Μήνυμα στις 27/3/2011 στις 23:52 @Sex
se plhrwsane mono h tsampa???e re ti kukloforei ston e3w kosmo!! Πήγαινε στο θέμα: Κέρατο
Μήνυμα στις 12/11/2010 στις 15:44 @Μηχανήματα
γεια σας...γραφω πρωτη φορα εδω...θελω να ρωτησω για το football manager 2011...εχω τα windows 7 και εκει που αρχιζω να παιζω σε καμια δεκαρια μερες που περνανε στο παιχνιδι με πεταει και μου λεει οτι το προγραμμα σταματησε να λειτουργει....τι μπορει να φταιει..ευχαριστω εκ των προτερων..
Πήγαινε στο θέμα: fm 2011
Μήνυμα στις 4/11/2010 στις 00:32 @Sex
ειναι λιγο ασχετο το θεμα...χαχα...αλλα μηπως μπορει να πει κανεισ κανενα διαφορετικο τυπο αυνανισμο εκτος του συνη8ισμενου??? ευχαριστωωωω...
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 30/8/2010 στις 02:41 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:geia s....pisteuw pws isws na pas se kapoio giatro na se dei xamhla mhpws kai einai kati allo an kai dn nomizw....an einai para3enos isws na tou fanei periergo p 8a dei etsi to m... s. oso gia to xusi dn einai aparaithto na enoxlh8ei....mporeis na tou peis oti den 8eleis akoma toulaxiston kai mallon 8a katalavei....:)Πήγαινε στο θέμα: χείλια και άλλα
Μήνυμα στις 30/8/2010 στις 01:55 @Sex
den ennow auto...ennow maresei to cyber sex...
Πήγαινε στο θέμα: geia sas....
Μήνυμα στις 29/8/2010 στις 02:15 @Sex
χαιρεται....ειμαι καινουριος....το προβλημα ειναι οτι μου αρεσει απιστευτα το σεξ με καμερα...ειναι παραξενο??πλεον δεν ξερω που να βρω κοπελα να το κανω μαζι της....θελω να ειναι αγνωστη αλλα που...??αυτα...ευχαριστωω!!!
Πήγαινε στο θέμα: geia sas.... |