Μήνυμα στις 31/10/2010 στις 14:19 @Sex
ειναι φυσιολογικο να νιωθεις λιγο ανοικτη 3 μερες μετα απο την πραξη κοριτσια..;; :S :S
Πήγαινε στο θέμα: απο... πισω
Μήνυμα στις 30/10/2010 στις 11:35 @Sex
μοοολις εγινεεεεε....! παιδια ενταξει ειναι πολυ επωδυνοο... πολυυυυυυυ... αλλα αυτο που λενε γλυκος πονος, κατα ενα περιεργο τροπο επαληθευεται.. μου αρεσε το πιστευετε;;; οσο κ να πονεσα μου αρεσε.. Λοιπον δεν ξερω αν ειναι λογικο,αλλα αργησε πολυυ να μπει.. φανταστειτε 30 λεπτα παλευαμε με τα δαχτυλα κ προσπαθουσε ανα τακτα διαστηματα αλλα τιποτα, μεχρι που καποια στιγμη βρεθηκα τοοοσο χαλαρη, που τσουπ εβαλε το κεφαλακι.. ομως εκει εσφιξα (το θεωρω λογικο και φυσικη αντιδραση του οργανισμου) κ εκει αρχισε ο πονοοσ..! ποοοοονος ομως κοριτσια! (κ αγορια :P αν σας το κανουν ποτε οι φιλες σας :P) αλλα προσπαθησα να ειμαι ηρεμη.. και σιγα σιγα.. σε 3 λεπτακια εμπαινε ολο και πιο μεσα μεχρι που...τερματισε! Ωραια εμπειρια δε λεω...αλλα οχι για συχνα!!! μια φορα το χρονο... καλα δν ειναι ? :P
Πήγαινε στο θέμα: απο... πισω
Μήνυμα στις 28/10/2010 στις 01:15 @Sex
εχω διαβασει αλλα μου βαζουν κακες ιδεες προτιμω να μαθαινω οσα ρωταω μονο! χαχα ευχαριστω παντως τζιμα! καμια κοπελα να μου εξηγησει τι να προσεξω ως γυναικα;; γιατι εσεις οι αντρες καλες πληροφοριες,αλλα ρε παιδι μου μιλατε εκ του ασφαλους, δεν τον τρωτε εσεις :P haha Πήγαινε στο θέμα: απο... πισω
Μήνυμα στις 27/10/2010 στις 23:31 @Sex
τον πονο τον αντεχωωωωωω! και θελωωωω και ολα! το θεμα ειναι να μπορω να εχω μια εναλλακτικη επιλογη.. μια εξοδο διαφυγης αν συμβει κατι που δεν περιμενα... πχ οι πανελληνιες... ειναι δυσκολες! γιατι? γιατι εχουν δυσκολα μαθηματα? οχι! απλα γιατι εχεις την πιεση της μιας φορας. του οτι δεν εχεις εξοδο διαφυγης. οτι ενα λαθος κ τελος! ε αυτοο θελω να αποφυγω.. θελω να νιωθω οτι βρισκομαι σε εξεταστικη και οχι σε πανελληνιες :P (παραδειγματαρα δεν σας εφερα...? :P) xaxa εεε αυτο.. τ θεμα ειναι να μην ξενερωσει αν τελευταια στιγμη κολλωσω! κ αλλη μια ερωτηση καπως... αηδιαστικη.. :P αλλα καπου πρεπει να την κανω..! εχω βαλει δαχτυλο οπως προειπα.. 2 βασικα.. οταν τ εβγαλα, οσο να ναι ηταν καπως... "μυρωδατα" να τα πω; χρωματιστα να τα πω; αυτοο ισχυει παντα; δεν αποφευγεται; ευχομαι να ναι οπως στις τσοντες.. πιο επωδυνο μεν, αλλα τουλαχιστον καθαρο..! Πήγαινε στο θέμα: απο... πισω
Μήνυμα στις 26/10/2010 στις 22:04 @Sex
καλησπερα παιδια.! Είμαι με ενα αγόρι 5 μήνες τώρα και τον τελευταιο μηνα συνεχως "λιγουρευεται" αυτο που καταλαβαινετε.. εγω δεν εχω προηγουμενη εμπειρια παρα μονο το πολυ 2 δαχτυλα και αυτα μονη μου απο περιεργεια και οχι με συντροφο μαζι (καθως τοτε ειμαι αρκετα σφιγμενη και δεεν..). και σας ρωτω.... Να το κανω η οχι; εσας αγορια πως θα σας φανει αν φτασετε στη βρυση κ λιγο πριν σας ελεγαν "ας το αφησουμε" (λογω πονου η ξερω γω φοβου τελευταιας στιγμης); Πήγαινε στο θέμα: απο... πισω
Μήνυμα στις 24/10/2010 στις 20:49 @Sex
εμενα αν σου πω οτι ειναι τοοσο αναισθητη η κλειτοριδα μου που δυσκολα νιωθω κατι που να πλησιαζει εστω τον οργασμο; και δεν ειμαι ατομο που δεν εχει προσπαθησει... αυνανιζομαι απο τα 16 μου κ εχω φτασει 22! σεξ εχω κανει με 2 αγορια.. μια φορα με τον εναν, και 5 με τον αλλο, μετρημενες. κ απ οτι καταλαβαινεις οταν αυνανιζομαι και δεν νιωθω ουτε μισο οργασμο... απογοητευομαι.. ειναι η μονη πηγη χαρας που μπορω να εχω τη δεδομενη στιγμη..
Πήγαινε στο θέμα: Ευχαρίστηση που καταλήγει σε πόνο!!
Μήνυμα στις 24/10/2010 στις 20:27 @Sex
nai... η πρωτη φορα με το αγορι μου... 4 λεπτα στα προκαταρκτικα χωρις να τον αγγιξω !! χαχαχα βεβαια απο 2η και 3η φορα οι επιδοσεις περιεργως εκτοξευτηκαν!
Πήγαινε στο θέμα: Διάρκεια πρώτης φοράς.
Μήνυμα στις 24/10/2010 στις 20:21 @Sex
ξεκινα ποδηλατο αννα ! ετσι οπως το ειπες αυτο μου ρχεται στο νου.. χεχε!
Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλο
Μήνυμα στις 24/10/2010 στις 20:16 @Sex
μη τα καταπιεις ειναι αηδια παντως..! επισης σκεψου πως ειναι ενα γλυφειτζουρι με γευση φραουλα! κ μαλιστα το γλυφιτζουρι του αγοριου σου!! ειναι κατι δικο σου κατιι που αγαπαει και αγαπας! τι λεω ... Πήγαινε στο θέμα: pipa
Μήνυμα στις 24/10/2010 στις 20:08 @Sex
εμενα το αγορι μου οταν το παιζει μονος του χωρις να βαζω χερι ι οτιδηποτε σχετικο διαρκει... ελαχισταα... ουτε 1 λεπτο! ενω στο σεξ και 10 και 15 συνεχομενα παντα..! περιεργο παντως! ειναι σαν να θελετε το χερι σας περισσοτερο απο εμας! χαχα Πήγαινε στο θέμα: ποση διαρκεια εχει... |