Μήνυμα στις 30/12/2011 στις 11:35 @Sex
Προσωπικα, εγω θα το εκανα μονο με καποια εκτος της κοπελας μου. Ομως κοριτσια, για πειτε μου λιγο. Αντε συμφωνειτε με τριο 2 αντρες 1 γυναικα. Το αντιθετο θα το κανατε; Θα δεχοσασταν 2 γυναικες ενας αντρας;
Πήγαινε στο θέμα: τριο(2 ανδρες-1 γυναικα)
Μήνυμα στις 18/11/2011 στις 15:33 @Flame
Ήρθε η ώρα να γεννήσουμε μαχητές.... Χίχίχί Σημείωση moderator: Αυτό το μήνυμα γελοιοποιεί και παρεκτρέπει τη συζήτηση. Αν ξαναγίνει αυτό, θα σου αποκλείσουμε το λογαριασμό. Πήγαινε στο θέμα: συμβουλές για καβγάδες...
Μήνυμα στις 11/11/2011 στις 19:39 @Flame
Σόρρυ λίγο κιόλας, αλλά σε έχασα. Δεν βρίσκεις αρρωστημένο το να σφάξουν κάποιον, απλά επειδή είναι μαύρος; Το βρίσκεις πολύ σωστό; Το να έρθει ένας μαύρος και να σου πει τις ίδιες βλακείες, θα σου φαινόταν σωστό; Και δεύτερον, πιστεύεις ότι με το να τα ρίχνεις σε κάποιον άσχετο με αυτούς που κάναν τις σφαγές/βιασμούς κ.α θα βρείς κάποιο χαμένο δίκιο σου; Ή οτι θα ικανοποιηθούν οι πρόγονοι που πολέμησαν για την ελευθερία ; Και είσαι και υπέρ της χούντας, δηλαδή του καθεστώτος που σχεδόν εκμηδενίζει την ελευθερία και εξυψώνει τα συμφέροντα; Για αυτό χύθηκε τόσο αίμα; Για να έρθει ο κάθε παπαρόπουλος και να τα γαμήσει όλα; Και μη μου πείς το κλασσικό φασιστικό τροπάριο : "χάρις τη χούντα έγινε ένα πολιτισμένο μέρος η Ελλάδα. Φτιάξαν τόσους δρόμους και μπλα μπλα μπλα... Πήγαινε στο θέμα: τι είναι ο νεοναζισμος;
Μήνυμα στις 10/11/2011 στις 22:30 @Flame
Hammerskin, γιά απάντησε μου λίγο. Τι καλύτερο έχεις εσύ από έναν μαύρο; Από έναν ομοφυλόφιλο; Όλα αυτά είναι ηλίθιες προκαταλήψεις, που ικανοποιούν τα κόμπλεξ του κάθε διεστραμμένου. Απλώς σκέψου λίγο, αηδιάζεις με το να βλέπεις δύο γκέι να φιλιούνται, οκ σεβαστό, αλλά όμως το να χαίρεσαι που πεθαίνουν, απλά και μόνο επειδή εσένα σου κάθεται στραβά, δεν το βρίσκεις αρρωστημένο και απαίσιο; Τώρα το θέμα των Τούρκων... Δεν ξέρω αν δε το κατάλαβες και όχι μόνο εσύ, αλλά το να μισείς κάποιον επειδή είναι Τούρκος είναι τελείως σάπιο. Καλά, είσαι μαλάκας; Τι θα πει το 400 χρόνια σκλαβιάς; Ναι το ξέρουμε, όμως το να τα ρίχνεις στους τύπους που απλά έχουν καταγωγή απο'κει, δεν σε κάνει λογικό. Μπορεί να σε κάνει στους στενόμυαλους, αλλά είναι ηλίθιο. Αυτά έγιναν πολύ παλιάάάά. Σαν να έχει κάνει κάτι ένας μακρινός σου συγκενής, μπορεί και απλά γνωστός και να την πληρώνεις εσύ. Και κάτι τελευταίο. Υπέρ ή κατά της χούντας;
Πήγαινε στο θέμα: τι είναι ο νεοναζισμος;
Μήνυμα στις 15/10/2011 στις 23:56 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Μάλλον, όταν σου είπε την ατάκα με το κραγιόν, περίμενε να την φιλήσεις. Πάντως για να σε απομονώσει και να σου συμπεριφερθεί έτσι, σε γουστάρει. ΌρμαααααααΠήγαινε στο θέμα: τι σημαίνει αυτό που έκανε???
Μήνυμα στις 11/10/2011 στις 15:04 @Μηχανήματα
Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το Samsung Kies. Μπορεί να βοηθήσει. Επίσης θα μπορούσες να βγάλεις την κάρτα μνήμης σου και με ένα card reader, να την έβαζες στον υπολογιστή
Πήγαινε στο θέμα: Δεν αναγνωρίζει το κινητό μου
Μήνυμα στις 9/10/2011 στις 16:47 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε verus, χαλάρωσε. Απλά ρώτησα επειδή το συζητούσαμε με κάτι φίλους, μην αρχίζεις να επιτίθεσαι
Πήγαινε στο θέμα: Περι club...
Μήνυμα στις 9/10/2011 στις 14:01 @Sex
Όχι φίλε, μην το επιχειρήσεις. Άμα φορέσεις 2, δημιουργείται τριβή μεταξύ τους και έτσι υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος να σου σπάσουν
Πήγαινε στο θέμα: Η πρώτη επαφή και οι απορίες.. HELP
Μήνυμα στις 9/10/2011 στις 13:57 @Θ. Κλημεντίνη
Θα αφήνατε την κοπέλα σας να πάει σε club χωρίς εσάς;
Πήγαινε στο θέμα: Περι club...
Μήνυμα στις 26/9/2011 στις 19:36 @Sex
Καταρχάς να έχεις καθαρά χέρια (το εννοώ) Ερέθισε την πολύ με φιλιά στον λαιμό και κανα γλύψιμο στο αυτί (είναι ανατριχιαστικό αλλά ωραίο) σιγά σιγα άρχισε να κατεβαίνεις πιο κάτω και πιο κάτω. Επειδή αυτή μάλλον θα κομπλάρει να προσπαθέις να την χαλαρώνεις συνέχεια. Ύστερα ξεκίνα να την γλύφεις και ερέθισε την κλειτορίδα. Σε κάπια φάση θα καταλάβεις οτι έχει πεθάνει απο γκάυλα. Τότε βάλε το δάχτυλό σου σιγά σιγά. Άμα την έχεις ερεθίσει αρκετά, ο παρθενικός υμένας θα "ανοίξει τις πύλες του" για μία θερμή υποδοχή για το δάχτυλό σου. Από εκεί και πέρα δεν σου λέω άλλα, γιατί χάνεται η χαρά στο πράμα. Ήδη σου είπα πολλά. Απλά κοίτα να νιώθει άνετα και να μην είναι σφιγμένη. Προσπάθησε να την κάνεις να χαλαρώνει συ-νέ-χει-α Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλο |