εγκυμοσύνη
Σελ. 1
Μήνυμα #63218 από 123lolita456 στις 01 Ιουλίου 2010, 12:27μμ
μέλος από: 13/11/2009 μηνύματα: 155 0 |
μια φίλη μου η οποια είναι 15 χρονων έχει καθυστέρηση 1 μηνα και ανησυχεί πολύ.προσωπικά δεν μου έχει ξανατύχει και δεν ξέρω πως να την καθησυχάσω...έχει αγχωθεί παρα πολύ και μπορεί και σε αυτό να οφείλεται η καθυστέρηση της.μπορείτε να μου πείτε κάποιους τρόπους για να τη καθησυχάσω? κάτι να την ηρεμήσω? επίσης γίνεται να πας σε γυναικολόγο και να είσαι ανήλικος? test εγκυμοσύνης δεν θέλει να κάνει γιατί λέει δεν είναι και πολύ αξιόπιστα... και αν τελικά είναι έγκυος τι μπορεί να κάνει? υπάρχουν χάπια με τα οποια μπορείς να αποβάλλεις? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #63220 από Doctoras στις 01 Ιουλίου 2010, 12:35μμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Nα πας στο γιατρο,μπορει να ειναι απλα καθυστερηση κυκλου (μεγαλη καθυστερηση)αλλα αυτο δεν λεει τιποτα.Και ναι να κανει τεστ εγκυμωσυνης αν βγει θετικο παει και το τσεκαρει στο γιατρο και μαθεινει τι εχει.Αμα ειναι εγκυος απλα στηρηξετην και βρειτε τροπο πως να το πεις στους γονεις της και στο μελλοντικο μπαμπα.Με λιγα λογια πηγαιντε στο γιατρο γιατι και να μαθεις κατι απο δω δεν θα ειναι σηγουρο. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #63223 από 123lolita456 στις 01 Ιουλίου 2010, 12:46μμ
ευχαριστώ δόκτορα μήπως ξέρει κανεις αν υπάρχουν χάπια για να αποβάλλεις? η μονο με την έκτρωση μπορείς? παιδιά ένας μηνας καθυστέρηση πάει πολύ σίγουρα είναι έγκυος..και το θέμα είναι πως άμα το μάθουν οι γονείς της θα γίνει χαμός...επίσης με το αγόρι της έχουν τσακωθεί και τώρα έχει μονο εμενα (τη κολλητή της) συνεχεια κλαίει και είναι πολύ χαλια κάνω ο,τι μπορώ...θα κλείσουμε ραντεβού αλλα είχα ακούσει πως πρέπει να είναι k κάποιος ενήλικας μαζί σου...και άντο είναι πρόβλημα....εγώ είμαι 16 αυτή 15...ενήλικα δεν έχουμε κάποιον να μας βοηθήσει.... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #63226 από Jken στις 01 Ιουλίου 2010, 12:59μμ
μέλος από: 14/4/2010 μηνύματα: 226 0 |
lolita πιθανόν να είναι έγκυος η φίλη σου, χάπι για να ρίξει το παιδί υπάρχει, αλλά λειτουργεί, αν δεν κάνω λάθος μέχρι και 48 ώρες μετά την σύλληψη, από εκεί και πέρα είναι άχρηστο τελείως. Υπάρχει βεβαία και η επιλογή της έκτρωσης, αν και είμαι κατά αυτής της μεθόδου.... Υποστήριξή θέλει τώρα η φίλη σου και προφανώς να μιλήσετε στο αγόρι της. Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος θα ήθελα να ρωτήσω: Φόραγε προφυλακτικό το αγόρι της? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #63227 από 123lolita456 στις 01 Ιουλίου 2010, 1:08μμ
φόραγε όπως μου είπε αλλα τελειωσε μέσα της και όπως μου είπε όταν τελειώσανε το προφυλακτικό είχε σπάσει... αλλα το καταλάβανε αργά... μονο έκτρωση δηλαδή υπάρχει ....ποπό...άντε να της το πεις τώρα αυτό.... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #63228 από Jken στις 01 Ιουλίου 2010, 1:18μμ
μέλος από: 14/4/2010 μηνύματα: 226 0 |
Αφού είδε ότι έσπασε, έπρεπε να κινηθεί ανάλογα την ίδια στιγμή με το όλο θέμα... Πρώτο λάθος είναι ότι το άφησε έτσι και δεν έκανε τίποτα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την φίλη σου. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #63229 από 123lolita456 στις 01 Ιουλίου 2010, 1:23μμ
σε ευχαριστώ ...μακάρι...αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας μας βοηθήσει.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #63230 από VeTeRaNoS στις 01 Ιουλίου 2010, 1:42μμ
μέλος από: 8/11/2009 μηνύματα: 813 0 |
Η φιλη σου κανει λαθος το test εγκυμοσυνης ειναι πολυ αξιοπιστο πες της να κανει ενα για να σιγουρευτει τουλαχιστον αν ειναι οντως εγγειος,να σιγουρευτει 100% μπορει να υπαρξουν και καθυστερησεις 1 μηνα ποσο μαλλον αν η κοπέλα ειναι τόσο αγχωμένη.Tι θα χασει αν κανει ενα test? Αν ειναι τελικα εγγειος πρωτα απο ολα πρεπει να το πει στους γονεις της.Δεν ειναι να παιζεις με αυτα τα πραματα.Να παει σε ενα καλο γυναικολογο και να γινει oτι ειναι να γινει πριν ειναι αργα... Αυτες η καταστασεις ειναι πολυ δυσκολες να εισαι διπλα στην φιλη σου. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #63231 από Darkfieras στις 01 Ιουλίου 2010, 1:58μμ
μέλος από: 3/11/2009 μηνύματα: 319 0 |
προς θεου τι εκτρωσει ακουω? καταλαβαινω οτι ειναι δισκολη η στιγμη να ειναι εγγυος αλλα δεν συμενει οτι θα γινουμε και δολοφονει ας χαλαρουσουμε μπορει να ειναι και μια καθηστερισει... ας κανει το τεστ και βλεπουμε!!! ΣΥΓΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #63232 από Doctoras στις 01 Ιουλίου 2010, 2:43μμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Eκτρωση περα απο οτι ειναι αμαρτια μπορει να την αφησει στυρα.Και να μην κανει ποτε παιδια.Ακομα και χαπια να υπαρχουν για να σκοτωσει το μωρο θα ειναι τοσο βαρια που μπορει και παλι να προκαλεσουν επιπλοκες. Παρτην σαν φιλη της που εισαι και πηγεντε μαζι στο γυναικολογο χωρις τους γονεις σας.Σε περριπτωση που ολλα ειναι καλα εχει καλος αλιως θα τηνσ τηριξης στην προσπαθεια της να το πει σε αυτους που πρεπει να το μαθουν.Οφιλεις να την ενημερωσης για τους κινδυνους της εκτρωσης αλλα αν οντος εχει μηνει εγκυος οι γονεις και των δυο πλευρων θα την αναγκασουν να το κανει γιατι ειναι σε μικρη υλικια και η γεννα θα ειναι δυσκολη για ενα κοριτσακι στην ουσια.Προσπαθηστε να τους πισεται αν μην κανει εκτρωση αλλα να τα βρουν με τους γονεις.Αυτα ολλα αν ειναι εγκυος ετσι μην το θεωρουμε δεδομενο.Πρωτα τεστ αν βγει θετικο που 99% θα ειναι σωστο πατε στο γυναικολογο. |
προφίλάλλα... |