Μήνυμα στις 5/11/2010 στις 13:02 @Sex
ποσο βαθια προσπαθεις να το βαλεις????
Πήγαινε στο θέμα: Δάχτυλο και Υμένας
Μήνυμα στις 2/11/2010 στις 18:22 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:μηπωςς ειναι το αγχος??Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο!!!Εισαι αγχωμενος την στιγμη εκεινη?Εννοω σκεφτεσαι συνεχεια αυτο οταν φιλιεστε,τι θα κανεις αν δεν σου σηκωθει?? Πήγαινε στο θέμα: Δεν μου σηκωνεται
Μήνυμα στις 2/11/2010 στις 18:17 @Θ. Κλημεντίνη
Αφου και αυτη βλεπεις οτι ειναι προθυμη να κανει κατι μαζι σου τι το συζηταμε??Καλεσε την σπιτι σου οταν κανενας δν θα ειναι εκει (για να μην νιωσει ασχημα και αμηχανα)καθιστε ανετα σε ενα καναπε και δειτε καπια ρομαντικη ταινια....Πανω στην στιγμη πλησιασε την λιγο περισσοτερο.Με βαση την αντιδραση που θα εχει θα πραξεις και εσυ.Αν την δεις να τραβιεται πισω ασε το θεμα ετσι και μην ξανακανεις η ανεφερεις τιποτα.Αν και αυτη σου δειξει οτι θελει αυτο το φιλι μην περιμενεις.......[:P]
Πήγαινε στο θέμα: Πως να την κατακτησω??
Μήνυμα στις 2/11/2010 στις 15:09 @Θ. Κλημεντίνη
Αχχχχχ...Δεν με βοηθας...Δως μου καποιες περετερο πληροφοριες..Πχ,ποσον χρονων εισαι εσυ,ποσο αυτη,τι επαφες εχετε μεχρι τωρα(αν μιλατε καθολου η αν τουλαχιστον λετε ενα απλο γεια)[:P]
Πήγαινε στο θέμα: Πως να την κατακτησω??
Μήνυμα στις 2/11/2010 στις 15:06 @Sex
Ε,τοτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας πιστευω.....
Πήγαινε στο θέμα: Υπαρχει περίπτωση εγκυμοσύνης
Μήνυμα στις 1/11/2010 στις 15:53 @Sex
apo οσο ξερω οχι...Αν τον επομενο μηνα απο την σεξουαλικη επαφη η περιοδος της κοπελας ερθει κανονικα δεν υπαρχει φοβος για τον μεθεπομενο μηνα.....
Πήγαινε στο θέμα: Υπαρχει περίπτωση εγκυμοσύνης
Μήνυμα στις 31/10/2010 στις 18:16 @Sex
τι εννοεις με αυτο?Δωσε περετερο πληροφωριες....Αφου εισαι γκει παει να πει οτι σ αρεσουν οι αντρες σωστα??? Πες πιο αναλυτικα το προβλημα σου...... Πήγαινε στο θέμα: Είμαι gay αλλά δεν μου αρέσει
Μήνυμα στις 30/10/2010 στις 10:20 @Sex
Δυσκολη περιπτωση....Ξερω οτι για εσας τα αγορια η πιπα ειναι νκατι ιδιετερο και το αναζητατε σε καθε σχεση Προσπαθησε να της πεις(μην δειξεις ομως οτι την πιεζεις)οτι το στοματικο σεξ δεν ειναι κατι αιδιαστηκο οπως ισως να νομιζει,δεν μπορει να το κρινει διχως να το εχει καν δοκιμασει στο κατω κατω... Πειστην με ενα τροπο που να μην δειχνει ομως οτι εισαι αοελπισμενος για κατι τετοιο γιατι θα φανταστει οτι την θελεις μονο για αυτο και αν ακομη βρισκει αποκρουστικη την ιδεα του στοματικου σεξ την καλυτερη λυση την εδωσε panosχ:παρε μια κουκλα απο το σεξ σοπ...Δεν ειναι το ιδιο αλλα θα καλμαρει την καψα σου για πιπα(να μην σε περασει και η κοπελα σου για κανεναν απελπισμενο να τουν παρουν πιπα)Θα ξενερωσει ασχημα....... Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια
Μήνυμα στις 30/10/2010 στις 10:08 @Sex
μπορω απο μια μερια να καταλαβω την ανησυχια σου,αλλα αν δεν παρεισ προφιλακτικα θα κανεις κακο και σε εσενα και στην φιλη σου...Προσπαθησε οταν τα περνεισ απο το ραφι να εισαι ανετος(σαν να περνειςς μακαρονια ενα πραγμα)και πηγαινε να πληρωσεις οπως ολα τα προιοντα που περνεις....Και σκεψου οτι χιλιαδες ανθρωποι σαν εσενα το κανουν αυτο καθημερινα για την νδικη τους ασφαλεια....Λοιπον τερμα τα ταμπου..Καντο!!!Ειμαι σιγουρη οτι η πρωτη φορα θα ειναι καπως αμηχανη μετα θα σου φαινεται ενα απαραιτητο προιον σαν ολα τα αλλα.......;)
Πήγαινε στο θέμα: μια μικρι βοηθια
Μήνυμα στις 29/10/2010 στις 14:47 @Sex
Εσυ θελεις να ερθει σπιτι ου για κατι πονηρο η απλα για χαδακια και φασωματα?? ;)
Πήγαινε στο θέμα: Κανα κολπο? |