Μήνυμα στις 14/12/2012 στις 15:05 @Sex
Μία γκόμενα που πάει με 10 δεν είναι πουτάνα. Μαγκιά της. Μια γκόμενα που ξεπαρθενιάζεται και την βλέπει κάπως, ΝΑΙ είναι. Εν προκειμένης το φυσιολογικό είναι να έλιωνε για να ξανακάνει σεξ με το αγόρι της και όχι να πουλάει ειρωνία. Και nosnti κατά βάθος εσύ σίγουρα ξέρεις αν όντως είναι όλα είναι καλά ή εθελοτυφλείς.. Μπορεί να πέφτω πολύ έξω.. Η μήπως όχι? Τέσπα εγώ απλώς καμπανάκι χτυπάω, δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά..
Πήγαινε στο θέμα: σεξ με την κοπελα μου
Μήνυμα στις 13/12/2012 στις 22:37 @Sex
Που πήγες και την βρήκες? Σόρυ αλλά καλό πουτανάκι και αυτή.. Όσο περνάνε τα χρόνια τόσο πιο πουτάνες γίνονται οι πιτσιρίκες.. Άστην αδερφέ, βρες άλλη, της πήρες την παρθενιά και τέλος.. Πήγαινε στο θέμα: σεξ με την κοπελα μου
Μήνυμα στις 13/12/2012 στις 22:35 @Sex
1) Τα δόντια να μην ακουμπήσουν ούτε στιγμή, μόνο με τα χείλια σου 2) Να παίζεις με την γλώσα σου το κεφαλάκι για κάποιες στιγμές, ίσως όταν κουράζεσαι πχ 3) Να βλέπεις τις αντιδράσεις του να καταλάβεις τι του αρέσει. Όλα τα παραπάνω, χαλαρά, δηλαδή κάτσετε και πείτε θα ασχοληθούμε μόνο με αυτό για αρκετή ώρα (ίσως μέχρι να τελειώσει). Και άσε τον να χαλαρώσει.. Πήγαινε στο θέμα: Πρώτα σεξουαλικά βήματα
Μήνυμα στις 13/12/2012 στις 22:26 @Sex
Οι περισσότεροι άντρες τρελένονται με μια μεγάλη κλειτορίδα κοπελιά.. Είναι φοβερή φαντασίωση.. Εμένα προσωπικά μια φορά μου έτυχε κοπέλα με μεγάλη κλειτορίδα και ακόμα την φέρνω στο μυαλό μου.. Είσαι πολύ τυχερή και κοίτα να το χαρείς..
Πήγαινε στο θέμα: Μεγαλη Κλειτοριδα
Μήνυμα στις 26/11/2012 στις 23:20 @Sex
ε υπάρχουν κάποια αντικειμενικά κριτήρια στην εμφάνιση ρε συ όπως και να το κάνουμε.. Το υποκειμενικό αρχίζει εκεί που ο καθένας θέτει τα δικά του στανταρ.. Και κάπως έτσι δημιουργήθηκαν τα γούστα.. Πήγαινε στο θέμα: Γυναικεία συμπεριφορά
Μήνυμα στις 25/11/2012 στις 22:31 @Sex
Το αντίθετο, η αυτοπεποίθηση μου τον τελευταίο καιρό είναι στον πάτο γιατί έπεσα με τα μούτρα στην δουλειά και παραμέλησα πολύ την προσωπική μου ζωή. Απλώς πάντα θέλω το καλύτερο για μένα. Γιατί να είμαι με μια που απλά μου αρέσει αν μπορώ να έχω κάποια που θα γουστάρω πάρα πολύ? Θα είχα πάντα ένα κόμπο στο λαιμό ότι δεν προσπάθησα να έχω αυτό που θέλω πραγματικά. Άσε που θα κορόιδευα κ την άλλη με την οποία θα έκανα κάτι. Θα την συνδίαζα με την αποτυχία μου να κυνηγήσω αυτό που ήθελα και ποτέ δεν θα ένιωθα ολοκληρωμένος.
Το έχω παρατηρήσει γενικά, δεν μιλάω μόνο γ αυτήν την περίπτωση. Να κυνηγάω δεν παίζει. Δεν είναι στην ιδιοσύγκρασία μου. Είναι πάνω απο τις δυνάμεις μου. Απλώς ίσως θα προσπαθώ να δείχνω λίγο πιο ανοιχτά το ενδιαφέρον μου. Και αυτό δύσκολα βέβαια.. Πήγαινε στο θέμα: Γυναικεία συμπεριφορά
Μήνυμα στις 25/11/2012 στις 18:10 @Sex
Ναι θα προσπαθούσα να δω αν ενδιαφέρεται αυτή που μου αρέσει εμένα και όχι αυτή στην οποία αρέσω, ακόμα και αν είναι καλή.. κάπου εδώ καταρέει ένας κόσμος γύρω μου αλλά όκ, θα το ξεπεράσω.... Μάλλον όντως υπάρχει και διαφορετικός τρόπος σκέψης..
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικεία συμπεριφορά
Μήνυμα στις 25/11/2012 στις 17:59 @Sex
ΟΚ κατάλαβα τι λές, να στο θέσω λίγο διαφορετικά: Σου αρέσουν 2 παιδιά που γνώρισες απο την ίδια παρέα, ο ένας σου αρέσει παραπάνω απο τον άλλον. Στην πέφτει όμως ο άλλος. Τι κάνεις? Κάνεις κάτι με αυτόν? Προσπαθείς να δει αν ενδιαφέρεται ο άλλος? Εγώ έχω απάντηση με την δική μου λογική, απλώς θέλω να δω αν υπάρχει και διαφορετική. Και αν οι γυναίκες σκέφτονται ίσως κάπως διαφορετικά. Η αν είναι ανάλογα το άτομο και την ανασφάλεια που έχει.. Πήγαινε στο θέμα: Γυναικεία συμπεριφορά
Μήνυμα στις 25/11/2012 στις 17:23 @Sex
Το γεγονός οτι εσένα σε έφτυσε δείχνει οτι το έψαχνε κάπως το πράγμα.. Τι εννοείς? Ναι την εντυπωσίασε απο την άποψη ότι έχει χιούμορ.. Από θέμα εμφάνισης δεν υπάρχει ούτε επαφή συγκρισης ειλικρινά.. Και μη λέμε χαζά η εμφάνιση είναι αρκετά αντικειμενικό χαρακτηριστικό.. Ισως όχι όμως τόσο στις γυναίκες όπως ανέφερες.. Δεν το παίζω ψώνιο απλώς προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να συμβαίνει γιατί αν είναι να κάθεστε σε αυτούς που προλαβαίνουν θα πρέπει και εγώ κάπως να αλλάξω χαρακτήρα.. Το είχα ξαναζήσει στο παρελθόν να με θέλει κοπέλα που πρόλαβε και της την έπεσε φίλος μου και να μου το ξεφουρνίζει μετά αυτή, ότι δεν της έδειξα κανένα ενδιαφέρον γιαυτό έκανε κάτι με τον άλλον επειδή όπως μου είπε χαρακτηριστικά "ε ήταν καλό παιδι.." Απλώς ελπίζω ότι είναι μεμονομένες περιπτώσεις γιατί αν είναι έτσι μάλλον θα χάσω αρκετές κοπέλες που θα μου αρέσουν στο μέλλον και φοβάμαι αρκετά γιαυτό.. Πήγαινε στο θέμα: Γυναικεία συμπεριφορά |