Μήνυμα στις 5/7/2011 στις 18:36 @Διάφορα
ενοεις αν σε θελει για φιλο ι για γκομενο?
Πήγαινε στο θέμα: Τί να της πω???
Μήνυμα στις 5/7/2011 στις 18:32 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:θα σε βοηθησω εγω ρε καμενε στο ειπα μην ανησυχεις δεν ειναι και τιποτα εξωπραγματικο το παρτυΠήγαινε στο θέμα: Γενεθλια.
Μήνυμα στις 4/7/2011 στις 04:05 @Sex
αφου σε αφηνει για τα υπολοιπα μην της πεις τιποτα απλα την ωρα που εχετε ερθει παρα πολυ κοντα αρχιζε να βγαζεις μπλουζεσ και τι φοραει και αμα δεισ οτι δεν εχει προβ ορμα αλλα με κρανος :) Πήγαινε στο θέμα: ρε παιδια δν 3ερω πως ν πω στιν κοπελα μ
Μήνυμα στις 4/7/2011 στις 04:04 @Διάφορα
φιλε εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οταν μια κοπελα εστω δειχνει και το παραμικρο ενδιαφερον και ασχολειται μαζι σου σιμαινει οτι κατι θελει απο εσενα αλλα με τα σημαδια που σου δινει πρπει να δεις και να ξεχωρισεις φιλια και παραπανω απο την φιλια αυτη ειναι η διαφορα του εξυπνου αντρα κυνηγου με του μαλακα που δεν καταλαβαινει Χριστο και κοπαναει οπου βρει με αποτελεσμα πολλεσ φορες να πληγωνει η τον ιδιο η την αλλη Πήγαινε στο θέμα: Τί να της πω???
Μήνυμα στις 4/7/2011 στις 03:37 @Κλάψιμο
βασικα ακουστε το προγραμμα μου καταρχην για φαγητα τρωω οτι βρω μπροστα μου απο φρουτα μεχρι τα πιο λιπαρα δεν εχω προβλημα με αυτο επισης πηγαινω 7-10 παιζω μπασκετ και με το που γυρναω παντα τρωω μπεικον αυγα 2 τοστ και κανα πεπονι καρπουζι και φυσικο χυμο επισης πριν παω για μπασκετ κατι ωρες πριν εχω σκασει κανα 2-2.5 ωρες γυμναστικη κανω μονοζυγο κατι ασκησεις πιλατες γιατι τις θελω για να ψηλωσω βαρακια αλλα τα κανω καθιστος γιατι ορθιος επηρεαζουν την μεση μεσα συμπεριλαμβανονται ασκησεις με βαρακια για φτερα ομους γενικα ολο το χερι επισης 240 push ups σε σετακια των 40 το καθε ενα κοιλιακους 120 σε σετακια των 40 το καθε ενα αντιστοιχα και ραχιαίους μετα κανω ασκησεις για γαμπα και μετα για τα μπουτια επειδη εχω πολυ μεγαλο αλμα και θελω να το βελτιωσω ακομα περισσοτερο αυτα .. :) Πήγαινε στο θέμα: Mπρατσα
Μήνυμα στις 4/7/2011 στις 03:29 @Sex
μπορεις να την κοπανας σαν τρελος θα νιωσεις λιγο αβολα αλλα μετα απο λιγο καιρο θα φυγει αλλα που ειναι το προβλημα αφου οταν θα γαμας δεν θα την νιωθεις την ευαισθησια
Πήγαινε στο θέμα: θεμα με το πεος μου(τι πρωτοτυπο)
Μήνυμα στις 4/7/2011 στις 03:18 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ποτε αρχισες να την παιζεις?Πήγαινε στο θέμα: κατι επαθε το πεος μου
Μήνυμα στις 2/7/2011 στις 23:51 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπον κολοφαρδια η κοπελια θα παει διπλα επειδη μενει η αδερφη της με την οποια κανω πολυ παρεα και της εχω βαφτισει και το παιδι ;) μου ειπε να παω διπλα για ταινια το βραδυ ξερω γω να ειστε καλα μαγκες πυ απαντησατε απο εδω και περα ξερω τι κανω Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμένος
Μήνυμα στις 2/7/2011 στις 04:55 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια μιλησαμε χθες και μου προτεινε η ιδια να παμε παραλια εγω δεχτηκα και της παμε ξερω γω μετα εβαζε στον τοιχο της κατι περιεργα και μια φιλη της εγραφε κατι για καψουρες στον τοιχο της τωρα δεν ξερω αλλα παλι ειμαι απαισιοδοξος γιατι υπαρχει και η περιπτωση να μιλαμε και με αλλον
Πήγαινε στο θέμα: Μπερδεμένος
Μήνυμα στις 1/7/2011 στις 18:41 @Θ. Κλημεντίνη
λογικα θελει καμια συνομιλικη ι απλα θελει να αρεσει σε ολες Πήγαινε στο θέμα: ομορφος για μεγαλυτερες |