Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 16:31 @Sex
Πειτε τπτ ρε σεις σχετικα με το θεμα..θα τρελαθωω..
Πήγαινε στο θέμα: *S.O.S* ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
Μήνυμα στις 16/1/2012 στις 02:01 @Sex
και ομως ακομα η καθυστεριση συνεχιζετε και σημερα παλι την επιασε πονος στην κοιλια...ποοο καλα θα τρελαθω..δν παιζει να νε εγκυος και γινοντε ολα αυτα..
Μήνυμα στις 14/1/2012 στις 01:46 @Sex
Μετα απο αυτο οσες φορες το ξανακαναμε μονο με καποτιδι!
Μήνυμα στις 14/1/2012 στις 01:24 @Sex
Και γω αυτο πιστευω πως ειναι απο τον φοβο της και το αγχος της..γιατι αφου το τεστ εδειξε αρνητικο δεν νομιζω να θελω και δευτερο τεστ να της παρω για να ξαναβγει αρνητικο..
Μήνυμα στις 14/1/2012 στις 00:36 @Sex
Παιδια για σας και παλι η κοπελα εκανε πριν 1 με μιαμιση εβδομαδα περιπου τεστ και το τεστ ευτυχως εδειξε αρνητικο..Να ΣΗΜΙΩΣΩ ΟΤΙ..ΤΟ ΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 16 ΜΕΡΕΣ οποτε ειναι οκ..διχνει σωστα.Απλα ηθελα να ρωτησω κατι αλλο εχει αργησει η περιοδος τις και την εχει πιασει αγχος..και απο τι μ χει πει δν εχει σταθερο κυκλο..Πρεπει να κανει αλλο ενα τεστ?? βοηθαει ποουθενα?Η απλα ειναι αγχος και πεζει ρολο και ο κυκλος της που δεν ειναι σταθρος ευχαριστω..Να πω κιολας οτι δεν εχει καθολου συμπτοματα τιποτα ειναι μια χαρα..μονο λιγα νευρα αλλα ειναι επειδη περιμενει περιοδο..ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΟΠΙΟς ΜΠΟΡΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!¨)
Μήνυμα στις 7/1/2012 στις 11:57 @Sex
Ε οκ ρε φιλε αμα ειναι να ξεχωριζουμε τις ωρες αλλο θεμα αυτο εγω απλα μια ερωτηση εκανα αμα εχεις προβλημα με την ωρα δεν φταιω...τεσπα σας ευχαριστω ολους!
Πήγαινε στο θέμα: ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΗΧΟ
Μήνυμα στις 7/1/2012 στις 02:21 @Sex
Για σας παιδια εχω μια ερωτηση να κανω και θελω απαντησουλες οταν το κανω με την κοπελα μ με προφυλαξη ξεκιναμε παντα εγω απο πανω αυτη απο κατω μετα απο κανα 15λεπτο την στηνω στα 4 και οταν παω να τον βαλω μεσα συνεχεια ακουγετε κατι σαν κλανια αλλα απο το μουνι της και ειναι ασταματητο δηλαδη οταν παω νατο βαλω βγαζει και ξανα κ ξανα οχι οτι εχω προβλημα ισα ισα γελαμε οταν συμβαινει αλλα γιατι το κανει αυτο;;
Πήγαινε στο θέμα: ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΗΧΟ
Μήνυμα στις 4/1/2012 στις 00:56 @Sex
Για σας παιδια μια σοβαρη ερωτηση θα θελα να κανω.. Πολλες φορες τραβαω μαλακια αλλα τα κραταω τα χυσια και δεν τα βγαζω και πιες φορες τα βγαζω μηπως οταν δεν τα βγαζω κανω κακο καπου; Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση για αυνανισμο
Μήνυμα στις 2/1/2012 στις 01:22 @Sex
Μακαρι ρε αδερφεε μου! Μακαριι!Καμια αλλη εμπειρια ρε παιδιααα!?
Πήγαινε στο θέμα: *S.O.S* ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ |