Μήνυμα στις 2/6/2013 στις 21:04 @Sex
Pearly penile papules Παιζει να ειναι αυτο . Οι φωτο ειναι παρατραβηγμενες , εγω που τα εχω δεν πονανε , καλου κακου πανε σε ενα δερματολογο. Πήγαινε στο θέμα: μικρα ασπρα σπιρακια στο πεος
Μήνυμα στις 13/1/2013 στις 16:48 @Θ. Κλημεντίνη
Το ιδιο ακριβως προβλημα , δεν ειχα ποτε σχεση και νιωθω οτι εχω αρχισει να καταπιεζομαι για να ερωτευτω, καποιες φορες δεν ξερω αν θελω ενα κοριστι επειδη το αγαπαω η απλα για να βρω καποια.Επησης φοβαμαι οτι αν κανω κατι με καποια μονο για εμπειρια και μετα ερωτευτω μια αλλη θα ειναι δυσκολο να χωρισω.
Πήγαινε στο θέμα: Έντονος Προβληματισμός
Μήνυμα στις 11/1/2013 στις 22:12 @Κλάψιμο
Οταν αρχισε το γυμνασιο και εγω πανω κατω ετσι ημουν ποτε δεν ειμουν ιδιαιτερα κοινωνικος αλλα αρχισα και εκανα καποιες φιλες στην δευτερα γυμνασιου οι οποιες οχι μονο κρατησαν και πλεον 1η λυκειου με νοιαζει ΜΟΝΟ η παρεα μου .Παροτι εχω καποεις επαναστατικες αποψεις και δεν ενθαρυνω τον ρατσισμο , καποια ατομα απλα το επιλεγουν με την συμπεριφορα τους .Το ξυλο δεν ειναι (εκτος αν εισαι με αμυνα)λυση , προσπαθησε να κανεις παρεα με ατομα που αξιζουν και τους αλλουσ αγνοησε τους και εν συνεχεία απαξιωσε τους με την συπεριφορα σου.Οσο στο γυμνασιο δεν ηταν τοσο τραμπουκοι οταν μπουν στο λυκειο μπορει να βελτιωθουν και εκει ειναι που πρεπει να αλλαξεις και εσυ σταση , οχι να γινετε φιλοι αλλα μια ουδετερη κατασταση . Και μια ερωτηση επειδη ειμαι στην ιδια κατασταση κοπελα πως βρηκες? ενοω οτι οι περισοτερες προτιμουν περισσοτερο αυτους που ανεφερα πριν . Αν δεν θελεις να απαντησεις κανενα προβλημα . Πήγαινε στο θέμα: Απομώνωση
Μήνυμα στις 11/1/2013 στις 21:46 @Διάφορα
Εγω δεν θα εφευγα θα εμενα εδω μεχρι να γινει η Ελλαδα χωρα οποιο και αν ειναι το τιμημα.
Πήγαινε στο θέμα: Η καλυτερη χωρα
Μήνυμα στις 11/1/2013 στις 21:42 @Διασκέδαση
Batlefield 3 !!! το εχω σε πισι και ενας φιλος σε ps3 δες gameplay στο youtube!
Πήγαινε στο θέμα: video game
Μήνυμα στις 11/1/2013 στις 21:41 @Διάφορα
Πανω κατω αυτα που ειπε ο verus , το μεγαλυτερο μερος των μαθηματων (τουλαχιστον εμεις) το κανουμε μεσω διαδραστηκων πινακων και οι καθηγητες βοηθανε οσο μπορουνε με πτυχεια κλπ οποτε σε καποιες πειπτωσεις μπορει να παραλειφθει το φροντηστηριο.
Πήγαινε στο θέμα: Ιδιωτικά Σχολεία
Μήνυμα στις 11/12/2012 στις 23:31 @Sex
Χθες αρχισε να με φαγουριζει ενα κομματακι απ την κεφαλη του πεους .Εκεινο το κομματι ειναι λιγο πιο κοκκινο αλλα ισα ισα που διακρινετε .Το θεμα ειναι οτι η φαγουρα δεν σταματησε και το εχω πλυνει σαπουνι 3 φορες .δεν ειχα σεξουαλικη επαφη . Πρεπει να το πω στην μανα σου η δεν ειναι κατι ανησυχητικο ? Υπαρχει περπτωση να ειναι απο την πολυ την μαλακια?
Πήγαινε στο θέμα: Φαγουρα στο κεφαλακι
Μήνυμα στις 6/6/2012 στις 16:11 @Μηχανήματα
Το ξερω οτι δεν ειναι και το καταληλοτερο μερος απλα μπορει καποιος να ασχολειται.Ψαχνω καιρο να βρω κανενα παιριοδικο η σειρα με dvd για το πως να κατασκευαζεις μοντελα και κυριος να τα χωρωματιζεις . Δεν αναφερομαι στον απλο τροπο με πινελο αλλα για εξιδικευμενες τεχνικες .Οσα εχω βρτει δεν ειναι σε ελληνικα η αγγλικα !
Πήγαινε στο θέμα: scale models(μινιατουρες)
Μήνυμα στις 5/5/2012 στις 17:14 @Μηχανήματα
Ειναι για αναβαθμιση ... το γραφει πανω στο κουτι ! Οκ Εκανα το remove wat και για να σας απανταω ... λειτουργει!!! Πήγαινε στο θέμα: Windows 7 (Αναβαθμιση απο vista)
Μήνυμα στις 3/5/2012 στις 23:29 @Μηχανήματα
Αν καταβασω σπασμενα vista μπορω να τα κανω αναβαθμιση σε 7???
Πήγαινε στο θέμα: Windows 7 (Αναβαθμιση απο vista) |