Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Δεν υποφέρω από σχιζοφρένεια. Απολαμβάνω το κάθε της λεπτό.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

απο... πισω

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #67450 από Chloe στις 26 Οκτωβρίου 2010, 10:04μμ

Chloe

Εικονίδιο
μέλος από: 24/10/2010
καλησπερα παιδια.! Είμαι με ενα αγόρι 5 μήνες τώρα και τον τελευταιο μηνα συνεχως "λιγουρευεται" αυτο που καταλαβαινετε.. εγω δεν εχω προηγουμενη εμπειρια παρα μονο το πολυ 2 δαχτυλα και αυτα μονη μου απο περιεργεια και οχι με συντροφο μαζι (καθως τοτε ειμαι αρκετα σφιγμενη και δεεν..).
και σας ρωτω.... Να το κανω η οχι; εσας αγορια πως θα σας φανει αν φτασετε στη βρυση κ λιγο πριν σας ελεγαν "ας το αφησουμε" (λογω πονου η ξερω γω φοβου τελευταιας στιγμης);
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67454 από Pelvic_Thrust στις 27 Οκτωβρίου 2010, 12:21πμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2009
Οσο και να πεις.. χαλιεσε οταν πας να ολοκληρωσεις και πρεπει να σταματησεις για οποιοδηποτε λογο.

Αμα σ'αγαπαει ομως πραγματικα θα το σεβαστει και δεν θα βιαστει να προχωρησει.. Σκοπος δεν ειναι μονο εκεινος να ικανοποιηθει αλλα και εσυ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67458 από jimmas στις 27 Οκτωβρίου 2010, 12:41πμ

jimmas

Εικονίδιο
μέλος από: 29/5/2010
Άν θες να το κάνεις τότε πρέπει να είσαι 100% σίγουρη και έτοιμη για πόνο. Αν τυχόν φοβάσαι και το σκέφτεσαι με αποτέλεσμα να υπάρχει πιθανότητα να τον σταματήσεις στα μισά τότε μην το κάνεις καθόλου. Διαφορετικά θα τον ξενερώσεις και θα χαλάσει η βραδιά...

Κατά τα άλλα πιστεύω πως σε όλους αρέσει αυτού του είδους το σεξ γιατί νιώθουν πως έχουν κατακτήσει ολοκληρωτικά το σώμα της γύναικας. Νιώθουν ένα αίσθημα υπεροχής. Όπως αναφέρθηκε όμως και πάνω, πρέπει να σεβαστεί οποιαδήποτε απόφασή σου.

Το αν θα πονέσεις πολύ ή λίγο εξαρτάται από την περίμετρο του πέους του και από αυτήν του πρωκτού σου. Βάλτε λιπαντικό και προσπαθήστε πρώτα με τα δάχτυλα. Πες του να μπει αργά αργά και θα αρχίσεις να νιώθεις κάτι μεταξύ πόνου και ηδονής (φαντάζομαι το δεύτερο θα είναι αυτό που θα υπερισχύσει).

ΥΓ.: Μην ξεχάσετε το προφυλακτικό!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67470 από ντινακι στις 27 Οκτωβρίου 2010, 3:14μμ

ντινακι

Εικονίδιο
μέλος από: 26/10/2010
αν δεν θες μην το αρχισεις καν..Θα ξενερωσει ασχημα...Μπορεις να του πεις απλα οτι δεν εισαι ετοιμη για κτ τετοιο.Αμα σε σεβεται και σε αγαπαει θα το δεχτει...Τωρα για τον πονο δεν μπορω να σου δωσω πολλες πληροφωριες καθως δεν το εχω δοκιμασει ακομα..Αλλα απο οσο εχω ακουσει ποναει και μαλιστα πολυ την πρωτη φορα...Μετα απο μερικες φορες ομως η ηδονη υπερυσχιει του πονου!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67490 από Chloe στις 27 Οκτωβρίου 2010, 11:31μμ

Chloe

Εικονίδιο
τον πονο τον αντεχωωωωωω! και θελωωωω και ολα! το θεμα ειναι να μπορω να εχω μια εναλλακτικη επιλογη.. μια εξοδο διαφυγης αν συμβει κατι που δεν περιμενα... πχ οι πανελληνιες... ειναι δυσκολες! γιατι? γιατι εχουν δυσκολα μαθηματα? οχι! απλα γιατι εχεις την πιεση της μιας φορας. του οτι δεν εχεις εξοδο διαφυγης. οτι ενα λαθος κ τελος! ε αυτοο θελω να αποφυγω.. θελω να νιωθω οτι βρισκομαι σε εξεταστικη και οχι σε πανελληνιες :P (παραδειγματαρα δεν σας εφερα...? :P) xaxa
εεε αυτο.. τ θεμα ειναι να μην ξενερωσει αν τελευταια στιγμη κολλωσω!

κ αλλη μια ερωτηση καπως... αηδιαστικη.. :P αλλα καπου πρεπει να την κανω..! εχω βαλει δαχτυλο οπως προειπα.. 2 βασικα..
οταν τ εβγαλα, οσο να ναι ηταν καπως... "μυρωδατα" να τα πω; χρωματιστα να τα πω; αυτοο ισχυει παντα; δεν αποφευγεται; ευχομαι να ναι οπως στις τσοντες.. πιο επωδυνο μεν, αλλα τουλαχιστον καθαρο..!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67492 από jimmas στις 28 Οκτωβρίου 2010, 12:51πμ

jimmas

Εικονίδιο
μέλος από: 29/5/2010
Όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτή η πόρτα είναι μόνο για εξόδους και όχι για εισόδους! Είναι λογικό να υπάρχει μια τέτοια μυρωδιά απλά φρόντισε πριν βρεθείτε να έχεις πλυθεί καλά εκεί τουλάχιστον.

Εφόσον δεν σε νοιάζει ο πόνος τότε μην το σκέφτεσαι καθόλου! Κάντου το χατήρι και μετά θα σε παρακαλάει για να το ξανακάνετε (ίσως και εσύ η ίδια, που ξέρεις)! Πάντως μην σκέφτεσαι τίποτα, δεν υπάρχει λόγος να χρειάζεσαι έξοδο διαφυγής όπως λες, όλα στο μυαλό σου είναι! Αν έχεις και άλλες ανησυχίες τότε μπορείς να ψάξεις στο ίντερνετ για άρθρα περί του πρωκτικού σεξ και να ενημερωθείς πλήρως (η γνώση είναι δύναμη)!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67493 από Chloe στις 28 Οκτωβρίου 2010, 1:15πμ

Chloe

Εικονίδιο
εχω διαβασει αλλα μου βαζουν κακες ιδεες προτιμω να μαθαινω οσα ρωταω μονο! χαχα ευχαριστω παντως τζιμα!
καμια κοπελα να μου εξηγησει τι να προσεξω ως γυναικα;; γιατι εσεις οι αντρες καλες πληροφοριες,αλλα ρε παιδι μου μιλατε εκ του ασφαλους, δεν τον τρωτε εσεις :P haha
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67501 από sophie28 στις 28 Οκτωβρίου 2010, 12:01μμ

sophie28

Εικονίδιο
μέλος από: 15/1/2010
καλημερα! λοιπον κ εγω με τον πρωην μου ειχαμε δοκιμασει... στις αρχες δοκιμαζαμε στα τεσσερα αλλα ποναγα παρα πολυ... μεχρι που δοκιμασαμε να ειμαι ανασκελα εγω, ετσι μπορουσε κ να παιζει μαζι μου.... ε μετα δεν ποναγα καθολου.. για ευκολια παρτε λιπαντικο... κ ποτε μα ποτε μην μπει απο μπροστα αμα το εχετε κανει απο πισω!!!!! παντα θα βαζετε προφυλακτικο η θα τελειωνει αλλου... κ καλυτερα να το δοκιμασετε οταν θα εισαι πολυ ερεθισμενη για να μην πονεσεις παρα πολυ!!! μην εχεις αγχος γιατι θα ειναι χειροτερο... κ αμα αλλαξεις γνωμη θα πρεπει να το σεβαστει... στον δικο σου πωπο μπαινει οχι στον δικο του... το θεμα ειναι να απολαμβανουμε το σεξ... καλη τυχη
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67569 από Nicolas στις 30 Οκτωβρίου 2010, 10:17πμ

Nicolas

Εικονίδιο
μέλος από: 26/4/2007
1) Να εισαι πεντακαθαρη, δηλαδη κανε μπανιο πιο πριν και πλυνε το επιμαχο σημειο με περισσοτερη προσοχη.

2) Εγω λυση για τον πονο με την φιλη μου βρηκα απλα: με δαχτυλα και σαλιο στην αρχη και αφου χαλαρωσει και ανοιξει λιγο τοτε κανονικα αλλα με σαλιο. Εχουμε δοκιμασει και με κρεμες και λιπαντικα αλλα παραπαει και στο τελος καταληγει η κατασταση πολυ "λαδερη" για τα γουστα μας.

3) Προσοχη αμα βαλει δαχτυλο τα νυχια του να ειναι κομμενα καλα και να το κανει σιγα σιγα γιατι αλλιως θα σε γδαρει απο μεσα και θα ματωσεις.

4) Η πιο ευκολη σταση ειναι αυτη ανασκελα στο κρεβατι. Στα 4 ειναι επισης καλα αλλα για οχι για αρχη.

5) Ποτε απο πισω και μετα οπουδηποτε αλλου...πρωτα καθαριοτητα.

Εγω προφυλακτικο δεν χρησιμοποιω τωρα..πες το μαλακια μου..

Φιλικα,

Ν
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #67571 από Chloe στις 30 Οκτωβρίου 2010, 11:35πμ

Chloe

Εικονίδιο
μοοολις εγινεεεεε....! παιδια ενταξει ειναι πολυ επωδυνοο... πολυυυυυυυ... αλλα αυτο που λενε γλυκος πονος, κατα ενα περιεργο τροπο επαληθευεται.. μου αρεσε το πιστευετε;;; οσο κ να πονεσα μου αρεσε.. Λοιπον δεν ξερω αν ειναι λογικο,αλλα αργησε πολυυ να μπει.. φανταστειτε 30 λεπτα παλευαμε με τα δαχτυλα κ προσπαθουσε ανα τακτα διαστηματα αλλα τιποτα, μεχρι που καποια στιγμη βρεθηκα τοοοσο χαλαρη, που τσουπ εβαλε το κεφαλακι.. ομως εκει εσφιξα (το θεωρω λογικο και φυσικη αντιδραση του οργανισμου) κ εκει αρχισε ο πονοοσ..! ποοοοονος ομως κοριτσια! (κ αγορια :P αν σας το κανουν ποτε οι φιλες σας :P) αλλα προσπαθησα να ειμαι ηρεμη.. και σιγα σιγα.. σε 3 λεπτακια εμπαινε ολο και πιο μεσα μεχρι που...τερματισε! Ωραια εμπειρια δε λεω...αλλα οχι για συχνα!!! μια φορα το χρονο... καλα δν ειναι ? :P
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login