Μήνυμα στις 4/11/2011 στις 18:35 @Sex
προς asap: τι εννοείς δεν κατάλαβα, να κάνω έρωτα μαζί του κάθε μέρα, θέλω δε θέλω?
Πήγαινε στο θέμα: σεξομανία
Μήνυμα στις 4/11/2011 στις 16:23 @Sex
εμένα το αγόρι μου τον έχει 17-18 πόντους και είναι 18 χρονών... είναι τεράστιος, όταν τον είδα πρώτη φορά σοκαρίστηκα,πιστεύω ότι είναι καλύτερα να είναι μικρότερη 12-14 πόντους Πήγαινε στο θέμα: Εκατοστα πεους
Μήνυμα στις 4/11/2011 στις 16:09 @Sex
εμένα δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο.
Πήγαινε στο θέμα: Νυχτερινος οργασμος
Μήνυμα στις 4/11/2011 στις 16:04 @Sex
εγώ πιστεύω ότι η κοπέλα πρέπει να είναι παρθένα, το έχω εξηγήσει και στον δικό μου... βέβαια αυτός γελάει και μου λέει αυτά να μου τα πεις ξανά σε 2-3 μήνες...
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενια
Μήνυμα στις 4/11/2011 στις 16:00 @Sex
Είμαι 17 χρονών και έχω μια σχεση με ένα παιδί 18 χρονών εδώ και 8 μήνες χωρίς να έχουμε ολοκληρώσει... εχω πολλές απορίες και θέλω την εμπειρία σας... εγώ αυνανίστηκα για πρώτη φορά στα 13 μου και το αγόρι μου στα 12, μόνο που εγώ το έκανα μια φορα κάθε 1-1,5 μήνα, ενώ αυτός μου λέει οτι το κάνει κάθε μέρα, είναι δυνατόν? στην αρχή δεν το πίστεψα αλλά εδώ και 3 μήνες που προχωρήσαμε λίγο παραπάνω μου ζητάει κάθε μέρα να τον ικανοποιώ.... είναι φυσιολογικό???? και κατι ακόμα... έφτανα σε οργασμό πολύ δύσκολα, μέχρι το διάστημα που ξεκίνησα να τον ικανοποιώ είχα τελειώσει 4-5 φορές, το τελευταίο όμως τρίμηνο αυνανίζομαι 2-3 φορές την εβδομάδα και τελειώνω σχεδόν κάθε εβδομάδα... έχω αρχίσει να το σκέφτομαι κάθε βράδυ, ενώ παλαιότερα αυτό δεν συνέβαινε... μήπως πρέπει να του ζητήσω να το αραιόσουμε? μήπως γίνομαι σιγά-σιγά σεξομανής? Πήγαινε στο θέμα: σεξομανία |