Με προφυλακτικο ή χωρις?
Σελ. 1
Μήνυμα #72553 από stella_28 στις 16 Φεβρουαρίου 2011, 4:26μμ
![]() |
Γεια σας! Εχω κανει λιγες φορες σεξ με το αγορι μου, δηλαδη μπορω να πω πως ειμαι στις αρχες τωρα. Και ολες τις φορες το εχουμε κανει χωρις προφυλακτικο. Moυ λεει πως οταν αγαπας καπιον δεν σου ερχετε να βαλεις προφυλακτικο και οτι ξερει ποτε χυνει οπωτε δεν υπαρχει προβλημα! Εγω ομως ετσι κ αλλιως φοβαμαι..αφου τοσοι και τοσοι ξερουν και ομως βαζουν προφυλακτικο..γιατι? Μπορειτε να μου εξηγησετε τι ειναι καλυτερο να κανω και σιγουρα μενεις εγκυος μονο αν χυσει ο αλλος μεσα σου? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72555 από Doctoras στις 16 Φεβρουαρίου 2011, 4:40μμ
Σηγουρο δεν ειναι αλλα οι πυθανοτητες ειναι ελαχιστες.Ενταξι αυτο που σου ειπε οτι "οταν αγαπας καπιον δεν σου ερχετε να βαλεις προφυλακτικο" το θεορω ανουσιο.Εγω ο μονος λογος που μου εχει τυχει να μην βαλω προφυλακτικο ειναι καθαρα για την αισθηση.Θα σου φανει περιεργο αλλα με προφυλακτικο δεν εσθανομαι τοσο ωραια οσο χωρις.Κατι τετοιο θα σημβαινει και σε αυτον δικαιολογιμενα.Οπως και να εχει ειναι μεγαλο ρισκο και θελει προσοχη.Δεν ειναι ευκολο να πιασεις παιδι με μονο μια απυροελαχιστη ποσοτητα (προσπερματικα υγρα)αλλα θελει προσοχη και αν ειναι να ανχωνεσαι πες του το και ειμε σηγουρος πως θα καταλαβει.Και λυπαμαι που το λεω αλλα εγω σαν αντρας οι περισσοτερες φορες που εχω βαλει προφυλακτικο ειναι μονο και μονο για να μην κολισω κατι πχ (αμα παω με κοπελα που την παιρνουν πολοι) παρα για την εγγυμοσυνη και αυτες ειναι λιγες.Κατανοω οτι ισως να ακουγεται ανευθινο αλλα ετσι ειναι ειδικα σε μια σχεση που ξερεις με ποιον εχεις να κανεις δεν λεει με προφυλακτικο.Το μονο επικυνδινο θα ειναι αν τελειωνει μεσα. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72559 από stella_28 στις 16 Φεβρουαρίου 2011, 4:44μμ
![]() |
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση..αλλα καθε φορα εχω αυτο το ανχος μην γινει καμια μαλακια. Ποτε δεν εχει τελιωσει μεσα μου και ουτε προκειτε φυσικα. Και τι μπορεις να πιασεις παιδι με προσπερματικα υγρα?? Και εγω λεω αμα το κανουμε χωρις προφυλακτικο και τελιωνει για παραδειγμα στο στομα μου δεν υπαρχει πηθανοτητα να γινει καμια μαλακια ετσι? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72560 από confused στις 16 Φεβρουαρίου 2011, 4:48μμ
![]() ![]() μηνύματα: 243 ![]() |
Υπάρχει,Όπως είπε ο doctoras με τα προσπερματικα υγρα... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72564 από stella_28 στις 16 Φεβρουαρίου 2011, 4:55μμ
![]() |
αληθεια????? ουααααα...φοβαμαι.. ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72565 από Doctoras στις 16 Φεβρουαρίου 2011, 5:02μμ
Απο τον ισοφαγο ευτυχος παιδι δεν γινεται να πιαστει.Απλα πρεπει να ξερεται οτι κατα την διαρκεια που ειμαστε σκληροι βγαινουν αν ειμαστε για αρκετη διαρκεια κατι διαφανεις υγρα.Απο αυτα απο τι ξερω δεν πιανεις παιδι γιατι ουτε μισο ml δεν ειναι.Αυτα τα υγρα ειναι περισοττερο για να βοηθησουν την πραγματικη στηση και ο ρολος τους ειναι να λυπαινουν το περιβαλλον ωστε να ξεγλιστρισει πιο ευκολα το σπερμα.Απο το στομα παντος 100 τις 100 δεν υπαρχει προβλημα. Εξισου καλο ειναι να ρωτησεις τον γυναικολογο σου για αυτο δηλαδη αν ειναι δυνατον να μεινεις εγγυος μονο απο αυτα τα υγρα αυτος θα σου δωσει μια ορθη απαντηση.Αλλα να εισε σηγουρει οτι θα σε προηδοποιησει να μην το ρισκαρεις και αυτος. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72566 από stella_28 στις 16 Φεβρουαρίου 2011, 5:07μμ
![]() |
Δεν λεω πως απο το στομα υπαρχει πηθανοτητα να πιασω παιδι ενοω οτι οταν τελιωνει απ'εξω μου αν υπαρχει κανενα προβλημα..πφφ..ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου με βοηθησες πολυ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72578 από giannisefoa στις 16 Φεβρουαρίου 2011, 7:22μμ
Λοιπόν κατά την γνώμη μου η απάντηση είναι μία και μη διαπραγματεύσιμη!ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ!Εννοείται πως είναι δύσκολο αλλά όντως κι από τα προσπερματικά υγρά μπορείς να πιάσεις παιδί,επίσης μπορείς να κολλήσεις ένα σωρό άλλες σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες...Αν φοράς προφυλακτικό αισθάνεσαι πιο ελεύθερος(συνείδηση) και μπορείς ίσως να αποδόσεις και καλύτερα ξέροντας ότι είναι σχεδόν ανύπαρκτες οι πιθανότητες εγκυμοσύνης...Και τέλος κάτι πολύ σημαντικό και θέλω προσοχή:Κατά την γνώμη μου αν αγαπάς κάποιον ΒΑΖΕΙΣ προφυλακτικό ώστε,αν μη τι άλλο αν δεν έχεις πρόβλημα εσύ,να μην ταλαιπωρείται ο άλλος μια ζωή ώστε να γίνει μια φορά απολαυστικό το sex...Αυτά από μένα :) | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72579 από panilas στις 16 Φεβρουαρίου 2011, 7:27μμ
![]() ![]() μηνύματα: 12 ![]() |
Εγω ξερω οτι απο το στομα δεν πιανισ παιδι. Γιατι εχω τελιοσι με κοπελα που φοβατε στο στομα της πολες φωρες και δεν εχει μινι εγκιος διλαδι και που μου περνει πιπεσ και χινο στο στομα δεν μου εχει συμβει εγκιμοσινη........ελπιζω να σε βοιθισα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |