Μήνυμα στις 4/9/2011 στις 01:29 @Sex
Ναι το ξέρει αλλά μερικές φορές με συγκρίνει με πρώην του.. Μετά λέει ότι το κάνει για πλάκα άλλα εγώ νιώθω ακόμα πιο άβολα..
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι πολύ μπερδεμένη βοήθεια :/
Μήνυμα στις 4/9/2011 στις 01:09 @Sex
Είμαστε ένα μίνα μαζί.. Άλλα ήμασταν περίπου ένα χρόνο φίλοι.. Πιστεύω πως είμαι άχρηστη γιατί γενικός μόνο παίξιμο έχω κάνει σε αυτόν και σε άλλον έναν άλλον.. αλλά αυτός έχει πάει με πάρα πολλές ενώ εγώ με κανέναν.. Έχω σκεφτεί το στοματικό αλλά δεν ξέρω να το κάνω και φοβάμαι μην τον απογοητέψω.. Πήγαινε στο θέμα: Είμαι πολύ μπερδεμένη βοήθεια :/
Μήνυμα στις 4/9/2011 στις 00:42 @Sex
Γεια σας! Έχω πρόβλημα..αισθάνομαι πώς μέρα με την μέρα τον χάνω λόγο το ότι δεν κάνω κινήσεις.. Αυτός μου έχει κάνει γλειφομούνι και μου έχει βάλει και δάχτυλο το πρόβλημα μου είναι ότι δυσκολεύομαι να κάνω κινήσεις βασικά δεν κάνω.. Γιατί νιώθω άχρηστη..αυτός έχει πάρα πολλές εμπειρίες εγώ ελάχιστες.. Θέλω να κάνω πράγματα μαζί του αλλά δεν ξέρω κινήσεις για να ικανοποιήσω και εγώ αυτόν.. Έχετε καμία λύση? :/ Αυτός είναι 18 και εγώ 16... Σημείωση moderator: Τα Italic είναι για να τονίζεις συγκεκριμένες λέξεις μόνο και όχι για διακόσμηση, ούτε για να κάνεις όλο το μήνυμά σου πιο σημαντικό. Πήγαινε στο θέμα: Είμαι πολύ μπερδεμένη βοήθεια :/ |