Μήνυμα στις 13/10/2011 στις 00:44 @Μηχανήματα
Σ'ευχαριστω πολυ... μακαρι να τα καταφερω να τον βρω ... ευχαριστω και παλι!!
Πήγαινε στο θέμα: προωλημα με τον serial number
Μήνυμα στις 12/10/2011 στις 23:40 @Μηχανήματα
Παιδια εχω ενα προβλημα..θελω νακανω φορματ στο λαπτοπ. αναποδογυρισα το λαπτοπ για ναδς τον serial number αλλα εχει σβηστει ο μισος.. τι να κανω ? τωρα πως θακανω το φορματ? υπαρχει καποιοςαλλος τροπος να βρω τον κωδικο?
Πήγαινε στο θέμα: προωλημα με τον serial number
Μήνυμα στις 12/10/2011 στις 23:20 @Μηχανήματα
Παιδια σας ευχαρισταω παρα πολυ για τη βοηθεια!!!
Πήγαινε στο θέμα: Προγγραμα εγγραφης βιντεο
Μήνυμα στις 12/10/2011 στις 16:29 @Μηχανήματα
Παιδια θελω μια μικρη βοηθεια. Ξερεται κανενα προγραμμα για να γραψω σε dvd videoclips?
Πήγαινε στο θέμα: Προγγραμα εγγραφης βιντεο
Μήνυμα στις 4/10/2011 στις 03:48 @Sex
α μη το λες αυτο.. εχουμε μεινει και κατι λιγες που τον αγαπαμε τον αλλον ετσι οπως ειναι... και οπως σου ειπαν και τα παιδια απο πανω δεν υπαρχει κανενας λογος να ανησυχεις. προσωπικα αν ειχε λευκη το αγορι μου δε θα με πειραζε καθολου. οποτε ηρεμησε και μην αγχονεσε...
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι 19 και δεν εχω κανει σεξ ακομα
Μήνυμα στις 22/9/2011 στις 17:10 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:εγω ειμαι 21 και προσφατα εδωασα για διπλωμα. απο οτι ξερω πρεπει να εισαι 18. εγς αρχισα μα8ηματα οδηγησης και μετα απο μια βδομαδα εδωσα σηματα και μετα εκανακαι τα υπολοιπα μαθηματα, εδωσα οδηγηση και το πηρα το διπλωμα. το θεμα ειναι απο οτι μου ειπε ο δασκαλος οτι πρεπει να εισαι 18 για να αρχισεις μαθηματα. επειδη σου φτιαχνει τα χαρτια πριν αρχισεισ ταμαθηματα, και τα στελνει στο υπουργειο συγκινωνιων... οποτε δε θα τα δεχτουνε. α! και πληροφοριακα παντα για να γραφτεις στη σχολη οδηγων θα χρειαστεις 6 φωτογραιες, ΑΦΜ, ταυτοτητα, τον αριθμο του βιβλιαριου υγειας και 170 ευρω για τα παραβολα.Πήγαινε στο θέμα: Μαθήματα Οδήγησης σε 17χρονο
Μήνυμα στις 9/9/2011 στις 23:43 @Μηχανήματα
χαχχαχαχααχχααχ rhga κι εγω εχω παθει κατι τετοιες τασεις να το πεταξω απο το παραθυρο xp εχω, ε αμα ειχα και vista τοτε θα ειχα παρει σφυρι και θα το ειχα σπασει.M1k3y μπλε οθονη σπανια να μου βγαλει. παντως με εβαλες σε σκεψεισ να αλλαξωλειτουργικο συστημα.
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με το pc
Μήνυμα στις 9/9/2011 στις 03:05 @Μηχανήματα
ευχαριστω πολυ και τουσ δυο σας παιδια. οκ αμα ειναι θα το παω σε τεχνικο να μου το φτιαξει προτου το πεταξω απο το παραθυρο...
Μήνυμα στις 9/9/2011 στις 00:40 @Μηχανήματα
γεια σας παιδια.. εχω ενα προβλημα με το pc. εκει που δουλευι κανονικα εκει κολλαει και κανει επανεκκινηση μονο του.. και μερικεσ φορες κανει και το αλλο.. εκει που δουλευει εκει τσιτσριζει για λιγο και μετα κανει επανεκκινηση μονο του. τι εχει παθει? εδω και δυο βδομαδες το κανει αυτο..
Μήνυμα στις 26/8/2011 στις 03:03 @Μηχανήματα
Αποδεκτή απάντηση:Το εχω παθει κι εγω δεν ειναι τιποτα.... απλα πριν κλεισεις τον υπολογιστη πατα skype και μετα εξοδος, μετα αμα ανοξεις το λαπτοπ και ανοιξεις το skype, βαζεις username και κωδικο και θα σε βαλει μεσα. Ελπιζω να βοηθησα.Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια στο Skype |