Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η αποτυχία της προετοιμασίας είναι η προετοιμασία της αποτυχίας.
Πέμπτη, 17 Απριλίου

δεν ξερω τι ν κανω..μια περιεργη αισθηση

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #63677 από johnnies στις 14 Ιουλίου 2010, 2:29πμ

johnnies

μέλος από: 14/7/2010
παιδια..εχω ενα θεμα..δεν ξερω αν ειναι προβλημα αλλα σιγουρα χρειαζομαι κ μια δευτερη γνωμη. παει καιρος κοντα ενασ χρονος που οταν αυνανιζομαι μου αρεσε να πιανω τν κω** μου. μου αρεσε κ ελεγα πως εχω ςραιο κωλο.. φανταζομουν πως ημουν στην θεση μιας γναικας μετα απο καμια τσοντα που εβλεπα. στον αυνανισμο αρχισα ν βαζω δαχτυλο. μετα απο τ δαχτυλο ηρθαν κ αλλα αντικειμενα που εβρισκα στο μπανιο του σπιτιου.. επιασα πολλες φορες τον εαυτο μ στα τεσσερα μ ενα αντικειμενο..κ ειμαι μικρος ρε γαμοτο ειμαι παιδι..δν μπορει ν τ κανω αυτο κ αισθανομαι πολυ ασχημα κ μ ριχνει.. ομως δεν νιωθω γκει..εχω μαλιστα κ μια φιλη η οποια ειναι παρα πολυ ομορφη καβλα κ νιωθω τρελα ερωτευμενοσ μαζι της.. εχω φασωθει κ μ πολλες κ ποτε δεν μ αναβε ενα αγορι. ποτε για ν μην περασει απο καποιου τ μυαλο..μονο μ κοριτσια αναβω.. ομως οταν συμβαινει αυτο ειμαι εκτοσ εαυτου..σαν να μην ειμαι εγω..κυριως την ωρα του μπανιου με πιανει..μετα δεν νιωθω κ πολυ καλα ποναει ο κω** κ ριχνομαι πολυ ψυχολογικα..λεω πως δεν θα τ ξανακανω αλλα οταν ερχεται η ωρα ειναι ανω των δυναμεων μ.. το θεμα δεν ειναι πως μου αρεσει αλλα πως θελω να το κοψω αλλα δεν ξερω πως..

αν μπορουσατε να μ πειτε κατι για βοηθεια θα σας ημουν ευγνομων..
σκεφτηκα να παω και ν εξομολογηθω..τουλαχιστον ν φυγει απο μεσα μ γιατι τ ξερω μονο εγω..
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #63683 από comper στις 14 Ιουλίου 2010, 4:23πμ

comper

μέλος από: 3/7/2010

Αποδεκτή απάντηση

φιλε εφοσον γουσταρεις κοριτσια δεν τρεχει τιποτα το σημειο g στον ανδρα ειναι ο προστατης και μπορεις να τον ερεθισεις κανοντας <<κολπα>> απο <<πισω>> τουλαχιστον ετσι εχω διαβασει εγω προσωπικα δν εχω δοκιμασει και ουτε το θεωρω gay ο καθενας αλλοστε με τον τροπο του
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63686 από VeTeRaNoS στις 14 Ιουλίου 2010, 9:53πμ

VeTeRaNoS

Εικονίδιο
μέλος από: 8/11/2009
Χαλαρωσε δεν κανεις τιποτα κακο για να εξομολογηθεις!Αφου σου αρεσει συνεχισε να το κανεις χωρις τυψεις.Αλλωστε αφου αναβεις με κοριστια δεν χρειαζεται να ανησυχεις για τιποτα χαλαρωσε...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63689 από johnnies στις 14 Ιουλίου 2010, 11:33πμ

johnnies

ρε παιδια ευχαριστω παρα πολυ..ξερετε ποσο καιρο τ κρατουσα κρυφο λογο των ταμπου και των επικρυσεων.. ομως υπαρχει καμια περιπτωση να καταστρεψω τιποτα στον οργανισμο μου?? να μ προκαλεσει εστω καποιο προβλημα??
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63691 από Doctoras στις 14 Ιουλίου 2010, 11:44πμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009
Oχι εδω γινεκες αφηνουν ολοκληρες βοιδοπ...ες και δεν παθαινοιυν τιποτα.Απλα να μην βαζεις μεγαλα αντικειμενα για να μην τον τραυματιζεις συναιχια.
Λοιπον αφου σου αρεσει ειναι απολυτα φυσιολογικο και το συμφωνα με αυτα ποου λες καταλαβαινουμε οτι δεν εισε γκει.Οταν τα φτιαξεις με
κοπελα μπορει να σου αρεσει να σου βαζει δακτιλο την ωρα που το κανετε αρεσει σε πολους και πολλες απο αυτες το κανουν απλα εγω προσοπικα τους το εχω κοψει οταν παν εκει.Αμα σου αρεσει η γνωμη των αλλων ειναι
ασυαντη,Θυμαμε σε ενα παλιοτερο ποστ που ειχαν γραψει ηταν ενας που του το ειχε κανει η κοπελα του και του αρεσε και εμτα το δοκοιμαζε συνεχια και μονος τους.Αλλα συνεχιζε να το κανει με την κοπελα του γιατι αυτο τον ευτανε σε μεγαλη ιδονη.Σιγα ισα ισα δεν πρεπει να ντρεπεσαι ουτε να εχεις ανασφαλιες.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63696 από johnnies στις 14 Ιουλίου 2010, 12:12μμ

johnnies

καλα εε δεν ξερω πως να σας ευχαριστησω..και γω βαση αυτου του παλιου post πηρα το θαρρος και εγραψα! παντως θα προσπαθω ολοενα να το κοβω! δεν ξερετε ποσο καλο μου κανατε τωρα! ευχαριστω πολυ ολους! :D
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63697 από Doctoras στις 14 Ιουλίου 2010, 12:14μμ

Doctoras

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63718 από AggelosTuDromu στις 14 Ιουλίου 2010, 5:05μμ

AggelosTuDromu

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/7/2010
οταν λες αντεικημενα τι αντικειμενα? λολ
μην ντρεπεσαι για αυτο ειναι φετιχ κ εμενα μου αρεσει να πιανω τον ποπο μου :p κ αν δεις σε τσοντες μερικες κοπελες γλυφουν την ποποτρυπα του αντρα ;)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63728 από αλητης στις 14 Ιουλίου 2010, 8:01μμ

αλητης

Εικονίδιο
την ποποτρυπιδα ? χαχα εγω αλλιως το ξερω..

βασικα δεν χρειαζεται να καταπιεστεις καθολου και ν απροσπαθησεις να το κοψεις απλα τα αντικειμενα που περνεις να μην ειναι πολυ μεγαλα γιατι ο κωλος δεν ειναι φτιαγμενος για να εξερχονται αντικειμενα και πεη οπως και της γυναικας ο ποπος αλλωστε..
επισης δεν νομιζω οτι αν το πεις σε καποια κοπελα να στο κανει (για να δεις αν σου αρεσει να στο κανει και ο αλλος) να παρεξηγηθει ή να μηνν της αρεσει...
good luck
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #63736 από Doctoras στις 14 Ιουλίου 2010, 8:56μμ

Doctoras

Έγραψε:(αλητης@14 Ιουλίου 2010)
την ποποτρυπιδα ? χαχα εγω αλλιως το ξερω..

βασικα δεν χρειαζεται να καταπιεστεις καθολου και ν απροσπαθησεις να το κοψεις απλα τα αντικειμενα που περνεις να μην ειναι πολυ μεγαλα γιατι ο κωλος δεν ειναι φτιαγμενος για να εξερχονται αντικειμενα και πεη οπως και της γυναικας ο ποπος αλλωστε..
επισης δεν νομιζω οτι αν το πεις σε καποια κοπελα να στο κανει (για να δεις αν σου αρεσει να στο κανει και ο αλλος) να παρεξηγηθει ή να μηνν της αρεσει...
good luck

Δεν θα το πει βεβαια αλλα αρκετη εδω εχουν πει οτι μερικες κοπελες το κανουν αυτο...Στα αγορια εκηνη την ωρα .
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login