Χρειαζομαι βοηθεια
Μήνυμα #72770 από 4emo στις 20 Φεβρουαρίου 2011, 8:13μμ
Ισως ο προλογος μου να βγει λιγο βαρετος αλλα θελω να το μοιραστω με καποιον επειδη χρειαζομαι βοηθεια. Λοιπον,τα ειχα με μια κοπελα 2 χρονια,μεχρι τις αρχες οκτωβριου τα πηγαιναμε τοσο μα τοσο τελεια αλλα καπου εκει επρεπε να φυγω για αλλη πολη λογω σπουδων.Εγινε και αυτο,εφυγα δηλαδη αλλα παραλληλα ειχαμε καθημερινη επικοινωνια σαν να ειμασταν στην ιδια πολη ενα πραγμα.Καπου στα τελη οκτωβριου αρχισε να χανεται η επαφη αυτη αποτομα και φτανουμε στα τελη του νοεμβρη που μετα απο αρκετο καιρο χωρις επικοινωνια αρχησαμε παλι.Αφου ξαναρχισαμε να μιλαμε και ολα τα σχετικα μεσα σε αυτο τον μηνα μου ειπε πως αλλαξαν καποια πραγματα μεσα της (οχι τα αισθηματα της για μενα αλλα αλλα διαφορα στην ζωη της).Στις αρχες δεκεμβριου ηρθα 2-3 σαββατοκιριακα στους γονεις μου και ετσι βρισκομασταν και μαζι.Και αυτες τις 2-3 φορες που ηρθα οσο ειμασταν μαζι μου εβγαζε το παθος που ειχε οσο ειμασταν μαζι και ολα παλι εφτιαξαν,δηλαδη μεχρι και το τελος των χριτουγεννιατικων διακοπων ολα ηταν τοσο τελεια και παλι!Τοτε ομως επρεπε να φυγω,συνεχισαμε παλι να εχουμε επαφη αλλα και παλι καπου χαθηκε,και σχεδον ολο τον γεναρη δεν ανταλλαξαμε και πολλες λεξεις. Πριν καμια βδομαδα πηρα την πρωτοβουλια και την πηρα τηλεφωνο και απο τοτε αρχισαμε να μιλαμε που και που..Λιγες μερες πριν ηρθα στους γονεις οπου ειμαι και τωρα και κανονισαμε να βρεθουμε με την κοπελα,και που λετε βρεθηκαμε πηγαμε βολτες,πηγαμε για καφε,πηγαμε βολτες και με το μηχανακι μας,φιληθηκαμε αλλα δεν μου βγαζει αυτο το παθος που ειχε. Δεν ξερω τι να κανω,θελω και παλι να ειμαστε μαζι,οσο γινεται δηλαδη...αμα μπορειτε πειτε μου καμια γνωμη,θα ειμαι ακομη 7 μερες εδω και εχω την ευκαιρια να βρεθω μαζι οποτε ισως μπορεσει να γινει κατι.. Αυτα,ελπιζω να μην σας κουρασσα πολυ.! Ευχαριστω. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72771 από Doctoras στις 20 Φεβρουαρίου 2011, 9:02μμ
Μπα απλα ιδεα σου θα ειναι.Απο την στιγμη που βγηκατε κανατε τοσα πραγματα το κοριτσι νιωθει για σενα πραγματα.Απλα και οι δυο νιωθεται λιγο περιεργα με την ολη κατασταση (αποσταση,διακοπη) για αυτο να εσθανεσαι αυτο το συναισθημα το ιδιο θα ειναι λογικα και απο την κοπελα.Εκτως αν η κοπελα θελει κατι να σου πει που της εχει συμβει και δυσκολεβεται να το βγαλει.Συναιπως θα σου προτεινα να σηζητησετε λιγακι για τα πραγματα που εγιναν τον τελεφταιο καιρο. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #72773 από Jken στις 20 Φεβρουαρίου 2011, 9:08μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΑπ'ότι κατάλαβα έχει χαθεί το πάθος μεταξύ σας, σε αυτό φταίει η απόσταση, βέβαια αυτά είναι προφανή πράματα.Υπάρχουν αρκετά σενάρια που μπορώ να σκεφτώ. 1)Μάλλον και δεν είναι καθόλου απίθανο, να βλέπει η κοπέλα σου και κάποιον άλλον, δίνω αρκετές πιθανότητες σε αυτό. Ίσως είναι και σε δεύτερη σχέση. Ψάξε το κινητό της, ψυχολόγησε την λίγο. (Ίσως γίνω κακός με αυτο που θα πω, μην εμπιστεύεσαι ποτέ μα ΠΟΤΕ τις γυναίκες όταν αρχίσουν να φέροντε έτσι, κοντεύω 22 και έχω δει ένα σωρό παρά την μικρή ηλικία μου.) 2)Προσπαθεί να σε ξενερώσει ώστε να χωρίσετε, ή να σου δείξει με την συμπεριφορά της ότι δεν θέλει να είστε μαζί ποια για τους λόγους που ήδη προανέφερα. 3)Ίσως έχει κουραστεί με την όλη απόσταση που έχετε. Θα σου έλεγα να μιλήσεις μαζί της, το μόνο που μπορείς να κάνεις και άμα, λέω άμα συνεχίσει η όλη ιστορία θα σου πρότεινα να την αφήσεις και αν βρεις κάτι στην πόλη που σπουδάζεις. Αυτά από μένα, όποια και να είναι η κατάληξη, κοίταξε να μην πληγωθείς ή κολίσεις. Οι σχέσεις είναι αναλώσιμες να το θυμάσαι. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72779 από makis92 στις 20 Φεβρουαρίου 2011, 10:25μμ
![]() ![]() μηνύματα: 367 ![]() |
λογικο μου ακογεται, επειδη βρισκεστε σε αποσταση δεν θα νιωθετε το ιδιο... αλλα και παλι μπορει και να νιωθετε το ιδιο και απλα εσυ να νομιζεις οτι εχει αλλαξει. Οταν βγητε πες της τωρα που είστε χόρια πως νιωθει και αν πιστευει οτι εχει αλλαξει κατι στην σχεση σας εξαιτιας που δεν βρισκεστε ή αν δεν εχει τα ιδια συναισθηματα για σενα πια! Το πιο απλο ειναι να κατσετε και να μιλήσετε μονο ετσι θα ξεκαθαρίσετε την θεση σας... Και καντο τωρα πρωτου φυγεις γιατι καλυτερα απο κοντα παρα απο το τηλεφωνο! :) (συμβουλη μου: να την παίρνεις τηλ. οποτε μπορεις μην καθεσε και δεν την παιρνεις απο πίσμα γιατι δεν σε παιρνει εκεινη) (αν γινεται δηλαδη αυτο γιατι μπορει να σε παιρνει και να την παιρνεις και εσυ) :) :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72780 από panosx στις 20 Φεβρουαρίου 2011, 10:38μμ
![]() ![]() μηνύματα: 720 ![]() |
απλα ξεσυνιθισες λογο αποστασης κι αφου ξαναφευγεις παλι το ιδιο 8α γινει δυσκολα τα πραματα.κι μια απορια εισαι λεσβια?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72783 από makis92 στις 20 Φεβρουαρίου 2011, 10:48μμ
![]() ![]() μηνύματα: 367 ![]() |
Καλα ρε φιλε μπορει να εκανε λαθος στο φύλο δεν χρειαζεται να λες βλακειες... σορρυ που πεταγομαι ετσι αλλα δεν ειναι και ωραίο!! :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72796 από 4emo στις 21 Φεβρουαρίου 2011, 5:13πμ
Παιδια πρωτα απο'λα ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. Jkεν μαλλον εχεις δικιο σε ολα φιλε,δεν ξερω ετσι πιστευω. Της εστειλα μυνημα πριν 2 λεπτα να με παρει τηλεφωνο μολις ξυπνησει το πρωι και θα της πω να κανονησουμε να βρεθουμε να μιλησουμε. Κατι ακομα,πες οτι μιλησουμε και μου πει διαφορα,τι γινεται στην περιπτωση που μου κρυψει κατι και δεν το μαθω ποτε? panosx : δεν ειμαι γυναικα,απλα εκανα λαθος απο οταν εκανα την εγγραφη και δεν ασχοληθηκα μετα. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72799 από Jken στις 21 Φεβρουαρίου 2011, 12:22μμ
![]() |
Και να σου κρύψει κάτι δεν κοροϊδεύει εσένα, αλλά τον ίδιο της τον εαυτό. Έχει ο καιρός γυρίσματα....Κάποια στιγμή θα θα φανερωθεί η αλήθεια, με τον έναν η τον άλλον τρόπο. Σκέψου μόνο πως όταν ξανά φύγεις, τα ίδια μπορεί να ξανά συμβούν, μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, να πικραίνεσαι τσάμπα. Από σ'ένα εξαρτάτε, αν ήμουν στην θέση σου θα έψαχνα να βρω σχέση στην πόλη όπου σπουδάζω, οι σχέσεις από απόσταση δεν έχουν πάντα καλό τέλος. Φίλε μου καλή τύχη σου εύχομαι :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72804 από panosx στις 21 Φεβρουαρίου 2011, 3:21μμ
![]() ![]() μηνύματα: 720 ![]() |
καλα μν δαγκωνεις αλλα μπορει να οταν οντως γυναικα για σιγουρια ρωτισα.τεπσα εγω 8α συμβουλευα να χωρισεις ή να βρεις μια αλλη λυση γιατι οπως λενε κι απο πανω σχεσεις απο αποσταση δυσκολα κρατιουνται ζωντανες |
προφίλάλλα...˵quote˶ |