Μήνυμα στις 14/9/2014 στις 16:59 @Flame
κι εγώ πιστεύω ότι υπήρχε ο Χριστός σαν άνθρωπος και ίσως να χρησιμοποιούσε μεγάλο ποσοστό του μυαλού του και γι αυτό έκανε ότι έκανε... επίσης πιστεύω και στην δύναμη της θέλησης του κάθε ανθρώπου και ότι μπορεί να κάνει πολλά μόνο με αυτήν! Όσο για τους παπάδες νομίζω ότι είναι έρμαια των δυνατών... Πήγαινε στο θέμα: Μεταφυσικά φαινόμενα
Μήνυμα στις 13/9/2014 στις 16:51 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:λοιπόν θα σου απαντησω με βάση όσα ξέρω από φίλους... πολλοί στο μπάνιο, κάποιοι πάνω τους κάποιοι άλλοι σε χαρτί... Τωρα πόσο συχνά αυτό είναι τελείως υποκειμενικό από ότι έχω καταλάβει μπορεί να γίνει 3-4 φορές την εβδομαδα, στις πολλές τις κ@υλες μπορει και κάθε μερα... μπορει καποιοες μερες να ειναι και πάνω από μια φορές... ελπίζω να βοήθησα λίγο...Πήγαινε στο θέμα: Που χύνετε? (για άντρες)
Μήνυμα στις 13/9/2014 στις 16:41 @Sex
για πρώτη φορά πήγα στα 17 για τεστ παπ... Η εξέταση δεν ήταν τραγική εχω να σου αν και είχα τρομερό άγχος σε βάζει να ξαπλώσεις στην κλασική καρέκλα του γυναικολόγου και με τον κολποδιαστολέα εξεταζει τον κολπο σου και στην συνέχεια με κάτι σαν βουρτσακι παίρνει δείγμα από τον κολπο και τον τράχηλο... δεν πονάει καθόλου... Υπάρχει μια πιθανότητα μετα την εξεταση να εμφανιστεί αίμα (σταγόνες) αλλά είναι απόλυτα φυσιολογικό...
Πήγαινε στο θέμα: Γυναικολογος
Μήνυμα στις 13/9/2014 στις 16:29 @Flame
ίσως ήταν απλά ένα προαίσθημα και τίποτα παραπάνω... και όσον αφορά την Βίβλο δεν είναι τίποτα άλλο από μια αντιγραφή αυτών που λέει ο Ερμής ο Τρισμέγιστος. ποιος αλήθεια ήταν ο Ερμής ο Τρισμέγιστος και τι δίδαξε Πήγαινε στο θέμα: Μεταφυσικά φαινόμενα
Μήνυμα στις 13/9/2014 στις 14:59 @Μηχανήματα
εμφανίζει μερικές φορές ότι το πρόγραμμα δεν μπορεί να ανοίξει γιατί εντοπίστηκε ένα σφάλμα στο wine και άλλες πάει να το ανοίξει το πρόγραμμα αλλά στην πορεία το κλείνει... Πήγαινε στο θέμα: Πρόγραμμα Wine
Μήνυμα στις 11/9/2014 στις 18:58 @Μηχανήματα
Καλησπέρα παιδιά... Λοιπόν έχω ένα λαπτοπ με λογισμικό Ubuntu και έχω κατεβάσει το πρόγραμμα wine ώστε να εκτελώ κάποιες εφαρμογές που είναι για windows... Ενώ δούλευε κανονικά τώρα δεν μπορώ να ανοίξω τις εφαρμογές... ξέρετε τι μπορεί να φταίει;;; το εγκατέστησα ξανά αλλά και πάλι δεν λειτουργεί σωστά... καμιά ιδέα;;; Πήγαινε στο θέμα: Πρόγραμμα Wine
Μήνυμα στις 14/2/2014 στις 11:49 @Μηχανήματα
πολυ πολυ καλημέρα σας! λοιπόν παιδιά θέλω βοήθεια ο αδερφός μου θέλει να του κατεβάσω το vice city στον υπολογιστή μπορείτε να μου πειτε από που θα μπορεσω; ευχαριστώ πολύ! Πήγαινε στο θέμα: vice city
Μήνυμα στις 10/11/2013 στις 20:35 @Διασκέδαση
Μήπως υπάρχει κανείς που να ξέρεις πως θα βρω το τραγούδι του κυριακάκη που λέει "μην πας στο τει γιατί θα με ξεχασεις"; το ψάχνω και δεν το βρίσκω.
Πήγαινε στο θέμα: βοήθεια με τίτλο τραγουδιού
Μήνυμα στις 12/8/2013 στις 14:26 @Ftou.gr admin
μπορεί κάποιος σας παρακαλώ πολύ να μου πει τι είναι τα δωρεάν μηνύματα; ευχαριστώ...
Πήγαινε στο θέμα: δωρεάν μηνύματα
Μήνυμα στις 12/8/2013 στις 14:01 @Κλάψιμο
το καλύτερο που έχεις να κάνεις για μένα είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου να αποδεχθείς αυτό που είσαι! Θεωρώ ότι το άγχος σου προκαλείται από την έλλειψη εμπιστοσύνης που έχεις στον εαυτό σου, από το αίσθημα κατωτερότητας που νιώθεις, και από την χαμηλή αυτοεκτίμηση... Θα σε παρακαλούσα να κάτσεις να σκεφτείς και να καταλάβεις ότι είσαι ένα παιδί που δεν του λείπει κάτι (π.χ. λέω τώρα όλα σου τα άκρα τα έχεις το μυαλό σου το έχεις την υγεία σου που είναι το πιο σημαντικό από όλα) οπότε... κοιτάξου στον καθρέφτη και πες "αυτός είμαι και σε όποιον αρέσω! Έχω την δύναμη να βγω στην παραλία και όπου αλλού προκύψει!"
Πήγαινε στο θέμα: Άγχος και πιθανόν κοσμοφοβία στην παραλία |