κοπελα
Μήνυμα #71068 από jimaras1996 στις 22 Ιανουαρίου 2011, 11:32πμ
![]() |
λιπον παιδια εχω ενα προβλιμα ειμαι 14 χρονον και πιγενω δευτερα γυμνασιου εχω ενα κοριτσι στην ταξη μου η ταξη μου δυστυχως εχει 5 κοριτσια και 15 αγοργια και απο τα πεντε τα δυο ειναι ομορφες λεπτες αλλα εμενα μου αρεσει η μια απο τησ δυο ας σας μιλισω λιγο για αυτην ειναι στο υψος μου 1.66 διλαδι ζγουρομαλα και το καλο ειναι πως οσον αναφωρα το θεμα το σεξουαλικο ξερει τα παντα καλιτερα κι απο εμενα τον ιδιο. ωραια μεχρι εδω το προβλιμα μου ειναι ομος οτι φοβαμε πως εαν της το πω και φαω χιλοπιτα (που αφτο ειναι το λιγοτερο) μετα η φιλια μας χαλασει εσεις τι λετε? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71070 από Epipoleos στις 22 Ιανουαρίου 2011, 11:45πμ
![]() ![]() μηνύματα: 110 ![]() |
Ειστε φιλοι? Αν ναι ποσον καιρο? Δεν θα της πεις σε γουσταρω,θα της το αφησεις να εννοηθει.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #71071 από arxangelos στις 22 Ιανουαρίου 2011, 11:46πμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΣιγα σιγα και λιγα λιγα...Εισαστε φιλοι με αυτην την κοπελα που γουσταρεις? Αμα την θελεις πας και της μιλας στα ισα, της λες να πατε για καγε, καμια βολτα ξερω γω και οταν βρεις την καταλληλη στιγμη της λες πως σου αρεσει πολυ. Αν φας πιτουλα χεστηκες αυτη χανει ασε που με την προσπαθεια θα γινεσε ολο καλυτερος. Και μην ανχωνεσε κοπελες υπαρχουν πολλες...Αυτα και καλη τυχη |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71073 από jimaras1996 στις 22 Ιανουαρίου 2011, 11:52πμ
![]() |
ακουστε μου εχει πει η ιδια πος μεχρι περσι με θεωρουσε κοπανο αλλα φετοσ κατι αλαξε καθεται μαζι μου στο σχολεικο μιλαμε ολι την ωρα και ιμαστε φιλοι 6 μηνες να παμε για καφε δεν πεζει τι αλλο λετε να κανω? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71075 από arxangelos στις 22 Ιανουαρίου 2011, 11:57πμ
![]() |
Ρωτα την γιατι σε θεωρουσε κοπανο? Γιατι δεν παιζει να πατε για καφε(θα πατε θα την κερασεις) και μετα θα πατε βολτα και θα της το πεις.στα ισα: "θελω να ειμαστε μαζι μου αρεσεις πολυ". Τωρα λογο του οτι εχετε πολλα.κολιτιλικια μπορει να σε βλεπει.και μονο σαν φιλο. Εσυ επιλεγεις ;-) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71077 από arxangelos στις 22 Ιανουαρίου 2011, 12:03μμ
![]() |
Παντος να ξερεις οτι οι κοπελες γουσταρουν αυτους που λενε στα ισα τα πραγματα που πιστευουν |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71082 από jimaras1996 στις 22 Ιανουαρίου 2011, 12:55μμ
![]() |
γιατι η μανα της δεν την αφινει να βγενει πολυ εξω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #71094 από AggelosTuDromu στις 22 Ιανουαρίου 2011, 2:43μμ
![]() ![]() μηνύματα: 622 ![]() |
ε τοτε ξεχαντην φιλε γιατι σκατα σχεση θα κανετε....στο λεω απο δικια μου εμπειρια δεν την αφηνε η μανα της καθολου (η πολυ λιγο) κ στο τελος μου σπασε τα νευρα διαολοστιλα αυτην κ την μανα της |
προφίλάλλα...˵quote˶ |