Μήνυμα στις 8/8/2013 στις 12:11 @Sex
Γεια σας! Είμαι 3 χρονια με το αγορι μου και μου λεει συνεχεια να το κανουμε απο πισω. Εγω δισταζω λιγο διοτι ειχαμε προσπαθησει μια φορα κ ηταν αποτυχηενη λογω του οτι δεν ξερω να καθαριζω βαθια την πισω περιοχη. Οσες κοπελες το κανετε απο πισω πειτε μου πως καθαριζεστε και οσα αγορια ξερουν καποιο τροπο πειτε μου πλιζζ...
Πήγαινε στο θέμα: Καθαρισμός πρωκτού πριν το σεξ
Μήνυμα στις 30/6/2012 στις 20:58 @Διάφορα
Γεια σας! Σκοπεύω να πάρω κουταβάκι..αλλα αυτο που με απασχολει ειναι το κοστος ολων των εμβολιων του. Μπορει καποιος να μου πει παρακαλω ποσα πρεπει να διαθεσω για τον εμβολιασμο και τις βιταμινες του καινουργιου μου φιλου? Ευχαριστω πολυ!
Πήγαινε στο θέμα: Εμβόλια σκυλιών
Μήνυμα στις 21/6/2012 στις 21:27 @Sex
κελλυ εντομεταξυ εγω με το αγορι μου εχουμε ακριβως την ιδια ηλικια με σας και τα'χουμε σχεδον εναμιση χρονο..>.< και που λες ενα πραγμα που καυλωνει επισης ενα αγορι ειναι οταν τον βασανιζεις για παραδειγμα τν φιλας παντου εκτος απο την επιμαχη περιοχη..δινεις κανενα φιλακι εκει και σινεχιζεις παλι αλλου..θα τον ξετρελανει..αλλα και οταν ετσι οπως τον φιλας χωρις να ακουμπισεις το τετιο του με τα χερια ξεκινας κατευθειαν με το στομα..πιστευω να σε βοηθησα
Πήγαινε στο θέμα: πως να τον αναψω;
Μήνυμα στις 19/6/2012 στις 01:58 @Sex
Εδω και καιρο προσπαθουμε με το αγορι μου κατα τη διαρκεια του σεξ να με φερει σε οργασμο και να με κανει να χυσω...και ενω οταν εκανε σε αλλες κοπελες αυτα που κανει σε μενα καταφερνε να τς τρελανει κ να τς φερει σε οργασμο..εγω δεν μπορω..δεν αντεχω..νιωθω πλ καπως..σαν να ποναω και συνεχεια τραβιεμαι..μου λεει πως ειμαι ισως μικρη για να το αντεξω..(17 ειμαι) αλλα λεει εχει κανει και μικροτερες να ερθουν σε οργασμο..πειτε μου πως να το αντεξω? και να μην τραβιχτω? τι θα νιωσω οταν θα φτανω στον οργασμο? ποση ωρα μπορει να διαρκεσει?
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικειος οργασμος
Μήνυμα στις 5/5/2012 στις 18:47 @Sex
Οταν μια κοπελα εχει περιοδο..και παει παραλια βαζωντας ενα ταμπον..και κανει μπανιο κανονικα..υπαρχει περιπτωση να παθει καμια μολυνση?
Πήγαινε στο θέμα: Περιοδος και παραλια
Μήνυμα στις 27/4/2012 στις 08:58 @Θ. Κλημεντίνη
θα'θελα παρα πολυ να'με εγωιστρια ειλικρινα...γιατι κυριολεκτικα με κανει οτι θελει το διαπιστωσα σημερα για αλλη μια φορα και δεν ξερω τι να κανω πφφ
Πήγαινε στο θέμα: Πως να τα βγαλεις περα με εναν εγωιστη?
Μήνυμα στις 27/4/2012 στις 00:56 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον! τα εχω εδω και ενα χρονο με ενα αγορι που αγαπιομαστε αλλα ταυτοχρονα ειναι παρααααααααααα πολυ εγωιστης..! Απο την αρχη το ειχα καταλαβει..αλλα εμεινα μαζι του και επεμενα γιατι τον αγαπαω..ομως καμια φορα το παραπαει το πραγμα..μου απαγορευει να κανω πραγματα που αυτος κανει και μου λεει οτι ειναι αλλο..τα περνει χωρις λογο μαζι μου και αυτο μου τη δινει.. εγω δυστιχως δεν ειμαι εγωιστρια σαν αυτον οταν νιωθω κατι το λεω δεν το κραταω μονο και μονο απο εγωισμο και κανω παντα κανω πισω σε αντιθεση μ'αυτον. πως να τα βγαλω ομως περα μαζι του? τι να κανω για να μην μ'εχει δεδομενη? ακομα και μια λαθος λεξη τον πειραζει!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να τα βγαλεις περα με εναν εγωιστη?
Μήνυμα στις 26/10/2011 στις 18:06 @Sex
Κοιτα εμενα το αγορι μου οταν παει να μου κανει στοματικο με φιλαει στο στομα και 'παιζει' εκει κατω..σε μια φαση με ρωταει 'θελεις να σε γλυψω?' και αν του απανταω ναι αρχιζει και κατεβαινει προς τα κατω φιλωντας με στο λαιμο, στο στηθος, στη κοιλια και τελος στο επιμαχο σημειο. Δεν το κανει και για παρα πολυ ωρα..αλλα ειναι οτι ακριβως χρειαζομαι για να νιωσω υπεροχα..μετα ερχεται παλι κοντα στο προσωπο μου..δεν αηδιαζω να τον φιλησω..γιατι ουτος η αλλος δικο μου μ@@νι εγλυψε..και αν με ρωτησει.."θα'ρ9εις να γλυψεις?" ξεκιναω και εγω τα παιχνιδια μου =) πιστευω να βοηθησα καπως
Πήγαινε στο θέμα: Αρχη στοματικου ερωτα
Μήνυμα στις 22/10/2011 στις 17:06 @Sex
Πως να γινεις μουναρα χωρις να μοιαζεις με πουτανα?
Πήγαινε στο θέμα: Μουναρα-οχι πουτανα |