελω απεγνωσμενα την αποψη σας! πριν ενα μηνα γνωρισα τον στεφανο. μου αρεσε παρα πολυ για αυτο δεν το πολυσκεφτηκα και στο δευτερο ραντεβου με πηγε σπιτι μτου και προχωρισαμε. αυτο γινοταν σχεδον καθε μερα καθως αποφασισαμε πως και οι δυο θελουμε σχεση. μεχρι που μια μερα τον εφερα σπιτι μου για να αλλαξουμε περιβαλλον. και εκει ηρθε η καταστροφη! κατα την διαρκεια της πραξης και ενω ειχα οργασμο ενιωσα σα στο σπιτι μου και ξαφνικα ακουσα και μυρισα εναν παραξενο ηχο! ο οποιος ηταν δικος μου! καταλαβατε τι εγνε! δεν μιλησε αλλα το ειδα στα ματια του οτι ξενερωσε! λετε για αυτο να μην μου εχει τηλεφωνισει απο χτες? τι θα κανωω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89932 από kostas90 στις 27 Νοεμβρίου 2011, 9:09μμ

kostas90

μέλος από: 14/9/2011
Ε εντάξη ρε κορίτσι μοθ συμβαίνουν αυτά.. Αν είναι να σε παρατήσει για τέτοιο λόγο, τότε να εύχεσαι να το κάνει. Ναι οκ ξενέρωσε αλλά so what? Σιγά το τρομερό πράγμα που έγινε. Αλλωστέ 2 μύθοι έχουν καταριφθεί:
Ότι οι άνδρες δεν κλαίνε και ότι οι γυναίκες δεν κλάνουν..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89944 από Dorina στις 27 Νοεμβρίου 2011, 10:43μμ

Dorina

Εικονίδιο
μέλος από: 17/11/2011
Ε ναι λοιπόν και οι γκόμενες κλάνουν.. αστειεύομαι... όχι ότι δεν ισχυεί δηλαδή.. natalaki stay cool.. δε μου χει τύχει αλλά όπως πολύ σωστά είπε και ο kostas90 αν είναι να σε παρατήσει ας το κάνει.. αλλά και εσύ μωρέ κρατήσου λίγο.. μην χαλαρώνεις τόσο πολύ..

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89946 από kostas90 στις 27 Νοεμβρίου 2011, 11:00μμ

kostas90

μέλος από: 14/9/2011
ε αμα δεν χαλαρώνεις τελείως και στο σεξ γάμησε τα, ας αφήσουμε τον μάταιο τούτο κόσμο. Ένα ατύχημα ήταν σε όλους μπορεί να συμβεί, και να ξανασυμβει, και να ξανασυμβεί.. σιγά δηλαδή..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #89998 από 4emo στις 28 Νοεμβρίου 2011, 4:54μμ

4emo

μέλος από: 25/4/2008
Λογικα θα ξενερωσε απο τη φαση....Ας ελπισουμε πως θα το ξεχασει συντομα και δεν θα το εχει κανει ηδη θεμα με αλλους.
Εμενα αν μου συνεβαιε δεν θα το σκεφτομουν καν και ειδικα με κοπελα που εχω αποφασισει να κανω σχεση..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #90005 από Doctoras στις 28 Νοεμβρίου 2011, 5:21μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Ρε συγνώμη αλλά και εγώ θα ξενέρωνα ειδικά αν αυτός ο ήχος προερχόταν από το συγκεκριμένο.Αλλά ένταξη μην σε παίρνει και από κάτω η πρώτη είσαι η τελευταία.Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήταν αυτή αιτία να ξεκόψω όμως από κάποια. Παντός ομολογώ δεν μου έχει συμβεί.Ηρέμησε και ξέχνα το.Όσο και κάπως να είναι δεν είναι δα και τόσο σπουδαίο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #91220 από Infinity στις 20 Δεκεμβρίου 2011, 3:15πμ

Infinity

Εικονίδιο
μέλος από: 18/12/2011
Μου χει τυχει την ωρα που εκανα γλυφομουνι στην κοπελα μου να της φυγει αλλα τελικα ηταν απο το μου...ι της και οχι απο πισω αλλα ειχε κοκκινισει σαν πατζαριι μην φοβασε δεννπιατεβω να νε τοσο χαζος για να σε παρατησει για κατι π κανει κ ο ιδιος οποτε του ρθει γιατι εμεις οι αντρες ειμαστε λιγο στα ρχοιδια μας τις αμολαμε αβερτα κουβερτα :p
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login