Μήνυμα στις 12/12/2011 στις 20:29 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: H κοπελα μου το εκανε με αλλον
Μήνυμα στις 13/8/2011 στις 01:26 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν θέλω να ακουστώ οπισθοδρομικός αλλα ρε φίλε Γιώργο είσαι πολυ μικρός για έρωτες. Ακόμα όπως τα λές εισαι 10 ετων. Αυτα θα έρθουν με τον καιρό τους. Ακομα εισαι μικρος κοιτα να χαρεις την ηλικία σου και μην βιάζεσε να μεγαλώσεις! Πήγαινε στο θέμα: 10 χρονων ερωτευμενος
Μήνυμα στις 31/7/2011 στις 12:23 @Μηχανήματα
Σε ολοκληρο ιντερνετ? Πήγαινε στο θέμα: Πρόγραμμα για συνθήματα
Μήνυμα στις 30/7/2011 στις 17:44 @Μηχανήματα
Δεν ξέρει κανένας?
Πήγαινε στο θέμα: Πρόγραμμα για συνθήματα
Μήνυμα στις 30/7/2011 στις 15:22 @Μηχανήματα
Ξέρετε κανενα πρόγραμμα με το οποίο μπορω να δημιουργώ συνθήματα και να ακούγονται σαν να τα τραγουδά ολόκληρη θύρα? Δηλαδη αν χρειαστεί να τα ηχογραφήσω τα συνθήματα...Μετα να μπορω να κανω να ακουγονται απο πολλους μαζι(σαν να ειναι οπαδοι) και να μην ακούγεται καθόλου η φωνή μου! Αν με βοηθήσετε θα σας είμαι ευγνώμον! Πήγαινε στο θέμα: Πρόγραμμα για συνθήματα
Μήνυμα στις 20/6/2011 στις 01:56 @Sex
Με μηχανη γινεται να τις κοψω?
Πήγαινε στο θέμα: Ξυρισμα στο πεος
Μήνυμα στις 9/6/2011 στις 23:25 @Μηχανήματα
Απλά όσοι ασχολούνται με την φυσική λένε οτι είναι το ιδιο..Γιατι τα κυματα αυτα τα εκπέμπει η Μπαταρία....Και αν δεν την απομακρυνεις..θα εχεις παντα ραδιενεργια!
Πήγαινε στο θέμα: Κινητά-Flight Mode
Μήνυμα στις 9/6/2011 στις 23:09 @Μηχανήματα
Παιδιά το Flight mode...Μειώνει την ραδιενέργια του κινητου? Δευτερον,πριν κοιμηθώ το αφηνω σε κατασταση Fligh mode δίπλα στο κομωδινο. Εκπέμπει την ιδια ραδιενέργια που θα έβγαζε οταν ηταν ανοικτό ή τελιως κλειστό? Απαντηστε στα σοβαρα παιδια! Πήγαινε στο θέμα: Κινητά-Flight Mode
Μήνυμα στις 4/6/2011 στις 11:27 @Sex
Και εγω είμαι 18....Αλλα δεν έχω κοπέλα. Ειχα παλιότερα 2 σχεσεις. Αλλα τωρα τίποτα. Με αρέσουν πολλές όμως τις οποίες δεν τόλμησα να μιλήσω ή έφαγα χυλοπιτα. Δεν με πειράζει που είμαι μόνος,αλλα θα προτιμουσα να τα φτιαξω με αυτην που με αρεσει τωρα. Κούλαρε..Αν οι άλλοι πανε να πεσουν απο κανεναν γκρεμο θα πάς και εσυ? Πές μου που πήγε η διαφορετικοτητα του καθενος? Πήγαινε στο θέμα: μόνο τρεις
Μήνυμα στις 2/6/2011 στις 14:51 @Θ. Κλημεντίνη
το δεν γιατι το γραφεις εν? Φακελάκι μοδερέιτορ: Παρακαλείσαι όταν δεν έχεις να γράψεις κάτι που θα βοηθάει στο θέμα, να μην απαντάς χωρίς λόγο. Πήγαινε στο θέμα: αυτη η αποστασηη..:( |