Eρώτηση περί μαλακίας!
Μήνυμα #80261 από Hunter123 στις 21 Ιουνίου 2011, 3:30μμ
![]() |
Καλησπέρα παιδιά,είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση.. Όταν κάποιος στην ηλικία τον 18-19 τραβάει m@@l@kia 1 φορα την ημερα η μέρα παρα μέρα μπορεί να έχει κάποιο "πρβλημα" στο μέλλον, αν ναι ποιο θα ήταν αυτό..p.X μπορεί να έχει αδύναμο σπέρμα στο μέλλον η να μη μπορεί να χύνει τόσο για να κάνει παιδιά?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80263 από AggelosTuDromu στις 21 Ιουνίου 2011, 3:41μμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
οχι μια χαρα ειναι κ οσο βαρας βαζεις τα αρχιδια σου να παραγουν κ αλλο σπερμα....και δεν θα υπαρχει προβλημα στο μελλον |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80264 από zamanfou στις 21 Ιουνίου 2011, 3:44μμ
![]() |
Λοιπόν,αγόρι δεν είμαι αλλά μετά από τόσες συζητήσεις στο forum, και με συζητήσεις από φίλους μου έχω να πω ότι με μία φορά τη μέρα ή στις δύο μέρες δεν παθαίνεις τίποτα.Αδύναμο σπέρμα μπορεί να προκύψει από ΥΠΕΡΒΟΛΗ.Σου παραθέτω αυτό από ένα σαιτ(http://e-psychology.gr/relations-sexual-disorders/458-autoikanopoiisi-kai-ta-paragoga-ths). Μερικά παράγωγα της ΕΠΙΜΟΝΗΣ πράξης του αυνανισμού είναι τα παρακάτω. -Αύξηση της έκκρισης ορμονών στον εγκέφαλο που οδηγεί σε αίσθηση κούρασης -Πόνος χαμηλά στην πλάτη -Απώλεια του τριχωτού της κεφαλής -Αδύναμο σπέρμα -Πρόωρη εκσπερμάτιση -Προβλήματα όρασης -Πόνος στους όρχεις και στην περιοχή της λεκάνης -Στρες και αδύναμη στύση στους άντρες |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80270 από Doctoras στις 21 Ιουνίου 2011, 4:51μμ
Επιπλεον++++μπορει Να τυφλωθεις. Να παισουν τα δοντια. Να εχεις: Τασεις αυτοκτονιας. Τασεις εμμετοου. Τασεις διαρειας. Εγω τραβαω πολλες φορες την ημερα και δεν εχω τιποπα.Ολλα λειτουργουν κανονικα.(17 χρονων). Οσο πιο συχνα τραβας μειωνεται ο κυνδινος εμφανισης προστατη. Το σπερμα αν δεν τραβηξεις μια μρα θα ειναι πολυ και καλης ποιοτητας. Και βαζεις τα μπαλακια να παραγουν σπερμα συναιπως και τεστοστερωνη (δηλαδη αυτη που χανεις οταν τραβας αναπληρωνεται). Το μονο που μπορει να σου προκαλεσει αρνητικο ειναι ψυχολογικα προβληματα.Δηλαδη να παψεις να ενδιαφερεσαι για το αλλο φιλο και να βολεβεσαι με το χερι. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80274 από δημητρης1997 στις 21 Ιουνίου 2011, 5:54μμ
![]() |
2 φορες την μερα και ειμαι μια χαρα με αυτα που ακουσα τωρα βεβαια... αλλα νομιζο οτι μιλαει για ατομα που καθε μερα @@ 4-5 φορεσ οποτε δεν εχω προβλημα ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80282 από OmgMan στις 21 Ιουνίου 2011, 7:22μμ
![]() ![]() μηνύματα: 58 ![]() |
3-4-5-6-7-8 ακομα και 10 φορες προσπαθουσα γιατι δεν μπορουσα να κανο εξπερματοσει αλλα απο εδω και περα 1 φορα την ημερα-την εβδομαδα :). Ακομα μια χαρα ειμαι :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #80340 από M1k3y στις 22 Ιουνίου 2011, 4:29μμ
![]() |
Ναι καλά. Άμα ήταν έτσι τώρα όλοι οι άντρες, θα ήταν γκαβοί, καραφλοί, τζούφιοι και με διαρκές λουμπάγκο. Δεν υπάρχει κάποιος που να μη την έχει κάνει λάστιχο από την πολλή μαλακία κάποια περίοδο της ζωής του. Φαίνεται δεν έχεις καταλάβει ακόμα πόσο σπέρμα χύνουν όλα τα αγοράκια του πλανήτη καθημερινά για την πάρτη σας. ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |