Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Είσαι ο μόνος καντέμης που βλέπει αυτό το μήνυμα. Οι άλλοι βλέπουν τα νούμερα του Lotto της επόμενης κλήρωσης.
Παρασκευή, 11 Απριλίου

σχέση με μεγαλύτερο

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #64259 από xrysoulinaki στις 28 Ιουλίου 2010, 12:23μμ

xrysoulinaki

Εικονίδιο
μέλος από: 28/7/2010
λοιπόν παιδιά είμαι 17 χρονών έχω κάνει αρκετές σχέσεις μέχρι τώρα αλλά ακόμα δεν έχω ολοκληρώσει, γιατί δεν ένοιωθα έτοιμη.. Πάντα οι σχέσεις που είχα ήταν με παιδιά 3 χρόνια μεγαλύτερα μου, για τον λόγο ότι με παιδιά της ηλικίας μου δεν μπορούσα να συνεννοηθώ... Έτυχε να κάνω φάση με έναν ο οποίος ήταν 10 χρόνια μεγαλύτερος μου και όπως είναι φυσικό μου ζήτησε να ολοκληρώσουμε, εγώ όμως αρνήθηκα, είναι ένας κύριος όμως, γιατί σεβάστηκε την επιλογή μου και δεν με πίεσε για τπτ μείναμε μόνο στα προκαταρκτικά.... το θέμα είναι ότι με αυτόν τον άνθρωπο νοιώθω πολύ άνετα όταν είμαι μαζί του... από την μέρα που κάναμε φάση δεν έχει σταματήσει να με στέλνει μνμτα και να με παίρνει τηλ.... εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι θέλω να κάνω έρωτα μαζί του, αλλά αυτό που με σταματάει είναι ότι φοβάμαι μήπως το καταλάβει η μαμά μου και δεν θέλω, γιατί δεν έχουμε και πολύ καλή σχέση....
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #64260 από XxXGreGXxX στις 28 Ιουλίου 2010, 12:53μμ

XxXGreGXxX

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/7/2009

Αποδεκτή απάντηση

Κοιταξε.. το να κανεις σχεση με 10 χρονια μεγαλυτερο σου θα αποδειχθει στο μελλον μεγαλο λαθος προσωπικα. Γιατι οπως και να το κανεις αλλες αναγκες εχει αυτος αλλες εσυ. Ο ερωτας δεν κοιταει χρονια..Αλλα προσεξε μπορει να πληγω8εις..οσο για το 8εμα του ερωτα. 1) Ποτε μην κανεις κατι που δεν εισαι σιγουρα ετοιμη και χωρις να το 8ες. 2) Η μητερα σου δεν νομιζω να το παρατηρησει. Ποσο χρονων εισαι?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64262 από VeTeRaNoS στις 28 Ιουλίου 2010, 1:32μμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Αφού σου αρέσει και σε κάνει να περνάς καλά και μπορείς να συνεννοηθείς μαζί του,μπορείτε να ολοκληρώσετε.Αλλα να είσαι σίγουρη αν το θες πραγματικά να το κανεις με αυτόν.Εφόσον είστε πολύ καιρό μαζί και τον εμπιστεύεσαι δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Να θυμάσαι όμως ότι σχέσεις με τόσο μεγάλη διαφορα ηλικίας συνήθως δεν κρατάνε πολύ.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64270 από plhgwmenh στις 28 Ιουλίου 2010, 8:35μμ

plhgwmenh

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/12/2009
σκεψου αν το θες πραγματικα αυτο,αν θες να ειναι οντως ο πρωτος σου και αν πανω απο ολα δεν σε πιεζει γι αυτο και σου αφηνει περιθωριο να σιγουρευτεις...αν μου επιτρεπεις...ποσο καιρο ειστε μαζι?γνωριζεις κατι για τον αριθμο και τις εμπειριες του σε πρωην σχεσεις??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64294 από xrysoulinaki στις 29 Ιουλίου 2010, 12:23μμ

xrysoulinaki

Εικονίδιο
ειμαι ετοιμη να ολοκληρωσω μαζι του και ειμαι σιγουρη... ξερετε οταν ειμαι μαζι του ειμαι σε εναν διαφορετικο κοσμο ποτε δεν με πιεσε για κατι ουτε αναφερει ποτε το θεμα... δεν ειναι ενα ανωριμο 17χρονο που σε πιεζει να κανεισ κατι και αν κανεισ κατι μαζι του με τιν πρωτη ευκαιρια 8α το μαθουν ολοι οι φιλοι του... οταν ειμαι μαζι του νοιωθω ασφαλεια... εγω ειμαι 17 και αυτος 27 τον ξερω πολυ καιρο γιατι ειμασταν και φιλοι και τα σπιτια μασ ειναι κοντα... ετσι ξερω οτι ειχε αρκετεσ σχεσεισ στο παρελθον, αλλα ο λογοσ που δεν κρατισαν ειναι γιατι δεν εβρισκε καποια κοπελα να μπορει να μιλισει κι ολας... με καποιεσ απο τις πρωην του ειναι φιλοσ δεν ξερω ποσο καλο ειναι αυτο καποιεσ τισ ξερω και εγω καλα...αυτο που με σταματαει ειναι οτι μπορει να το καταλαβει η μαμα μου και δεν θελω καθολου...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64301 από plhgwmenh στις 29 Ιουλίου 2010, 2:49μμ

plhgwmenh

Εικονίδιο
banned
αν δεν τις τι πεις εσυ δεν θα καταλαβει τιποτα...κι εγω με τους δικους μου δεν εχω καλη σχεση...δεν εισαι και η μονη...εγω παρολο που δεν εχω ολοκληρωσει ακομη,ενα διαστημα που ημουν πολυ αγχωμενη και στεναχωρημενη και δεν μπορουσα να απευθυνθω πουθενα να σιγουρευτω για αυτο που φοβομουν,εψαξε τα πραγματα μου,κατι που εσενα δεν νομιζω να στο κανουν,αν και δεν γνωριζω τους λογους που διαφωνειτε...αυτο πια παραειναι,να μην εχεις δικαιωμα για προσωπικο χωρο...κανε οτι θελεις να κανεις και τσιμουδια πουθενα...ουτε σε φιλες γιατι συνηθως αυτες αποδεικνυονται τα μεγαλυτερα φιδια...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64306 από xrysoulinaki στις 29 Ιουλίου 2010, 4:26μμ

xrysoulinaki

Εικονίδιο
οχι δεν εχουν φτασει μεχρι εκει ακομα.... και αυτο για τισ φιλες πιστεψε με το ξερω καλυτερα απο τον καθενα νομιζω.... η ζηλια μπορει να κανει πολλα πραγματα... δεν εμπιστευομαι κανεναν πλεον, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.... σας ευχαριστω ολουσ για την βοηθεια και περιμενω και αλλες αποψεις πανω στο 8εμα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64320 από plhgwmenh στις 29 Ιουλίου 2010, 7:54μμ

plhgwmenh

Εικονίδιο
banned
οταν ξαναβρεθειτε μην ξεχασεις να μας ειδοποιησεις κι εμας εδω να μην ανησυχουμε...τωρα εχετε σχεση,σωστα?βλεπεστε συχνα?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64323 από vikiss στις 29 Ιουλίου 2010, 8:19μμ

vikiss

Εικονίδιο
μέλος από: 16/7/2010
xrysoulinaki, νομίζω πως είσαι αρκετά ώριμη για να αποφασίσεις πως θες να το προχωρήσεις και μέσα σου ξέρεις τι να κάνεις... σκέψου το λίγο... απλά και μόνο για να μην το μετανιώσεις μετά.... Και όσον αφορά τη μαμά σου που φοβάσαι να μην το μάθει μετά, εγώ σου λέω τη δική μου περίπτωση που η μαμά μου το κατάλαβε αμέσως χωρίς να της το πω... εγώ ήμουν 15 βέβαια και έπεφτε γερή ανάκριση που ήμουν και τι έκανα... καταλαβαίνεις... εσύ τώρα είσαι 17 και σε ένα χρόνο θα ενηλικιωθείς δν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν ούτε αναφορά για το τι θα κάνεις στα προσωπικά σου ζητήματα.

Όσο για τους φίλους διαφωνώ, παίζει ρόλο τι φίλους έχει ο καθένας....

ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗ ΔΙΝΗ ΠΟΥ ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΥΞΗ.... ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΨΙΕΣ ΣΦΥΧΤΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ.....   Mikros Kleftis!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=DMuj9ef0-yk
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #64339 από xrysoulinaki στις 30 Ιουλίου 2010, 10:48πμ

xrysoulinaki

Εικονίδιο
εχουμε μια πολυ καλι σχεση και βρισκομαστε σχεδον μερα παρα μερα, γιατι δουλευει και ο αυτος και εγω και δεν προλαβαινουμε να βρεθουμε καθε μερα... μιλαμε καθε βραδυ στο τηλεφωνο, αλλα ακομα δεν του εχω αποκαλυψει οτι 8ελω να κανουμε ερωτα θελω να του κανω εκπληξη στα γενεθλια του που ειναι 14 αυγουστου... πιστευω να αντε3ω οταν θα γινει θα το μαθετε σιγουρα,,, γιατι καθωσ ειμαι πολυ ενθοθσιωδης ανθρωποσ θα θελ καπου να το πω και δεν θα εχω καποιον που να εμπιστευομαι απολυτα... vikiss μου συμφωνω μαζι σου για τουσ φιλουσ πριν απο κανα δυο βδομαδεσ ειχα φιλουσ καλουσ, βσκ νομιζα οτι ειχα καλουσ φιλουσ μεχρι που ειρθαν και μου ειπαν τριτοι οτι λενε ενα σωρο λογια για μενα πισω απο τιν πλατη μου και οταν ρωτησα τουσ ιδιουσ το παραδεχτηκαν... τα παιδια τα ηξερα 12 χρονια και νομιζα οτι τουσ ηξερα καλα αλλα τελικα μαπα το καρπουζι.... τεσπα αυτο ειναι αλλο θεμα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login