Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Θέλω πολύ ν' αλλάξω τον κόσμο, μα δε μου δίνουν τον πηγαίο κώδικα.
Κυριακή, 13 Απριλίου

σεξομανία

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #88480 από ποπι17 στις 04 Νοεμβρίου 2011, 4:00μμ

ποπι17

μέλος από: 4/11/2011
Είμαι 17 χρονών και έχω μια σχεση με ένα παιδί 18 χρονών εδώ και 8 μήνες χωρίς να έχουμε ολοκληρώσει... εχω πολλές απορίες και θέλω την εμπειρία σας...

εγώ αυνανίστηκα για πρώτη φορά στα 13 μου και το αγόρι μου στα 12, μόνο που εγώ το έκανα μια φορα κάθε 1-1,5 μήνα, ενώ αυτός μου λέει οτι το κάνει κάθε μέρα, είναι δυνατόν? στην αρχή δεν το πίστεψα αλλά εδώ και 3 μήνες που προχωρήσαμε λίγο παραπάνω μου ζητάει κάθε μέρα να τον ικανοποιώ.... είναι φυσιολογικό????

και κατι ακόμα... έφτανα σε οργασμό πολύ δύσκολα, μέχρι το διάστημα που ξεκίνησα να τον ικανοποιώ είχα τελειώσει 4-5 φορές, το τελευταίο όμως τρίμηνο αυνανίζομαι 2-3 φορές την εβδομάδα και τελειώνω σχεδόν κάθε εβδομάδα... έχω αρχίσει να το σκέφτομαι κάθε βράδυ, ενώ παλαιότερα αυτό δεν συνέβαινε... μήπως πρέπει να του ζητήσω να το αραιόσουμε? μήπως γίνομαι σιγά-σιγά σεξομανής?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88485 από tasos41997 στις 04 Νοεμβρίου 2011, 4:19μμ

tasos41997

Εικονίδιο
μέλος από: 13/12/2010
Όχι σιγα

Για τα αγορια να αυνανηζοντε καθημερινα ειναι φυσιολογικοτατο.

Κι εμας μας φαινετε παραξενο πως εσυς δεν αυνανιζεσε καθημερινα.

Εγω προσοπικα το κανω 1-2 φορες την ημερα

Και υπαρχουν ατομα που το φυσιολογικο τους ειναι 2-3 φορες καθημερινα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88494 από asap στις 04 Νοεμβρίου 2011, 5:55μμ

asap

μέλος από: 12/2/2011
Έγραψε:(ποπι17@04 Νοεμβρίου 2011)
μήπως πρέπει να του ζητήσω να το αραιόσουμε? μήπως γίνομαι σιγά-σιγά σεξομανής?

γιατι κανατε και σεξ για γινεις σεξομανης...?
απο μιξοπαρθενα τουλαχιστον προσωπικα το προτιμω να εισαι λιγο ποιο ανοιχτομυαλη...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88498 από ποπι17 στις 04 Νοεμβρίου 2011, 6:35μμ

ποπι17

μέλος από: 4/11/2011
προς asap: τι εννοείς δεν κατάλαβα, να κάνω έρωτα μαζί του κάθε μέρα, θέλω δε θέλω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88505 από Αντωνης στις 04 Νοεμβρίου 2011, 7:44μμ

Αντωνης

Εικονίδιο
μέλος από: 21/10/2011
αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τα αυτια μου χαχα !
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88507 από psixakias στις 04 Νοεμβρίου 2011, 8:15μμ

psixakias

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/7/2011
Είναι φυσιολογικό να το έκανε κάθε μέρα. Όλα τα αγόρια σχεδόν που αυνανιζόντουσαν το έκαναν ή το κάνουν κάθε μέρα. Και αντίθετα τα κορίτσια είναι και αυτά πολλές φορές έτσι και το κάνουν κάθε μέρα όμως υπάρχουν περιπτώσεις όπως εσύ που το έκαναν τόσο σπάνια. Και δεν θα ήταν φυσιολογικό να σου έλεγε ότι δεν θέλει να τον ικανοποιείς κάθε μέρα όχι τώρα που θέλει. χαχ. Τα κορίτσια όταν το κάνουν τις πρώτες φορές το σεξ δεν τελειώνουν. Θυμάμαι την δικιά μου δεν τελείωνε με τίποτα... με τον καιρό όμως όσο το συνηθίζουν, τελειώνουν όλο και πιο εύκολα γιατί μαθαίνουν τον τρόπο. Έτσι και εσύ τώρα τελειώνεις 4 - 5 φορές. Όσο για το ότι πλέον αυνανίζεσαι πολύ πιο συχνά όπως λες είναι του μυαλού σου. Απλά θα ήθελες και άλλο σεξ όμως δεν νομίζω να λέγεται σεξομανία αυτό. Άμα ήσουν σεξομανής θα ήθελες να το κάνεις με όλους όσους έβλεπες εκείνη την στιγμή που τους έβλεπες. χαχ.. Και κλείνω, δεν χρειάζεται να του πεις να το αραιώσετε γιατί δεν θα σε ωφελήσει σε τίποτα. Ίσα ίσα θα σε κάνει να αυνανίζεσαι πιο πολύ.. Απλά μην σκέφτεσαι ότι θες να αυνανιστείς.. δεν είναι κάτι το τρελό και απλά κάνε το σεξ με το αγόρι σου και όλα καλά μετά μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο.

ΥΣΤ: Σε όλο αυτό που έγραψα αναφέρω ότι κάνετε σεξ ενώ εσύ είπες ότι απλά προχωρήσατε λίγο πιο πολύ. Απλά εκεί που λέω σεξ βάλε στο νου σου αυτό που κάνετε τέλος πάντων...

Ελπίζω να βοήθησα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #88514 από asap στις 04 Νοεμβρίου 2011, 9:55μμ

asap

μέλος από: 12/2/2011
Έγραψε:(ποπι17@04 Νοεμβρίου 2011)
προς asap: τι εννοείς δεν κατάλαβα, να κάνω έρωτα μαζί του κάθε μέρα, θέλω δε θέλω?

δεν ειπα κατι τετοιο... αλλο ο αυνανισμος και αλλο το ΣΕΞ... και καθε μερα να το κανεις δεν θα σε πει κανενας τιποτα(π.χ "μαλακου") ουτε θα σε αποκαλεσει πουτανα αμα εσυ περνας καλα και εισαι ευχαριστημενη γενικος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login