Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φονιάδες των ψαριών, αργυροπελεκάνοι!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

geia sas....

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #65417 από emmanolo στις 29 Αυγούστου 2010, 2:15πμ

emmanolo

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 29/8/2010
χαιρεται....ειμαι καινουριος....το προβλημα ειναι οτι μου αρεσει απιστευτα το σεξ με καμερα...ειναι παραξενο??πλεον δεν ξερω που να βρω κοπελα να το κανω μαζι της....θελω να ειναι αγνωστη αλλα που...??αυτα...ευχαριστωω!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #65428 από Doctoras στις 29 Αυγούστου 2010, 12:22μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Δηλαδη ψινεσαι να γυριζεις κλιπακια με αγνωστες κοπελες?ετσι?
Αυτο γινεται μονο αν εχεις λευτα και νικιασεις ολοκληρο studio για παρτη σου η αν αποφασισεις να γυριζεις πορνο ταινιες.
Στις πορνοταινιες πιστεψεμαι δεν θα σου αρεσει καθολου γιατι καθε τρεις και λιγο θα σε σταματαν για να σου υποδικνιουν πως να το κανεις
και δεν θα σε αφηνουν να το χαρεις.

Αν εισε αρκετα κινονικος και ξερεις πολυ κοσμο μπορεις να ψισεις καποιον να σας τραβαει βιντεο ερασιτεχνικο την ωρα που το κανεις με καποια κοπελα εφοσον η ιδια το ξερει.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #65477 από emmanolo στις 30 Αυγούστου 2010, 1:55πμ

emmanolo

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 29/8/2010
den ennow auto...ennow maresei to cyber sex...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #65478 από Σηπτικό Βόδι στις 30 Αυγούστου 2010, 1:55πμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
Βασικά δεν ξεκαθαρίζεις ακριβώς τι θες. Το "σεξ με κάμερα" είναι αρκετά διφορούμενη έννοια -> μπορεί να εννοείς α. το να κάνεις σεξ και να σε τραβάνε βίντεο και β. το να κάνεις webcam sex, που σημαίνει ο καθένας μόνος του, απ' το σπίτι του μέσω μιας οθόνης. Και τα δύο μπορούν να μπουν στη λίστα των φαντασιώσεων, οπότε όχι, δεν είναι διόλου παράξενο.
Που θα βρεις, τι να σου πω δε μπορώ να σε βοηθήσω.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #65493 από Doctoras στις 30 Αυγούστου 2010, 1:12μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Ε τοτε τι να σου πω ρε φιλε σορυ δεν καταλαβα.Οκ το σεξ με καμερα δεν ειναι και κατι κακο εφοσον σου αρεσει.Καντο αλλα να προσεχεις ποιον εχεις απενατη σου γιατι μπορει να στην φερει.Εγω προσωπικα μονο στην ιδεα οτι θα μπορουσαν να με τραβαγαν παραληλα η να το βλεπουν και αλλοι εχω την ιδεα οτι θα μπορουσαν να με τραβαγαν παραληλα η να το βλεπουν και αλλοι και δεν θελω να το κανω .
Με λιγα λογια να το κανεις εφοσον σου αρεσει αλλα να φερεσαι πονυρα και προσεκτικα.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #65651 από musicdj στις 01 Σεπτεμβρίου 2010, 5:32πμ

musicdj

Εικονίδιο
μέλος από: 1/9/2010
cyber sex για αλλαγη ειναι ωραιο..και υπαρχουν μερικα site για να κανεις.το θεμα ειναι να προσεχεις τι δειχεις.καλα θα κανεις να μην δειχνεις προσωπο γιατι οπως προανεφερε ο Doctoras μπορει να σε τραβανε βιντεο και να δεις τον εαυτο σου σε ενα πορνο σιτε.εγω προσωπικα δειχνω μονο σωμα (στην αρχη).κατα τα αλλα δεν ειναι κακο το cyber..
προφίλάλλα...
Μήνυμα #74557 από tragikos στις 27 Μαρτίου 2011, 11:55μμ

tragikos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/12/2010
Μπενω καμια φορα οταν ειμαι με παρεα και κανω χαβαλε μπορεις να κανεις εκει cybersex

Φακελάκι μοδερέιτορ: Στο επόμενο τέτοιο μήνυμα είσαι banned.
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login