Γρηγορος
Μήνυμα #73225 από Atom στις 28 Φεβρουαρίου 2011, 10:04μμ
![]() |
Ρωταω τα κοριτσια. Θα σας πειραζε αν το αγορι σας οταν το κανατε, στον "πρωτο γυρο" τελειωνε αμεσως δηλαδη ουτε 1 λεπτο αλλα χωρις καθυστερηση μετα αλλαζε προφυλακτικο και συνεχιζε?? θα ξενερωνατε?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73227 από Doctoras στις 28 Φεβρουαρίου 2011, 10:08μμ
Κατι ασχετο υπαρχει ανθρωπος που με το που τελειωνει τον πρωτο γυρο πριν καλα καλα περασουν 10 δευτερα να ξανα ειναι ετοιμος για εναν ακομα?Και υδροηλεκτρικο εργοστασιο σπερματος να εκρυβε στο παντελονι του μου φαινεται αδυνατον μεχρι να αλλαξεις και να βαλεις αλλη καποτα να εισε ετοιμος για τον επομενο.Το κανεις εσυ αυτο ρε μεγαλε? Ααα και πιστεψεμαι αν οντος το κανεις αυτο δεν θα ξενερωναν.Εγω θελω 3-4 λεπτα τουλαχιστον + παιχνιδι (ζεσταμα) για να παρω μπρος.Οταν προκειται για δευτερο γιατι μετα θελει πιο πολυ κοπο. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73237 από Atom στις 28 Φεβρουαρίου 2011, 10:36μμ
![]() |
εγω παντα με το που τελειωνω κατευθειαν αλλαζω και συνεχιζω.. απλα στον πρωτο γυρο τελειωνω αμεσως λογο της αρκετης ωρας προκαταρτικων και το στοματικο που εχουν προηγηθει... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73240 από Doctoras στις 28 Φεβρουαρίου 2011, 11:10μμ
Που ειναι το ξενερωτο τοτε ρε θηριο?Νομιζω δεν σου απαντουν γιατι η απαντηση ειναι απλη και ευκολη. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73256 από sexypandaGR στις 01 Μαρτίου 2011, 2:49μμ
![]() |
αν αυτο ειναι ξενερα για τις κοπελες τοτε η πραγματικη ξενερα θα ηταν να μην σηκονοταν καθολου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #73396 από Aitherovamwn στις 03 Μαρτίου 2011, 1:24μμ
![]() ![]() μηνύματα: 421 ![]() |
τι λες ρε φιλε,σε ζηλευω!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |