Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Η Μαλβίνα Κάραλη στην τηλεόραση, να τρίζει συθέμελα το σκατοπολιτισμό σας.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Είμαι πολύ μπερδεμένη βοήθεια :/

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #85141 από puncake στις 04 Σεπτεμβρίου 2011, 12:42πμ

puncake

Εικονίδιο
μέλος από: 4/9/2011
Γεια σας! Έχω πρόβλημα..αισθάνομαι πώς μέρα με την μέρα τον χάνω λόγο το ότι δεν κάνω κινήσεις.. Αυτός μου έχει κάνει γλειφομούνι και μου έχει βάλει και δάχτυλο το πρόβλημα μου είναι ότι δυσκολεύομαι να κάνω κινήσεις βασικά δεν κάνω.. Γιατί νιώθω άχρηστη..αυτός έχει πάρα πολλές εμπειρίες εγώ ελάχιστες.. Θέλω να κάνω πράγματα μαζί του αλλά δεν ξέρω κινήσεις για να ικανοποιήσω και εγώ αυτόν.. Έχετε καμία λύση? :/
Αυτός είναι 18 και εγώ 16...

Σημείωση moderator: Τα Italic είναι για να τονίζεις συγκεκριμένες λέξεις μόνο και όχι για διακόσμηση, ούτε για να κάνεις όλο το μήνυμά σου πιο σημαντικό.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85142 από bnnm4eterg στις 04 Σεπτεμβρίου 2011, 12:58πμ

bnnm4eterg

Εικονίδιο
μέλος από: 29/12/2010
Λοιποοον. Καταρχην μην αισθανεσαι αχρηστη. Το οτι δεν κανεις τιποτα μαλλον οφειλεται στο οτι πιστευεις πως εισαι αχρηστη. Γιατι το λες αυτο ; Δεν του εχεις κανει τιποτα απο μεριας σου ; Μια λυση ειναι το στοματικο (αμα δεν του εχεις κανει), ομως καλο θα ηταν να μας πεις πρωτα ποσο καιρο τα εχετε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85144 από puncake στις 04 Σεπτεμβρίου 2011, 1:09πμ

puncake

Εικονίδιο
Είμαστε ένα μίνα μαζί.. Άλλα ήμασταν περίπου ένα χρόνο φίλοι..
Πιστεύω πως είμαι άχρηστη γιατί γενικός μόνο παίξιμο έχω κάνει σε αυτόν και σε άλλον έναν άλλον.. αλλά αυτός έχει πάει με πάρα πολλές ενώ εγώ με κανέναν.. Έχω σκεφτεί το στοματικό αλλά δεν ξέρω να το κάνω και φοβάμαι μην τον απογοητέψω..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85145 από bnnm4eterg στις 04 Σεπτεμβρίου 2011, 1:24πμ

bnnm4eterg

Εικονίδιο
μέλος από: 29/12/2010
Αυτος ξερει οτι δεν ειχες τετοιες εμπειριες ;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85146 από puncake στις 04 Σεπτεμβρίου 2011, 1:29πμ

puncake

Εικονίδιο
Ναι το ξέρει αλλά μερικές φορές με συγκρίνει με πρώην του.. Μετά λέει ότι το κάνει για πλάκα άλλα εγώ νιώθω ακόμα πιο άβολα..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85150 από mikrouli στις 04 Σεπτεμβρίου 2011, 4:24πμ

mikrouli

Εικονίδιο
μέλος από: 2/8/2011
αν νοιαζεται για σενα θα εκτιμησει αυτα που του προσφερεις! να εισαι ο εαυτος σου...κανεις δεν ειναι αχρηστος!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85152 από psixakias στις 04 Σεπτεμβρίου 2011, 10:34πμ

psixakias

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/7/2011
Δεν είναι τρόπος σκέψεις ουτε δικαιολογία το να λες οτι εσθανεσε αχρηστη. Στην τελικη ολα τα αχρηστα γινονται χρισιμα .... προσπάθισε και θα δεις!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #85153 από aswtos στις 04 Σεπτεμβρίου 2011, 10:36πμ

aswtos

μέλος από: 2/9/2011
Δεν εισαι αχρηστη και δεν χρειαζεται να φερεσαι ουτε σαν χαζη! επισης δεν πιστευω πως ισχυει αυτο που λες οτι δεν κανεις τιποτα γιατι για τα δικα μου κριτηρια ηδη εχεις κανει πολλα σε ενα μηνα σχεσης και για την ηλικια σου! στο κατω κατω σε γνωριζε και πριν τα φτιαξετε οποτε ηξερε τι να περιμενει. δεν χρειαζεται να του τα δινεις ολα απο τωρα! στον πρωτο μηνα σου εβαλε δακτυλο και σου εκανε και στοματικο! νομιζεις πως αυτον τον χαλασε που στα εκανε ή μηπως δεν του αρεσε οταν του την επαιζες; μην τσιμπας που σου το παιζει εμπειρος και ιστορια...! σιγα πια...18 χρονων ειναι...ποσα νομιζεις εχει προλαβει να κανει; και αν δεν τον καλυπτεις ας παει αλλου! δηλαδη εσενα μονο για να ξεκαυλωνεις το πουλακι του θα σε εχει; σε μια σχεση δεν υπαρχει μονο οτι εχει να κανει με σεξ! και εσυ κοιταξε να πιστεψεις στον εαυτο σου και μην τον αφηνεις να στο παιζει ιστορια! να ξερεις πως το να σε μειωνει και να σε κοροιδευει και καλα για να σε πειραξει ειναι κλασσικη τακτικη των αγοριων σε αυτες τις ηλικιες! το κανουν για να τους κυνηγησετε περισσοτερο και απο οτι φαινεται και εσυ αυτο κανεις...
στο ξαναλεω...μην τσιμπας με τετοια...!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login