Μήνυμα στις 4/7/2013 στις 13:04 @Διάφορα
τελικα εχω δηλητιριαση... ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: χτυποι καρδιας
Μήνυμα στις 4/7/2013 στις 01:06 @Διάφορα
οχι καθολου,ουτε πυρετος τπτ ουτε καν κρυολογημα..δεν εχω ιδεα τι φταιει.
Πήγαινε στο θέμα: χτυποι καρδιας
Μήνυμα στις 4/7/2013 στις 00:46 @Διάφορα
Καλησπερα,το τευλεταιο καιρο εχω δυνατους εντονους χτυπους καρδιας που τα αισθανομαι στο στομαχι μου..μπορει να ακουγεται περιεργο αλλα οντως συμβαινει..και διαβασα πως σε κανονικες συνθηκες ( δλδ. αν δεν υπαρξε καποια κουραστικη δραστηριοτητα πριν,οπως τρεξιμο,)οι ανθρωποι δεν αισθανονται καν τους χτυπους καρδιας. δεν ξερω ακριβως αν εχω προβλημα απλως μου φαινεται λιγο περιεργο.. Υ.Σ μπορει να φαινεται λιγο γελοιο το θεμα,απλως δεν μου φαινεται και πολυ φυσιολογικο και αν εχει καποιος καμια απαντηση θα το εκτιμουσα ειλικρινα.Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: χτυποι καρδιας
Μήνυμα στις 17/1/2013 στις 19:45 @Διάφορα
Καλησπερα, θα ηθελα να μαθω με ποιο τροπο μπορω να βοηθησω ατομα που εχουν αναγκη,μεσω ιντερνετ.Καπου ειχα διαβασει πως ακομα και ενα ευρω να στειλεις μπορει να βοηθησει πολυ.Για παραδειγμα,ειχα διαβασει για τα παιδια στην Αφρικη οτι υπαρχει ενα σαιτ που μπορεις να στειλεις καθε φορα οσα εσυ εχεισ δυνατοτηα,οστωσω εχω τις αμφιβολλιες μου..πως ξερω δηλαδη πως οτι θα στειλω θα πανε οντως σ'αυτους που το εχουν αναγκη.? Αν καποιος γνωριζει κατι 8α ειμουν ευγνωμων. Υ.Σ δε ζω Ελλαδα,οποτε αν μου προτεινετε καποιο σαιτ να εχετε υποψην ναι ειναι καποιο παγκοσμιο.(να μπορει να μπαινει ο καθενας οχι μονο υπηκοοι Ελλαδας) Πήγαινε στο θέμα: φιλανθρωπια
Μήνυμα στις 15/1/2013 στις 18:30 @Μηχανήματα
ρε παιδια δεν μπορω να κανω share απο το youtube στο facebook.ξερει κανεις γιατι?
Πήγαινε στο θέμα: facebook
Μήνυμα στις 25/12/2012 στις 18:22 @Μηχανήματα
δεν υπαρχει καμια αλλη λυση? Υ.Σ καλα χριστουγενναααα ¨Δ¨Δ¨Δ Πήγαινε στο θέμα: οθονη λαπτοπ
Μήνυμα στις 25/12/2012 στις 12:34 @Μηχανήματα
πως το αποφυγες το φορματ ?? παιζει να το χρειαστω και εγω..
Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ο υπολογιστης δεν ανοιγει |