Μήνυμα στις 25/8/2011 στις 21:52 @Μηχανήματα
παιδια ενω στον υπολογιστη μπαινω κανονικα στο λογαριασμο μου στο Λαπτοπ δεν μπαιωει γτ ??
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια στο Skype
Μήνυμα στις 10/8/2011 στις 11:24 @Διασκέδαση
Παιδια ξερετε κανενα σιτε για να κατεβασς κανενα καλο παιχνιδακι?? Πήγαινε στο θέμα: Site για Free Download παιχνιδια
Μήνυμα στις 4/8/2011 στις 00:34 @Sex
ΔΕΝ σε πειραν και τα χρονια . και κοιταξε για τι να φρικαρει οπως λες αν νιωθει κατι για σενα δεν νομιζω να τον πειραξει ισα ισα θα του αρεσει ισως
Πήγαινε στο θέμα: παρθενα σε σχετικα μεγαλη ηλικια...
Μήνυμα στις 29/6/2011 στις 00:47 @Sex
ελληνιδα : Ελενα Παπαβασιλειου ξενες : Kim Kardashian Πήγαινε στο θέμα: Ποιον ή Ποια θα θέλατε στο κρεβάτι σας;;
Μήνυμα στις 13/6/2011 στις 01:12 @Διάφορα
Ρε παιδια ειχα ενα παλιο παιχνιδι ΝΒΑ 2Κ9 και εκανα εγκατασταση κτλ και τωρα μου βγαινει ενα STEAM πως μπορω να παιξω κανονικα βοηθηστε λιγο ??
Πήγαινε στο θέμα: ΗΛ. Παιχνιδι με STEAM
Μήνυμα στις 14/5/2011 στις 00:58 @Διάφορα
Γεια σας παιδιά θα ήθελα να με βοηθήσετε αν γνωρίζεται φυσικά τι Προϋποθέσεις χρειάζονται για τέτοιες σχολές γιατι του χρονου δινω Πανελλήνιες !!
Πήγαινε στο θέμα: Εισαγωγή σε Στρατιωτικές Σχολές
Μήνυμα στις 30/4/2011 στις 21:08 @Sex
Φιλε βετερανε το θεμα ειναι οτι δεν εχω προσβαση στο προφιλ της ,της ειπα να μου δοσε τον κωδικο της αλλα κατηγοριματικα Αρνηται αυτο ειναι που με βαζει σε υποψιες .Υπαρχει κανενας τρος να μπο στο προφιλ της χωρις να μου δοσει τον κωδικο ((χακερια)) ?
Πήγαινε στο θέμα: Περίεργα Μηνύματα
Μήνυμα στις 30/4/2011 στις 16:51 @Sex
Ρε παιδεία στο facebook της δικιάς μου έχω δει πολλά like σε φωτογραφίες τις από ένα γνωστό μου (όχι φίλο) και γενικότερα σχόλια του τύπου είσαι κούκλα, πανέμορφη,μπες στη συνομιλία να τα πούμε κτλ. Η δικιά μου λέει δεν είναι τίποτα αλλά εγώ δεν το πιστεύω εσείς τι λέτε ??
Πήγαινε στο θέμα: Περίεργα Μηνύματα
Μήνυμα στις 28/4/2011 στις 12:29 @Διάφορα
Λοιπων πεδια μετα απο χρονια αγορασα ενα παιχνιδι στρατιγικη και αφησα για λιγο το PRO και τη F1.Πηρα το total war shogun 2 ΑΛΛΑ με παιδεύει πολυ στην εγκατασταση προσπαθω ολη μη μερα και δεν τα κατα φερνω δεν ξερω γιατι .Για αυτο θα ηθελα την βοηθειασας μηπως το εχει κανεις και ξερει τι πρεπει να κανω η τι κανω λαθος. ευχαριστω και περιμενω απαντήσεις Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια για ενα παιχνιδι |