παρθενα σε σχετικα μεγαλη ηλικια...
Σελ. 1
Μήνυμα #83152 από freakout στις 04 Αυγούστου 2011, 12:21πμ
μέλος από: 4/8/2011 μηνύματα: 10 0 |
νεο μελος βρηκα τυχαια το site κ ειπα να κανω να ρωτησω κατι που με φρικαρει σε παρανοικο βαθμο προσπαθω να βρω θετικο λεγοντας στους αντρες (αποτι ακουω) αρεσει ναναι ο πρωτος απτην αλλη ομως οταν εχεις φτασει κοντα 25 (σε λιγους μηνες) κ δεν εχεις κανει τιποτα τιποτα τιποτα οταν θα κανεις μια σχεση κ θαχεις φτασει 25-26 κ ερθει εκεινη η στιγμη πως το λες? το λες? δεν θα φρικαρει ο αλλος? δε φαινεται περιεργο μη με παρεξηγησετε δεν ειμαι καμια που το φυλαγα απλα δεν ετυχε...κυριολεκτικα δεν ετυχε ποτε τιποτα...ισως να φτφαιει οτι παντα ειχα ενα προβληματακι με τα παραπανω κιλα αλλα αφηστε τα κιλα το θεμα ειναι κ θελω να μου απαντησουν αντρες πιο πολυ (φυσικα κ γυναικες αν υπαρχουν με αναλογη εμπειρια) πως φαινεται μια γυναικα σε μια τετοια ηλικια να μην εχει κανει κατι? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #83153 από Tas_15 στις 04 Αυγούστου 2011, 12:34πμ
μέλος από: 28/4/2011 μηνύματα: 9 0 |
ΔΕΝ σε πειραν και τα χρονια . και κοιταξε για τι να φρικαρει οπως λες αν νιωθει κατι για σενα δεν νομιζω να τον πειραξει ισα ισα θα του αρεσει ισως |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #83154 από vasilakis στις 04 Αυγούστου 2011, 12:37πμ
μέλος από: 3/8/2011 μηνύματα: 17 0 |
σπασε τιν μευρανι μονι σου.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #83155 από freakout στις 04 Αυγούστου 2011, 12:49πμ
τας15 μαρεσει πολυ η απαντηση σου... κ στο δικο μου κοσμο αυτο θαθελα να ισχυει αλλα πιστευεις οτι ετσι ειναι η οτι ετσι θα επρεπε να ειναι? βασιλακι ακομα κ αν το εκανα αυτο που δεν ειμαι κ πολυ φαν τεινεις στο να μην πω τιποτα? εσενα ας πουμε θα σε φρικαρε? ξερω πως ολα αυτα ειναι θεωρητικα κ πως στην πραξη ολα θαναι αλλιως οτι αν εισαι με καποιον κ ειστε καλα αυτο δεν ειναι εμποδιο αυτο που με φρικαρει ειναι αν φαινεται περιεργο με την κακη εννοια σε φαση οτι αλλος να σκεφτει τι δεν παει καλα με αυτη..... κ οταν πχ βγεις σενα ραντεβου κ ερθει μια συζητηση σε σχεση πρωην κτλ τι λες? τι θα σκεφτοσασταν οταν εχεις ενα ατομο απεναντι σου ετων 25 χωρις ναχει κανει ποτε σχεση-σεξ??? δε μπορει σκεψεις περνανε απτο μυαλο σας.... πειτε μου.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #83156 από ernestos στις 04 Αυγούστου 2011, 12:59πμ
μέλος από: 3/8/2011 μηνύματα: 19 0 |
η ειλικρίνεια θα είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σου κ θα εκτιμηθεί σίγουρα. απλώς τώρα σε ζώνουν τα στερεότυπα κ το lifestyle της εποχής κ νιώθεις μειονεκτικά, ενώ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #83157 από freakout στις 04 Αυγούστου 2011, 1:12πμ
δεν φοβαμαι οτι θα πω ψεμματα ουτε οτι θα αναγκαστω να το παιξω δηθεν λογω του lifestyle της εποχής την ειλικρεινια μου την πληρωνω , δε μασαω τα λογια μου...παντα ευγενικα κ χωρις προθεση να προσβαλω καποιον αλλα παντα αληθεια... αρχη μου; δινω οτι ζηταω...κ παραπανω... δεν αντιλεγω ομως εχεις δικιο τα στερεοτυπα με τρωνε μεσα μου... οτι βλεπεις στα περιοδικα στη τηλεοραση (πλεον τακοψα κ τα 2) το τι πρεπει κ τι φαινεται νορμαλ κ μενα πλεον οχι τοσο για τους αλλους αλλα κ για μενα ειναι φρικη αυτη η ηλικια.... ισως ειναι ολα μαζεμενα ... βλεπεις αν εισαι καλα δε σε νοιαζει που μεγαλωνεις.... βεβαια τωρα το θεμα παει αλλου τεσπα.....δηλαδη μου λετε ολοι απλα να το αποβαλλω? ΚΑΝΕΙΣ δε σκεφτεται τιποτα περιεργο? ολα νορμαλ????? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #83158 από Emperor77 στις 04 Αυγούστου 2011, 1:29πμ
μέλος από: 14/7/2011 μηνύματα: 9 0 |
Σίγουρα για το δήθεν lifestyle της εποχής, τα κοριτσάκια πρέπει να τον τρώνε από τα 15. Και άμα τους κάτσει και παιδί, τότε η μαμά και ο μπαμπάς είναι πολύ περήφανοι για το καμάρι τους. Κοίτα, σε μία κάργα στερεοτυπική κοινωνία σε όποιον και να το πεις αυτο, σίγουρα θα παραξενευτεί μέχρι θα τρομάξει. Βασικά, σε έναν μεγάλο μέρος του κοινωνικού συνόλου. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν άτομα που κρεμάνε τα σεντόνια μετά την συνεύρεση ως έπαθλο. so fuckin' what? Ξεκόλλα, όταν είναι να γίνει, θα γίνει αν φυσικά το κυνηγήσεις και το προσπαθήσεις. Και σίγουρα για να γίνει, θέλει την ώρα του. Ενοοώ... δεν είναι: βρήκαμε έναν στην τύχη και τον ξαπλώσαμε κάτω... Και που'σαι, αν πετύχει η μ@λ@κι@, τύφλα να΄χει το γ@μ#$*(sorry adminούλη μου)... xD |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #83159 από freakout στις 04 Αυγούστου 2011, 1:39πμ
καλα ναι, νομιζω καλα ειμαι κ γω το αλλο ακρο της εποχης που ζουμε το οποιο κ φυσικα δεν υποστηριζω... ναι θα γινει οταν ερθει η ωρα του κ οταν το αισθανεσαι δεν υπαρχουν στανταρ ηλικιες .... αλλα νομιζω με καλυψατε λιγο πολυ ολοι σας κ σας ευχαριστω παρα πολυ!!!!!! περιμενα νακουσω τα χειροτερα (ντυμενα με ομορφα λογια) οποτε καπως ηρεμησα αλλα αν καποιος εχει βρεθει σε τετοια θεση η εχει πιο εμπρακτες "σκεψεις" θα ηθελα πολυ να τις ακουσω.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #83162 από darksidesd στις 04 Αυγούστου 2011, 2:10πμ
μέλος από: 18/7/2011 μηνύματα: 21 0 |
freakout κι εγω ειμαι 21 και δεν εχει τυχει ουτε και σε μενα. δεν ειναι κατι κακο, ουτε εχουμε προβλημα. τωρα αμα βρεθει καποιος και του το πεις κι αυτος κανει πισω γιαυτο το λογο ε τοτε δε θα αξιζει πραγματικα. παντως να σαι σιγουρη πως αμα βρεθει καποιος που να σ'αγαπαει πολυ δε θα εχει το παραμικρο προβλημα επειδη δεν εχεις κανει κατι ακομα. ισα ισα που μπορει να του αρεσει. οποτε ησυχασε και μην ανησυχεις τοσο. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #83167 από parena στις 04 Αυγούστου 2011, 10:29πμ
μέλος από: 3/8/2011 μηνύματα: 34 0 |
μην ντρεπεσαι για το αν εισαι ακομα παρθενα...αυτο ειναι πλεονεκτημα..δειχνει οτι γενικα δν ηοσυν μεχρι τοτε διατεθειμενη να κανεις κατι με καποιον τυχαιο..κ 9α χαρει που θα του το πεις..θα νιωσει ξεχωριστος κατα καποιο τροπο..αλλα και γενικα εσυ μπραβο σου που εμεινες μεχρι αυτη τν ηλικια παρθενα..θα πρπ να χαιρεσαι γτ λιγες κοπελες αντιπροσωπευουν τετοιες αποψεις! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |