Μήνυμα στις 22/1/2011 στις 12:55 @Sex
γιατι η μανα της δεν την αφινει να βγενει πολυ εξω
Πήγαινε στο θέμα: κοπελα
Μήνυμα στις 22/1/2011 στις 11:52 @Sex
ακουστε μου εχει πει η ιδια πος μεχρι περσι με θεωρουσε κοπανο αλλα φετοσ κατι αλαξε καθεται μαζι μου στο σχολεικο μιλαμε ολι την ωρα και ιμαστε φιλοι 6 μηνες να παμε για καφε δεν πεζει τι αλλο λετε να κανω?
Μήνυμα στις 22/1/2011 στις 11:32 @Sex
λιπον παιδια εχω ενα προβλιμα ειμαι 14 χρονον και πιγενω δευτερα γυμνασιου εχω ενα κοριτσι στην ταξη μου η ταξη μου δυστυχως εχει 5 κοριτσια και 15 αγοργια και απο τα πεντε τα δυο ειναι ομορφες λεπτες αλλα εμενα μου αρεσει η μια απο τησ δυο ας σας μιλισω λιγο για αυτην ειναι στο υψος μου 1.66 διλαδι ζγουρομαλα και το καλο ειναι πως οσον αναφωρα το θεμα το σεξουαλικο ξερει τα παντα καλιτερα κι απο εμενα τον ιδιο. ωραια μεχρι εδω το προβλιμα μου ειναι ομος οτι φοβαμε πως εαν της το πω και φαω χιλοπιτα (που αφτο ειναι το λιγοτερο) μετα η φιλια μας χαλασει εσεις τι λετε?
Μήνυμα στις 21/1/2011 στις 12:43 @Sex
thnx ρε φιλε το καλοκερι που θα κλισει το σχολειο θα το φτιακσω μιν κικλοφορο στα μεσα τησ χρονιασ με μπαταναρισμενη που@@α και παλι εφχαριστω
Πήγαινε στο θέμα: hypospadias
Μήνυμα στις 20/1/2011 στις 18:53 @Sex
η μητερα μου το κσερει απο μικρος που ημουνα και το κσερω πως φτιαχνει αλλα θελω να μαθω της επιπτοσης τησ επεμβασης και εαν καμια γκομενα το δει ξενεροσει
Μήνυμα στις 20/1/2011 στις 17:54 @Sex
παιδια εχο ενα μικρο προβλιμα στο πεος μου αντι να εχω μια τριπα που βγενουν τα ουρα και το σπερμα εχο δυο απο τιν μια ολα βγενουν απο τιν αλλη τιποτα εαν παω με γκομενα λετε να την ξενεροσει (ειμαι 14 χρονον και το πεος μου ειναι 17 μηκος θελω και γνομες απο κοπελες
Μήνυμα στις 29/12/2010 στις 03:34 @Sex
εμενα 17εκ. και 4 πλατος 14 χρονων
Πήγαινε στο θέμα: ποσα εκατοστα ειναι το πεος σας
Μήνυμα στις 6/12/2010 στις 15:48 @Sex
εμενα 17εκ.μηκος και πλατος 4εκ. 14 χρονον τον Νοεμβριο τα εκλισα.
Πήγαινε στο θέμα: ποσα εκατοστα ειναι το πεος σας |