Μήνυμα στις 16/7/2010 στις 16:10 @Sex
πριν 10 χρονια ποσο ησουν?? τι ειναι ο χαλινος και δεν τον εχω δει εγω?? Πήγαινε στο θέμα: to sxinaki sto peos
Μήνυμα στις 16/7/2010 στις 16:01 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ερωτας = εντονη ερωτικη ελξησεξ = η γενετησια πραξη το σεξ ειναι αγγλικη λεξη ο ερωτας ελληνικη το σεξ ομως πλεον περιγραφη καθαρα την σεξουαλικη πραξη ενω ο ερωτας περιγραφει και το συναισθημα (π.χ. ιμαι ερωτευμενος) εγω χρησιμοποιω την λεξη ερωτα οταν αυτο που εκανα δεν ηταν μονο για σαρκικη ικανοποιηση αλλα ειχα και συναισθηματα για το ετερον ημυσι το σεξ το χρησιμοποιω αν κανω καμια ξεπετα (αλλα δεν κανω) Πήγαινε στο θέμα: ερώτας - σεξ. ποια η διαφορά;
Μήνυμα στις 16/7/2010 στις 09:55 @Sex
κοιτα οταν εγω ολοκληρωσα φοβομουν οι θα βγαλω αιμα.. τελικα μονο αιμα που δεν εβγαλα!! μπορει και συ να μην πονεσεις λοιπον.. ολα ειναι σχετικα και εχουν να κανουν με το σωμα σου και με εκεινον... επισης εκεινη την στιγμη οτι και να σου πουμε δεν προκειται να το κανεις.. θα αφησεις τον εαυτο σου ελευθερο και εκεινος θα καταλαβει... αν φοβηθεις δειξ το αν ενθουσιαστεις δειξ το αν θες να κλαψεις κλαψε αν θε ς να γελαεις γελα... μην καταπιεζεσαι γιατι και εκεινος θελει να εισαι αυθορμητη ασχετο δεν εισαι μικρη για να ολοκληρωσεις??? Πήγαινε στο θέμα: Φοβάμαι πως θα πονέσω
Μήνυμα στις 15/7/2010 στις 16:13 @Κλάψιμο
σκληρο ξε σκληρο εγω αυτον θα τον αλλαζα με χιλια.. (δεν καταλαβαινεις την κατασταση αρα μην το συζηταμε) Πήγαινε στο θέμα: Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι
Μήνυμα στις 15/7/2010 στις 16:04 @Sex
ναι κοπελα ειμαι το θεμα ειναι να κανετε κατι να αρεσει και στους δυο εσυ μια προταση θα κανεις εκεινη θα σου πει και αμα δεν θελει δεν τρεχει κατι αρκει να μην την πρηξεις.... Πήγαινε στο θέμα: να την παιρνει αλλος
Μήνυμα στις 15/7/2010 στις 14:59 @Sex
εγω δεν θα πηγαινα με τον φιλο μου και με ενα αγνωστο που δεν ηξερα τι ακριβως ρολο βαραγε στην ολη υποθεση!! ουτε με φιλο θα πηγαινα.. αλλα με εναν γνωστο μου και με το αγορι μου θα πηγαινα σιγουρα.. τωρα η κοπελια σου δεν ξερω πως σκεφτεται κιολας.. Πήγαινε στο θέμα: να την παιρνει αλλος
Μήνυμα στις 15/7/2010 στις 02:36 @Sex
να σαι περηφανος φιλε μου για οτι εχεις κανεικαι για οτι θα κανεις θα εισαι περηφανος αν μια τοσο σημαντικη στιγμη την πρασεις με μια επαγγελματια πουτανα (χωρις το πουτανα να ειναι υποτιμητικο για τις κυριες αυτες)??? αν οχι να περιμενεις να βρεις την καταλληλη κοπελα και αν ναι παλι να περιμενεις .... Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω . . . . ???
Μήνυμα στις 15/7/2010 στις 00:29 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:πατερα θα αλλαζα......Πήγαινε στο θέμα: Αν μπορούσατε να αλλάξετε κάτι
Μήνυμα στις 15/7/2010 στις 00:27 @Flame
ρε μαστορα 1ον μην γενικευεις αυτα που λες ακου ολες οι γυναικες ... 2ον ασε αυτα τα φαλοκρατικα σου .. Πήγαινε στο θέμα: δεν υπάρχουν άνδρες σήμερα; μπα;
Μήνυμα στις 15/7/2010 στις 00:11 @Sex
ρε τι λετε??? το προσπερματικο υγρο εχει 80 τοις εκατο ικανοτητα αναπαραγωγης!!! αν θες να γινεις πατερουλης (γιατι μην μου πεις οτι η κοπελια σου εχει σταθερο κυκλο και ξερει τις μη γονιμες μερες) τοτε ορμα.. βεβαια ρωτα την και εκεινη αν το θελει το παιδακι και απο την αλλη τα αντισυλλιπτικα ειναι χαπια που επιβαρρυνουν την υγεια της κοπελας αν δεν υπαρχει χορηγια Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικό |